BOULANGERIE LE PASCALOU

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • BOULANGERIE LE PASCALOU
Private companiesDepository Institutions • BOULANGERIE LE PASCALOU

Contactgegevens BOULANGERIE LE PASCALOU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOULANGERIE LE PASCALOU: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOULANGERIE LE PASCALOU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GRANDE 156; 7120; ESTINNES, België

Telefoon (phone): 64333698 (+32-64333698) 64333698 (+32-64333698)

Fax (fax): +32 (81) 438-28-66 +32 (81) 438-28-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOULANGERIE LE PASCALOU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOULANGERIE LE PASCALOU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOULANGERIE LE PASCALOU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOULANGERIE LE PASCALOU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOULANGERIE LE PASCALOU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOULANGERIE LE PASCALOU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOULANGERIE LE PASCALOU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOULANGERIE LE PASCALOU
Products information BOULANGERIE LE PASCALOU

BTW identificatienummer (tax): BE06071838378
Ondernemingsnummer: 6760406494
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in BOULANGERIE LE PASCALOU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOULANGERIE LE PASCALOU
(Get full report from official database of BE for BOULANGERIE LE PASCALOU)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOULANGERIE LE PASCALOU
Addition kinds of activities for BOULANGERIE LE PASCALOU

17419909. Installatie van de installatie van een eenheid | Unit paver installation
27520402. Kaarten, gelithografeerd | Cards, lithographed
33340101. Ingots (primair), aluminium | Ingots (primary), aluminum
35419913. Robots voor het boren, snijden, slijpen, polijsten, enz. | Robots for drilling, cutting, grinding, polishing, etc.
73891002. Correcte tijds service | Correct time service

Werken bij BOULANGERIE LE PASCALOU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOULANGERIE LE PASCALOU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOULANGERIE LE PASCALOU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOULANGERIE LE PASCALOU. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

  • Heftruckchauffeur in de vaste nachtploeg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de firma H.Essers zoeken we heftruckchauffeurs. Samen met je collega's in het magazijn ben je verantwoordelijk voor de verschillende logistieke taken. Je job bestaat voornamelijk uit inbound, outbound, stockeren en manuele taken, afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Je komt terecht in een kleiner team en er wordt telkens een opleiding op de werkvloer voorzien. Momenteel zijn we op zoek naar heftruckchauffeurs in de vaste nachtploeg van 23 u30 tot 08 u

  • Beenhouwer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi grootwarenhuis in de regio Mechelen, zijn we op zoek naar een gediplomeerde beenhouwer die instaat voor : - het bereiden van gehakt - het versnijden van rundsvlees - het marineren en prepareren van vlees

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • Chauffeur C - kiptransport (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het grondtransport in de wegenbouw. Daarnaast kan je ook worden ingeschakeld voor het vervoer van bouwmaterialen zoals bakstenen en stabilise. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je start op tussen en 5 en 6u. Doorgaans heb je gedaan rond 16à18u. Je werkt voornamelijk in de provincie Antwerpen.

  • Poetshulp Oudegem (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES DENDER

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en eventueel strijken bij particuliere mensen thuis in de regio +/- 5km rond Oudegem (Appels, Schoonaarde, Mespelare, Gijzegem...)

  • Spelhost dinerspellen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Sint-Niklaas studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Dringend (zelfstandig) Schrijnwerker - Plaatser gezocht! (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HORNICUB

    Type: Vaste Job

    Je vervaardigt en plaatst interieurmeubilair voor keukens en badkamers. Je ondersteund bij de totale verbouwing of aankleding van een keuken/badkamer. Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout, kunststof of gipsplaat. De meubileringelementen worden in het atelier geproduceerd en je monteert ze ter plaatse, op de werf. Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Dossierbeheerder-syndicus (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE SYNDIC

    Type: Vaste Job

    1/ “Syndicus? Dat zou ik nooit willen doen!” Onze dossierbeheerders krijgen dit zinnetje standaard te horen wanneer ze zichzelf voorstellen. Nochtans hebben zij ooit voor de job gekozen. En hebben ze er geen spijt van, integendeel. Dat kan je alvast in de getuigenis van Kimmy of Jens lezen. 2/ “Syndicus? Dat is toch alleen maar miserie oplossen?” Gelukkig niet! Team Brussel-Gent-Dendermonde beheert samen zo’n 142 gebouwen, waarbij in 90 % van de dossiers alles vlekkeloos verloopt. Dat is mogelijk dankzij het innovatieve softwarepakket waarin we als dossierbeheerders de boekhouding en de administratie van de appartementsgebouwen nauwkeurig bijhouden. De boekhouding gebeurt zelfs gedeeltelijk automatisch dankzij ons systeem voor factuurherkenning. 3/ “Jaja, maar zodra er een leiding springt, staat je telefoon wel roodgloeiend.” Niet in alle dossiers loopt alles van een leien dakje. Daarom zijn wij er net! Geregeld worden we dus gecontacteerd voor een technisch probleem - al dan niet dringend - waarbij we leveranciers aanspreken, offertes voor herstellingen opvragen… Gelukkig hebben we een vaste poule van leveranciers enerzijds en een interne klusjesdienst waar op kunnen rekenen voor snelle herstellingen anderzijds. ‘s Avonds en in het weekend werken we met een permanentiesysteem, waardoor je niet om de haverklap opgebeld wordt in je vrije tijd. 4/ “Pff, en zoveel avondwerk dat daarbij komt kijken!” Vaak gaat de jaarlijkse algemene vergadering van een gebouw in mede-eigendom ‘s avonds door en ben je tussen 18u en 20u een vergadering aan het leiden. Als syndicus zijn we flexibel en passen we onze agenda aan deze van onze klanten aan. Uiteraard zorgen we hier wel voor een gezond evenwicht. Bovendien kan het avondwerk op een ander moment gerecupereerd worden, waardoor je op rustige momenten (veelal in de zomer) vroeger kan stoppen, of het weekend wat sneller kan inzetten dan gewoonlijk. 5/ “En die wetgeving is toch ingewikkeld?” Met een juridische achtergrond of kennis van de wet op de mede-eigendom heb je inderdaad een voetje voor. Toch zijn er bij ons syndici aan de slag die een totaal andere achtergrond hebben, van leerkracht tot boekhouder. Ook zij hebben de wetgeving volledig onder de knie dankzij het aanbod aan interne en externe opleidingen en de ondersteuning van tal van collega’s en onze interne juridische dienst.

  • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Mediq Medeco

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

  • Technisch operator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Vaste Job

    Voor een grafsch bedrijf zijn we op zoek naar een machinesteller/bediender die bij voorkeur ervaring in de sector heeft. Je staat in voor het stellen en bedienen van een machine. Je bent leergierig en staat open om een opleiding te volgen om ook andere machines te besturen. Je bent technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring waardoor je ook kleine storingen kan oplossen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, orde en netheid. Je hebt geen schrik voor fysieke arbeid en wilt werken in dagdienst of 2 ploegen. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en bent flexibel ingesteld.

  • Masseur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MASUMI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

Zoek naar antwoorden van BOULANGERIE LE PASCALOU in sociale netwerken
Look for responds of BOULANGERIE LE PASCALOU in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOULANGERIE LE PASCALOU. Laat een reactie achter voor BOULANGERIE LE PASCALOU. BOULANGERIE LE PASCALOU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOULANGERIE LE PASCALOU. Leave a respond for BOULANGERIE LE PASCALOU. BOULANGERIE LE PASCALOU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOULANGERIE LE PASCALOU op de google maps. Adres en contacten BOULANGERIE LE PASCALOU
Location of BOULANGERIE LE PASCALOU on the google maps. Address and contacts of BOULANGERIE LE PASCALOU

Andere gerelateerde bedrijven als come BOULANGERIE LE PASCALOU BOULANGERIE LE PASCALOU: Coenraerds Ronny BVBA | De Lange G | JOZEF VERMEIREN | H. VAN STEENKISTE | Pec R

Other related companies as BOULANGERIE LE PASCALOU: Coenraerds Ronny BVBA | De Lange G | JOZEF VERMEIREN | H. VAN STEENKISTE | Pec R

BOULANGERIE LE PASCALOU is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOULANGERIE LE PASCALOU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06071838378. Het bedrijf BOULANGERIE LE PASCALOU bevindt zich op het adres: RUE GRANDE 156; 7120; ESTINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BOULANGERIE LE PASCALOU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOULANGERIE LE PASCALOU is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOULANGERIE LE PASCALOU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOULANGERIE LE PASCALOU, openstaande posities, locatie van BOULANGERIE LE PASCALOU op de kaart.

BOULANGERIE LE PASCALOU is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOULANGERIE LE PASCALOU, company assigned to the tax number BE06071838378. The company BOULANGERIE LE PASCALOU is located at the address: RUE GRANDE 156; 7120; ESTINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BOULANGERIE LE PASCALOU were not found.
The main activity of BOULANGERIE LE PASCALOU is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOULANGERIE LE PASCALOU is not available. You also can look at reviews of BOULANGERIE LE PASCALOU, open positions, location of BOULANGERIE LE PASCALOU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOULANGERIE LE PASCALOU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOULANGERIE LE PASCALOU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOULANGERIE LE PASCALOU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOULANGERIE LE PASCALOU, employees, financial statistics.