Tendeur Universel NV-SA

Contactgegevens Tendeur Universel NV-SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tendeur Universel NV-SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tendeur Universel NV-SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 558; 3090; Overijse, België

Telefoon (phone): 02 657 02 22 (+32-02 657 02 22) 02 657 02 22 (+32-02 657 02 22)

Fax (fax): 02 657 18 69 (+32-02 657 18 69) 02 657 18 69 (+32-02 657 18 69)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tendeur Universel NV-SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tendeur Universel NV-SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tendeur Universel NV-SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tendeur Universel NV-SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tendeur Universel NV-SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tendeur Universel NV-SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tendeur Universel NV-SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tendeur Universel NV-SA
Products information Tendeur Universel NV-SA

BTW identificatienummer (tax): BE01561950683
Ondernemingsnummer: 9417999267
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Strapping - Machines & material; Packing machinery

Product categorie (product category): Packing Plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tendeur Universel NV-SA
(Get full report from official database of BE for Tendeur Universel NV-SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tendeur Universel NV-SA
Addition kinds of activities for Tendeur Universel NV-SA

7629. Elektrische reparatiewinkels | Electrical repair shops
22599904. Schoenvoering, brei | Shoe linings, knit
35530000. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
37159904. Opleggers voor vrachtwagen trekkers | Semitrailers for truck tractors
50859911. Rubberartikelen, mechanisch | Rubber goods, mechanical
59991003. grafstenen | Tombstones
73810202. Vingerafdruk service | Fingerprint service

Werken bij Tendeur Universel NV-SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tendeur Universel NV-SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tendeur Universel NV-SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tendeur Universel NV-SA. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL REINIGER TREINSTELLEN - AFROEPBASIS/DAGWERK (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor het reinigen van de treintoestellen van de NMBS. Voor deze klant zijn we op zoek naar gemotiveerde industriële reinigers in dagploeg. Je staat in voor het reinigen van de treinen tijdens hun stilstand. Concreet ga je samen met een aantal collega's op een hoog tempo door de trein om deze te poetsen, dit om de stilstand zo veel mogelijk te beperken. Je werkt steeds vanuit het treindepot te Aalst (9u-16u) en op regelmatige afroepbasis.

  • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Axis

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

  • CARROSSIER (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

  • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

  • THUISVERPLEEGKUNDIGE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDIG TEAM

    Type: Studentenjob

    Ons thuisverpleegkundig team Knokke-Heist is dringend op zoek naar een jobstudent om het team te versterken! Je zal instaan voor de professionele zorg aan patiënten aan huis in de regio Knokke - Heist - Blankenberge met focus op het menselijke, je krijgt de tijd en ruimte om een kwalitatieve zorg te verlenen aan onze patiënten!

  • Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673445-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

  • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

  • FLEXI JOB McDonald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een Fulltime job of werk je mininum 30.4u en wil je graag bijverdienen s'avonds of in het weekend ? Dan bieden wij jou de kans om te werken in een aangename omgeving. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en klantvriendelijke service staat voor ons centraal. Verder sta je in voor het goede verloop in het restaurant: tafels proper maken, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Verder sta je ook in voor het aanvullen van de stock en de voorraden opvolgen alsook het bedienen van de klanten via de Drive-in.

Zoek naar antwoorden van Tendeur Universel NV-SA in sociale netwerken
Look for responds of Tendeur Universel NV-SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tendeur Universel NV-SA. Laat een reactie achter voor Tendeur Universel NV-SA. Tendeur Universel NV-SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tendeur Universel NV-SA. Leave a respond for Tendeur Universel NV-SA. Tendeur Universel NV-SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tendeur Universel NV-SA op de google maps. Adres en contacten Tendeur Universel NV-SA
Location of Tendeur Universel NV-SA on the google maps. Address and contacts of Tendeur Universel NV-SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Tendeur Universel NV-SA Tendeur Universel NV-SA: JEAN-LUC MESSIAEN | Helvoet Pharma Belgium NV | Van Dyck P | W. STAMMEN | Ecolo Li猫ge

Other related companies as Tendeur Universel NV-SA: JEAN-LUC MESSIAEN | Helvoet Pharma Belgium NV | Van Dyck P | W. STAMMEN | Ecolo Li猫ge

Tendeur Universel NV-SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tendeur Universel NV-SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01561950683. Het bedrijf Tendeur Universel NV-SA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 558; 3090; Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Packing Plastic. Lijst met producten zijn Strapping - Machines & material; Packing machinery.
De hoofdactiviteit van Tendeur Universel NV-SA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tendeur Universel NV-SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tendeur Universel NV-SA, openstaande posities, locatie van Tendeur Universel NV-SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tendeur Universel NV-SA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tendeur Universel NV-SA, company assigned to the tax number BE01561950683. The company Tendeur Universel NV-SA is located at the address: Brusselsesteenweg 558; 3090; Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Packing Plastic. List of products are Strapping - Machines & material; Packing machinery.
The main activity of Tendeur Universel NV-SA is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Tendeur Universel NV-SA is not available. You also can look at reviews of Tendeur Universel NV-SA, open positions, location of Tendeur Universel NV-SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tendeur Universel NV-SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tendeur Universel NV-SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tendeur Universel NV-SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tendeur Universel NV-SA, employees, financial statistics.