BAKKERIJ NORMANDI?

Contactgegevens BAKKERIJ NORMANDI?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ NORMANDI?: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ NORMANDI?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAARSCHALK HAIGLAAN 144; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57200249 (+32-57200249) 57200249 (+32-57200249)

Fax (fax): +32 (63) 588-22-71 +32 (63) 588-22-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ NORMANDI?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ NORMANDI?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ NORMANDI?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ NORMANDI?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ NORMANDI?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ NORMANDI?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ NORMANDI?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ NORMANDI?
Products information BAKKERIJ NORMANDI?

BTW identificatienummer (tax): BE08874176025
Ondernemingsnummer: 2429321289
Hoofdstad (capital): 875,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in BAKKERIJ NORMANDI? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ NORMANDI?
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ NORMANDI?)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ NORMANDI?
Addition kinds of activities for BAKKERIJ NORMANDI?

5047. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
20910308. Vis- en zeevruchtencakes: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fish and seafood cakes: packaged in cans, jars, etc.
29110504. Petrolatums, nonmedicinal | Petrolatums, nonmedicinal
30890316. Rolluiken, kunststoffen | Shutters, plastics
35349901. dumbwaiters | Dumbwaiters
35370201. Vliegtuigen laadliften | Aircraft loading hoists
37249913. Raketmotoren, vliegtuigen | Rocket motors, aircraft
39610000. Kostuum juwelen | Costume jewelry

Werken bij BAKKERIJ NORMANDI?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ NORMANDI?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ NORMANDI?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ NORMANDI?. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Lasgroepmedewerkers (Assen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent vertrouwd met meerdere soorten laswerk (halfautomaten, menggas, robotlassen) en je hebt inzicht in lasdraadvariaties en draadgeleiders. Je stelt zelfstandig lastoestellen en werkposten met behulp van hecht-, las- of afstelmallen. Je controleert de eerste producten volgens tekening en brengt waar nodig correcties aan. Buiten het lassen sta je ook in voor een aantal nevenbewerkingen (opstarten/stoppen, procescontrolemetingen, ingrijpen bij storingen, snijbranden, afwerken, slijpen, schuren, monteren).

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • Vrachtwagenchauffeur C / CE (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klanten zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE · kleindistributie (vaste vrachtwagen) · grootdistributie (meestal met trekker-oplegger) · tankwagen · betonmixer · pendeldienst · containertransport (zowel afzetcontainers als zeecontainers) · kraanwagen · combinatie camion-remorque · ADR transport · internationaal transport · … Mogelijk onmiddelijk vaste indiensttreding

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kaprijke/ Lembeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

  • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

  • Account Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAIRWISE

    Type: Vaste Job

    Je informeert potentiële exposanten over de verschillende vakbeurzen en de deelnamemogelijkheden. Je begeleidt de exposanten bij hun voorbereidingen voor de beurs, je bezoekt hen tijdens de beurs en je beantwoordt hun vragen na de beurs. Je zorgt ervoor dat de beurs binnen België en Luxemburg bekend is, je verzorgt de communicatie naar de bezoekers toe. Je brengt de vakpers op de hoogte van de verschillende beurzen Dit houdt o.a. in: actief potentiële accounts in kaart brengen en benaderen (via telefoon / brief / e-mail) onderhouden van bestaande relaties beurs van A tot Z opvolgen zorgen voor een verzorgde administratie en adressenbestand omzetten van info naar vlotte, aantrekkelijke teksten en brieven (NL, FR, EN) perslijsten opstellen, persmappen samenstellen, persbijeenkomsten organiseren update van de website nauwe samenwerking met onze collega’s in Nederland en in Düsseldorf (Duits & Engels) een aantal keer per jaar verplaatsingen naar Düsseldorf in het kader van de vakbeurzen

  • Schrijnwerker Vlaams-Brabant Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ NORMANDI? in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ NORMANDI? in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ NORMANDI?. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ NORMANDI?. BAKKERIJ NORMANDI? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ NORMANDI?. Leave a respond for BAKKERIJ NORMANDI?. BAKKERIJ NORMANDI? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ NORMANDI? op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ NORMANDI?
Location of BAKKERIJ NORMANDI? on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ NORMANDI?

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ NORMANDI? BAKKERIJ NORMANDI?: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Rutten Electromécanique sa | TAXIPOST-E.M.S. | A. VAN DEN BULCK | L.F. CARS

Other related companies as BAKKERIJ NORMANDI?: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Rutten Electromécanique sa | TAXIPOST-E.M.S. | A. VAN DEN BULCK | L.F. CARS

BAKKERIJ NORMANDI? is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ NORMANDI?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08874176025. Het bedrijf BAKKERIJ NORMANDI? bevindt zich op het adres: MAARSCHALK HAIGLAAN 144; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 875,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ NORMANDI? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ NORMANDI? is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ NORMANDI? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ NORMANDI?, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ NORMANDI? op de kaart.

BAKKERIJ NORMANDI? is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ NORMANDI?, company assigned to the tax number BE08874176025. The company BAKKERIJ NORMANDI? is located at the address: MAARSCHALK HAIGLAAN 144; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 875,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ NORMANDI? were not found.
The main activity of BAKKERIJ NORMANDI? is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ NORMANDI? is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ NORMANDI?, open positions, location of BAKKERIJ NORMANDI? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ NORMANDI?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ NORMANDI?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ NORMANDI?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ NORMANDI?, employees, financial statistics.