YVON PERMANNE

Contactgegevens YVON PERMANNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVON PERMANNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVON PERMANNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE WARNIER 1BA; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 85826853 (+32-85826853) 85826853 (+32-85826853)

Fax (fax): +32 (61) 198-66-47 +32 (61) 198-66-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVON PERMANNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVON PERMANNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVON PERMANNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVON PERMANNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVON PERMANNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVON PERMANNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVON PERMANNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVON PERMANNE
Products information YVON PERMANNE

BTW identificatienummer (tax): BE04471679687
Ondernemingsnummer: 5597503662
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur.

Product categorie (product category): Peinture. Eclairage et 茅quipements du foyer. Rev锚tements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVON PERMANNE
(Get full report from official database of BE for YVON PERMANNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVON PERMANNE
Addition kinds of activities for YVON PERMANNE

399301. Elektrische tekens | Electric signs
28699918. Gefluoreerde koolwaterstofgassen | Fluorinated hydrocarbon gases
36120103. Huidige beperkende reactoren, elektrisch | Current limiting reactors, electrical
36480104. Schijnwerpers | Floodlights
51499910. Sandwich levert | Sandwich supplies
51629900. Plastics materialen en basisvormen, nec | Plastics materials and basic shapes, nec
63710101. Pensioenfondsen | Pension funds
82999912. Prenatale instructie | Prenatal instruction

Werken bij YVON PERMANNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVON PERMANNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVON PERMANNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVON PERMANNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

  • Aanvuller te grootwarenhuis Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grootwarenhuis te Deurne zoekt Unique Merksem een volume aanvuller. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verzorgt de logistieke dienstverlening voor de afdeling - Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verkoopsruimte, volgens de instructies op het gebied van aanwezigheid, versheid, productinformatie en promoties. - Je zorgt ervoor dat klanten hun aankopen vlot weten te vinden en helpt klanten vriendelijk verder - Je zorgt voor een correcte en duidelijke prijsaanduiding

  • Chauffeur C (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden zijn we op naar een chauffeur C (m/v) : Het vervoeren van vrachtwagens (betonpompen) Diverse onderhoudsklusjes binnen het bedrijf Allround magazijnwerk

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Bandenmonteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een bandenmonteur Iemand die ervaring heeft Iemand die minstens 4 bandenwissels heeft meegedraaid

  • PROJECTMANAGER ELEKTROMECHANICA / WERKTUIGKUNDE (VAST OF FREELANCE) REGIO ANTWERPSE HAVEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectmanager - Ingenieur Elektromechanica / Werktuigkunde ben je het aanspreekpunt voor klanten en onderhoud nauw contact met klanten en prospecten binnen de industrie, chemie en petrochemie. Tijdens een bedrijfs –en werfbezoek overleg je met engineering en projectleiding en bepaal je de scope. Je analyseert de werf en schat je de werken in. Tijdens de uitvoeringsfase voorzie je opvolging van één of meerdere werven. Je bent aanspreekpunt voor de klant, (onder)aannemers, interne contacten en de werfleiders onsite. Je stuurt de werfvergaderingen en maakt de planning en deelplanning op. Je volgt de uitvoering op. Je leidt meerdere projecten op technisch, administratief en financieel vlak. Je voorziet de nodige projectadministratie tot voorbereiding en opmaak van de facturatie.

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Elektricien Waterproductiecentrum Oost-Vlaanderen (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op.

Zoek naar antwoorden van YVON PERMANNE in sociale netwerken
Look for responds of YVON PERMANNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVON PERMANNE. Laat een reactie achter voor YVON PERMANNE. YVON PERMANNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVON PERMANNE. Leave a respond for YVON PERMANNE. YVON PERMANNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVON PERMANNE op de google maps. Adres en contacten YVON PERMANNE
Location of YVON PERMANNE on the google maps. Address and contacts of YVON PERMANNE

Andere gerelateerde bedrijven als come YVON PERMANNE YVON PERMANNE: HUIS DE CEREMONIE | AEROGO EUROPE NV | G.D.W. sa-ATTELAGES | GARAGE PAULY | DIRK WOUTERS

Other related companies as YVON PERMANNE: HUIS DE CEREMONIE | AEROGO EUROPE NV | G.D.W. sa-ATTELAGES | GARAGE PAULY | DIRK WOUTERS

YVON PERMANNE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVON PERMANNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04471679687. Het bedrijf YVON PERMANNE bevindt zich op het adres: RUE WARNIER 1BA; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 122,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Peinture. Eclairage et 茅quipements du foyer. Rev锚tements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur..
De hoofdactiviteit van YVON PERMANNE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVON PERMANNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVON PERMANNE, openstaande posities, locatie van YVON PERMANNE op de kaart.

YVON PERMANNE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVON PERMANNE, company assigned to the tax number BE04471679687. The company YVON PERMANNE is located at the address: RUE WARNIER 1BA; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 122,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Peinture. Eclairage et 茅quipements du foyer. Rev锚tements pour sols and murs. List of products are Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur..
The main activity of YVON PERMANNE is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of YVON PERMANNE is not available. You also can look at reviews of YVON PERMANNE, open positions, location of YVON PERMANNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVON PERMANNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVON PERMANNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVON PERMANNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVON PERMANNE, employees, financial statistics.