PATOON

Contactgegevens PATOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Huy 191; 1325; Chaumont-Gistoux, België

Telefoon (phone): 010 68 80 09 (+32-010 68 80 09) 010 68 80 09 (+32-010 68 80 09)

Fax (fax): +32 (68) 305-93-72 +32 (68) 305-93-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATOON
Products information PATOON

BTW identificatienummer (tax): BE01661926269
Ondernemingsnummer: 4046783447
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 614,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Dog - Grooming

Product categorie (product category): Pet shops - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATOON
(Get full report from official database of BE for PATOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATOON
Addition kinds of activities for PATOON

753902. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services
799704. Buitenveldclubs | Outdoor field clubs
36510112. Phonograph draaitafels | Phonograph turntables
37159900. Vrachtwagens opleggers, anders | Truck trailers, nec
39310500. Percussie instrumenten en onderdelen | Percussion instruments and parts
59929901. Bloemen, vers | Flowers, fresh
64119909. Ratemaking organisaties, verzekering | Ratemaking organizations, insurance
83610303. Fysiek gehandicapt thuis | Physically handicapped home

Werken bij PATOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpmecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

  • Verpakker pakketten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Verpakker Pakketten sta je in voor volgende taken: Het maken van pakketten aan lange tafels Sorteren van materiaal en in juiste dozen steken Opmaak van VK admin, zakken kantoormateriaal, en pakketten stembiljetten

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vreren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • ETUDIANTS - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept est une agence active depuis 29 ans dans le domaine du Field marketing (conception, organisation, réalisation et suivi de campagnes promotionnelles dirigées vers le terrain). Voulez-vous en savoir plus sur ce que nous faisons? Regardez notre vidéo ici Nous sommes à la recherche d'une nouvelle équipe permanente d'étudiants pour présenter les produits D-Drinks / Obrigado au grand public sur base de dégustations et d'animations en grande surface. Les clients potentiels auront l'opportunité de découvrir, goûter et acheter les produits. Obrigado est de l'eau de coco 100% pure provenant d'une ferme à Bahia, au Brésil! Une fois que vous avez essayé Obrigado, vous ne boirez plus jamais d’autre eau de coco. Obrigado n'est jamais exposé à l'air avant que vous l'ouvrez et est rempli de vitamines et de minéraux.

  • Thuisbegeleid(st)er bij jongeren of volwassenen met een mentale handicap (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: DIENST AMBULANTE BEGELEIDING

    Type: Vaste Job

    De functie van de thuisbegeleid(st)er draagt ertoe bij dat: de persoon met de handicap en zijn leefomgeving meer inzicht hebben in de mogelijkheden en beperkingen van de persoon en weten hoe hier mee om te gaan, zodat de begeleiding (tijdelijk of definitief) overbodig wordt; het functioneren van de betrokken persoon verandert in positieve zin; het traject in functie van onderwijs, wonen, tijdelijke opvang…. voor de betrokken persoon en zijn omgeving wordt mee uitgestippeld.

  • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

  • Boekhouder/Financieel medewerker met ambitie (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Kempens Heftruckbedrijf

    Type: Vaste Job

    Kempens Heftruckbedrijf is een toonaangevend bedrijf in vorkheftrucks, hoogwerkers, schaarliften, verreikers, voorzetapparatuur, veegmachines en opbouwsystemen. ( www.khb.be) Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven boekhouder/financieel medewerker. Je takenpakket bestaat uit: inboeken van facturen en bankverplichtingen op meerdere boekhoudkundige software pakketten BTW-aangiftes batchfacturatie van huur- en onderhoudscontracten controle van intrastat en intracommunautaire gegevens voor aangiftes opvolgen van investering/afschrijvingstabellen afwerken boekhouding en voorbereiden afsluiting (inclusief updaten afschrijvingstabel en balans) opvolging facturatie en betalingen van nieuwe en occassie machines ten aanzien van klanten, intern of intercompany afspreken en opvolgen van betalingsplannen bij klanten opvolging van te ontvangen creditnota's van leveranciers nazicht boekhoudparameters in softwarepakket

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Velotel Brugge

    Type: Flexijob

    Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van PATOON in sociale netwerken
Look for responds of PATOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATOON. Laat een reactie achter voor PATOON. PATOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATOON. Leave a respond for PATOON. PATOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATOON op de google maps. Adres en contacten PATOON
Location of PATOON on the google maps. Address and contacts of PATOON

Andere gerelateerde bedrijven als come PATOON PATOON: COIFFURE DIANE | DELCOURT GILL | FOUNTAIN INDUSTRIES BRUSSELS | P?TANQUE CLUB LE FRANKVELD | FRAN?OISE BERGER

Other related companies as PATOON: COIFFURE DIANE | DELCOURT GILL | FOUNTAIN INDUSTRIES BRUSSELS | P?TANQUE CLUB LE FRANKVELD | FRAN?OISE BERGER

PATOON is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01661926269. Het bedrijf PATOON bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Huy 191; 1325; Chaumont-Gistoux. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 614,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pet shops - Retail. Lijst met producten zijn Dog - Grooming.
De hoofdactiviteit van PATOON is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATOON, openstaande posities, locatie van PATOON op de kaart.

PATOON is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATOON, company assigned to the tax number BE01661926269. The company PATOON is located at the address: Chauss茅e de Huy 191; 1325; Chaumont-Gistoux. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 614,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pet shops - Retail. List of products are Dog - Grooming.
The main activity of PATOON is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PATOON is not available. You also can look at reviews of PATOON, open positions, location of PATOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATOON, employees, financial statistics.