Chiara

Contactgegevens Chiara: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chiara: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chiara

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fruithoflaan 25-27; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 449 61 44 (+32-03 449 61 44) 03 449 61 44 (+32-03 449 61 44)

Fax (fax): +32 (53) 845-67-21 +32 (53) 845-67-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chiara: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chiara"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chiara"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chiara, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chiara. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chiara, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chiara. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chiara
Products information Chiara

BTW identificatienummer (tax): BE09900573730
Ondernemingsnummer: 6181427001
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 789,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Beauty salons

Product categorie (product category): Perfumery - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chiara
(Get full report from official database of BE for Chiara)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chiara
Addition kinds of activities for Chiara

20350103. Mayonaise | Mayonnaise
26790201. Bekers, geperste en gegoten pulp: gemaakt van gekochte materialen | Cups, pressed and molded pulp: made from purchased material
33690100. Lood, zink en wit metaal | Lead, zinc, and white metal
35560207. Mills, eten | Mills, food
36120100. Power en distributie transformatoren | Power and distribution transformers
36210111. Rotary converters (elektrische apparatuur) | Rotary converters (electrical equipment)
51310109. Brei weefsels | Knit fabrics

Werken bij Chiara: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chiara: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chiara. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chiara. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker bouwmachines (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio van Waregem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker bouwmachines.

  • Winkelmedewerker tuincentrum - deeltijds met optie vast - regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor taken zoals plantverzorging, adviesverlening, laden en lossen van de goederen, aanvullen van de winkelrekken, kassa en zoveel meer. Het is een job met veel afwisseling.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HAIR ZOERSEL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van Chiara in sociale netwerken
Look for responds of Chiara in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chiara. Laat een reactie achter voor Chiara. Chiara bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chiara. Leave a respond for Chiara. Chiara on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chiara op de google maps. Adres en contacten Chiara
Location of Chiara on the google maps. Address and contacts of Chiara

Andere gerelateerde bedrijven als come Chiara Chiara: FLEURS ROMANCE | PROJECT | ADMINISTRATION COMMUNALE | Gomree A | I. BROUILLARD

Other related companies as Chiara: FLEURS ROMANCE | PROJECT | ADMINISTRATION COMMUNALE | Gomree A | I. BROUILLARD

Chiara is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chiara, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09900573730. Het bedrijf Chiara bevindt zich op het adres: Fruithoflaan 25-27; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 789,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Perfumery - Retail. Lijst met producten zijn Beauty salons.
De hoofdactiviteit van Chiara is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chiara is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chiara, openstaande posities, locatie van Chiara op de kaart.

Chiara is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chiara, company assigned to the tax number BE09900573730. The company Chiara is located at the address: Fruithoflaan 25-27; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 789,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Perfumery - Retail. List of products are Beauty salons.
The main activity of Chiara is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Chiara is not available. You also can look at reviews of Chiara, open positions, location of Chiara on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chiara, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chiara, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chiara, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chiara, employees, financial statistics.