EVELYNE BLOMME/BLOMME

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • EVELYNE BLOMME/BLOMME
Private companiesApparel and Accessory Stores • EVELYNE BLOMME/BLOMME

Contactgegevens EVELYNE BLOMME/BLOMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EVELYNE BLOMME/BLOMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

EVELYNE BLOMME/BLOMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DU CH?TELAIN 15; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25375414 (+32-25375414) 25375414 (+32-25375414)

Fax (fax): +32 (82) 485-35-57 +32 (82) 485-35-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EVELYNE BLOMME/BLOMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EVELYNE BLOMME/BLOMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EVELYNE BLOMME/BLOMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EVELYNE BLOMME/BLOMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EVELYNE BLOMME/BLOMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EVELYNE BLOMME/BLOMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EVELYNE BLOMME/BLOMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EVELYNE BLOMME/BLOMME
Products information EVELYNE BLOMME/BLOMME

BTW identificatienummer (tax): BE02130767822
Ondernemingsnummer: 5907592773
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in EVELYNE BLOMME/BLOMME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EVELYNE BLOMME/BLOMME
(Get full report from official database of BE for EVELYNE BLOMME/BLOMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor EVELYNE BLOMME/BLOMME
Addition kinds of activities for EVELYNE BLOMME/BLOMME

085101. Bosbeheer diensten | Forest management services
228199. Garenspinnenfabrieken, niet inbegrepen | Yarn spinning mills, nec
344404. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
07220104. Sojabonen, machine oogstdiensten | Soybean, machine harvesting services
13899919. Onderhoud van olie- en gasputten | Servicing oil and gas wells
27590900. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
39990708. Sprays, kunstmatig en bewaard gebleven | Sprays, artificial and preserved
50470201. Tandheelkundige laboratoriumapparatuur | Dental laboratory equipment
57340202. Magnetische schijven | Magnetic disks
87480401. Systeemanalyse of -ontwerp | Systems analysis or design

Werken bij EVELYNE BLOMME/BLOMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EVELYNE BLOMME/BLOMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EVELYNE BLOMME/BLOMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EVELYNE BLOMME/BLOMME. Looking for open vacancies in other companies

  • Zager metaalarbeider twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar een metaalarbeider/zager in twee ploegen. Je zaagt metalen profielen op maat, kan goed planlezen en hebt ervaring met een heftruck.

  • VERKOOP CHARCUTERIE/REKKEN (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je klantvriendelijk? Een teamplayer? Wil je een job op langere termijn? Een verzorgd voorkomen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Contacteer ons snel!

  • Lifttechnieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Kruis-Winkel (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • buitenschrijnwerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JO'S RENO HOME

    Type: Vaste Job

    samen met de zaakvoerder plaatst u zonwering, rolluiken en poorten.

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

  • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Elektriciens die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als elektricien weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van EVELYNE BLOMME/BLOMME in sociale netwerken
Look for responds of EVELYNE BLOMME/BLOMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor EVELYNE BLOMME/BLOMME. Laat een reactie achter voor EVELYNE BLOMME/BLOMME. EVELYNE BLOMME/BLOMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EVELYNE BLOMME/BLOMME. Leave a respond for EVELYNE BLOMME/BLOMME. EVELYNE BLOMME/BLOMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EVELYNE BLOMME/BLOMME op de google maps. Adres en contacten EVELYNE BLOMME/BLOMME
Location of EVELYNE BLOMME/BLOMME on the google maps. Address and contacts of EVELYNE BLOMME/BLOMME

Andere gerelateerde bedrijven als come EVELYNE BLOMME/BLOMME EVELYNE BLOMME/BLOMME: MAISON COQUIN-COQUINE | AVEVE POPERINGE | Dubois Gh | VANDENBROUCKE GUY | GEORGES KIAME

Other related companies as EVELYNE BLOMME/BLOMME: MAISON COQUIN-COQUINE | AVEVE POPERINGE | Dubois Gh | VANDENBROUCKE GUY | GEORGES KIAME

EVELYNE BLOMME/BLOMME is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EVELYNE BLOMME/BLOMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02130767822. Het bedrijf EVELYNE BLOMME/BLOMME bevindt zich op het adres: PLACE DU CH?TELAIN 15; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 253,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in EVELYNE BLOMME/BLOMME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EVELYNE BLOMME/BLOMME is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EVELYNE BLOMME/BLOMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EVELYNE BLOMME/BLOMME, openstaande posities, locatie van EVELYNE BLOMME/BLOMME op de kaart.

EVELYNE BLOMME/BLOMME is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is EVELYNE BLOMME/BLOMME, company assigned to the tax number BE02130767822. The company EVELYNE BLOMME/BLOMME is located at the address: PLACE DU CH?TELAIN 15; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 253,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pharmaciens. Products created in EVELYNE BLOMME/BLOMME were not found.
The main activity of EVELYNE BLOMME/BLOMME is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EVELYNE BLOMME/BLOMME is not available. You also can look at reviews of EVELYNE BLOMME/BLOMME, open positions, location of EVELYNE BLOMME/BLOMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EVELYNE BLOMME/BLOMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EVELYNE BLOMME/BLOMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EVELYNE BLOMME/BLOMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EVELYNE BLOMME/BLOMME, employees, financial statistics.