FLCP SHIPS LOGISTICS NV

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • FLCP SHIPS LOGISTICS NV
Private companiesLeather and Leather Products • FLCP SHIPS LOGISTICS NV

Contactgegevens FLCP SHIPS LOGISTICS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCP SHIPS LOGISTICS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCP SHIPS LOGISTICS NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Kattendijkdok-Westkaai 21 2000 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-06-77-77 32-32-06-77-77

Fax (fax): 32-32-13-57-53 32-32-13-57-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCP SHIPS LOGISTICS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCP SHIPS LOGISTICS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCP SHIPS LOGISTICS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCP SHIPS LOGISTICS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCP SHIPS LOGISTICS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCP SHIPS LOGISTICS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCP SHIPS LOGISTICS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCP SHIPS LOGISTICS NV
Products information FLCP SHIPS LOGISTICS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08370178222
Ondernemingsnummer: 6017730712
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLCP SHIPS LOGISTICS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCP SHIPS LOGISTICS NV
(Get full report from official database of BE for FLCP SHIPS LOGISTICS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCP SHIPS LOGISTICS NV
Addition kinds of activities for FLCP SHIPS LOGISTICS NV

3672. Printplaten | Printed circuit boards
793300. Bowling centra | Bowling centers
10990000. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
28759902. Potgrond, gemengd | Potting soil, mixed
28920000. explosieven | Explosives
38250222. Radioapparatuuranalysatoren, nec | Radio apparatus analyzers, nec
39490208. Reels, vissen | Reels, fishing

Werken bij FLCP SHIPS LOGISTICS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCP SHIPS LOGISTICS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCP SHIPS LOGISTICS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCP SHIPS LOGISTICS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

  • Mobiele kraanmachinist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een mobiele kraanman. Dit voor op een werf in Gent. Onze klant is gespecialiseerd in residentieel en utiliteitsbouw.

  • operator 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • STUDENT ONDERHOUD Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het rusthuis. Een hart voor ouderenzorg is zeker een pluspunt Je hebt bij voorkeur al een ervaring als student in het onderhoud Je werkt graag binnen een multidisciplinair team Je bent dynamisch Je beschikt over een goede teamgeest

  • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: YES! TALENTS

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

  • Medior Java Developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Artilium

    Type: Vaste Job

    Als Medior/Senior Developer ben je dagelijks bezig met de implementatie van nieuwe features op een projectmatige manier. Je schrijft niet alleen code maar denkt ook mee over de architectuur en gebruikte technologieën. Multi-platform en automatisatie zijn evident. Je gebruikt je ervaring en kennis en helpt hiermee collega's om tot optimale oplossingen te komen. Als voorstander van een DevOps cultuur draag je dagelijks bij aan de CI/CD structuur en helpt mee om deze in de toekomst nog te verbeteren.

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

  • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kapriz

    Type: Flexijob

    Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van FLCP SHIPS LOGISTICS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCP SHIPS LOGISTICS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCP SHIPS LOGISTICS NV. Laat een reactie achter voor FLCP SHIPS LOGISTICS NV. FLCP SHIPS LOGISTICS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCP SHIPS LOGISTICS NV. Leave a respond for FLCP SHIPS LOGISTICS NV. FLCP SHIPS LOGISTICS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCP SHIPS LOGISTICS NV op de google maps. Adres en contacten FLCP SHIPS LOGISTICS NV
Location of FLCP SHIPS LOGISTICS NV on the google maps. Address and contacts of FLCP SHIPS LOGISTICS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCP SHIPS LOGISTICS NV FLCP SHIPS LOGISTICS NV: Plumat F | Créons | HUGEL | WOUTERS KOEN | D?CORATION H?RITAGE

Other related companies as FLCP SHIPS LOGISTICS NV: Plumat F | Créons | HUGEL | WOUTERS KOEN | D?CORATION H?RITAGE

FLCP SHIPS LOGISTICS NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCP SHIPS LOGISTICS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08370178222. Het bedrijf FLCP SHIPS LOGISTICS NV bevindt zich op het adres: Kattendijkdok-Westkaai 21 2000 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 501,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLCP SHIPS LOGISTICS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCP SHIPS LOGISTICS NV is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCP SHIPS LOGISTICS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCP SHIPS LOGISTICS NV, openstaande posities, locatie van FLCP SHIPS LOGISTICS NV op de kaart.

FLCP SHIPS LOGISTICS NV is a company, that was registered 2009 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLCP SHIPS LOGISTICS NV, company assigned to the tax number BE08370178222. The company FLCP SHIPS LOGISTICS NV is located at the address: Kattendijkdok-Westkaai 21 2000 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 501,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLCP SHIPS LOGISTICS NV were not found.
The main activity of FLCP SHIPS LOGISTICS NV is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCP SHIPS LOGISTICS NV is not available. You also can look at reviews of FLCP SHIPS LOGISTICS NV, open positions, location of FLCP SHIPS LOGISTICS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCP SHIPS LOGISTICS NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCP SHIPS LOGISTICS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCP SHIPS LOGISTICS NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCP SHIPS LOGISTICS NV, employees, financial statistics.