ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO
Private companiesNonclassifiable Establishments • ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO

Contactgegevens ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hendrik Kuijpersstraat 21; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 216 26 23; 0477 46 67 37 (+32-03 216 26 23; 0477 46 67 37) 03 216 26 23; 0477 46 67 37 (+32-03 216 26 23; 0477 46 67 37)

Fax (fax): 03 216 26 23 (+32-03 216 26 23) 03 216 26 23 (+32-03 216 26 23)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO
Products information ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO

BTW identificatienummer (tax): BE02095611572
Ondernemingsnummer: 2356811523
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Painting - Industrial

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO
Addition kinds of activities for ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO

07230403. Vruchtdrogende diensten | Fruit drying services
31519900. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
34969909. Kruidenwagens, gemaakt van aangekochte draad | Grocery carts, made from purchased wire
35230412. Incubators en brouwerijen, boerderij | Incubators and brooders, farm
50720200. Handgereedschap | Hand tools

Werken bij ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromecanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan elektrische schema's lezen, fouten zoeken en hebt mechanische kennis. Je spreekt goed Nederlands en kan het schrijven. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Lummen en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ninove – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • Jobstudent schoenenwinkel Sluis (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent in deze modernen schoenenwinkel ontvang je de klanten hartelijk help je de klanten met de juiste keuze help je de klanten met de juiste schoen maat help je de stock en de winkel op orde te houden

  • Kapper student (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een Kapsalon in Sint-truiden, zijn we opzoek naar een student. Volg je de opleiding kapper? Wil je graag op zaterdag bijleren? Solliciteer dan meteen!

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Bachelor verpleegkundige Operatiekwartier en Recovery (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5820 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Operatiekwartier en Recovery Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je werkt als omloopverpleegkundige in de operatiezaal (dit omvat een aantal niet-steriele handelingen) en je werkt mee als instrumenterende verpleegkundige tijdens verschillende soorten heelkundige ingrepen. Na je inlooptijd wordt je ingeschakeld in de verpleegkundige wachtconsignatie. Als Recovery verpleegkundige plan je zelfstandig en in teamverband de zorg, stelt prioriteiten betreffende verpleegkundige interventies, beargumenteert de keuze van interventie en prioriteitstelling en geeft proactieve ondersteuning ten behoeve van het medische beleid aan de hand van acute en/of levensbedreigende gezondheidsproblemen. Je voert op verantwoorde en doeltreffende wijze continue bewaking uit van de vitale functies en verleent voor de patiënt minimaal belastende zorg aan de patiënt tijdens het pre- en postoperatieve proces. Je observeert en signaleert continue bij de patiënt in de pre- en postoperatieve fase. Je neemt op basis van deze signalen constant maatregelen om gezondheidsbedreigingen te voorkomen of te beperken. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je communiceert zorgvuldig, systematisch, klantgericht en geeft relevante informatie over de ingreep en het anesthesiologisch proces. Aansluitend draag je de zorg en de behandeling van de patiënt op een systematische wijze over aan anderen binnen deze keten van zorgverlening. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je staat onder leiding van het afdelingshoofd en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij. De opvang, begeleiding en evaluatie van nieuwe collega’s en studenten is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Annemie Rombaut, Verpleegkundig afdelingshoofd Operatiekwartier ZNA Stuivenberg op tel. 03 217 70 23. Heb je er zin in?

  • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

  • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Leerkracht Nederlands (internationaal bedrijf - sector: logistics & inflight management) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar : Taaltrainers Nederlands Om intensieve lessen te geven binnen een internationaal bedrijf in Zaventem Sectors: logistics & inflight management Omschrijving: U staat in voor de lessen Nederlands voor de arbeiders van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten – niveau : beginner) ; U zorgt voor in-company trainingen en legt de nadruk op de professionele context ; U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en focust op de mondelinge vaardigheden ; U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject.

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO. Laat een reactie achter voor ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO. ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO. Leave a respond for ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO. ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO
Location of ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO: TRENTE RUE DE LA PAILLE | H.D. Home Design | G?N?VI?VE LEMERCINIER | A. RASSCHAERT | Macprint Art

Other related companies as ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO: TRENTE RUE DE LA PAILLE | H.D. Home Design | G?N?VI?VE LEMERCINIER | A. RASSCHAERT | Macprint Art

ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02095611572. Het bedrijf ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO bevindt zich op het adres: Hendrik Kuijpersstraat 21; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 200,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Painting - Industrial.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, openstaande posities, locatie van ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, company assigned to the tax number BE02095611572. The company ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO is located at the address: Hendrik Kuijpersstraat 21; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 200,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting contractors. List of products are Painting - Industrial.
The main activity of ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, open positions, location of ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, employees, financial statistics.