AUX DELICES DE MAUREEN

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • AUX DELICES DE MAUREEN
Private companiesRailroad Transportation • AUX DELICES DE MAUREEN

Contactgegevens AUX DELICES DE MAUREEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUX DELICES DE MAUREEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUX DELICES DE MAUREEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FRAIRE 6; 5537; ANH?E, België

Telefoon (phone): 71798910 (+32-71798910) 71798910 (+32-71798910)

Fax (fax): +32 (84) 838-54-33 +32 (84) 838-54-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUX DELICES DE MAUREEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUX DELICES DE MAUREEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUX DELICES DE MAUREEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUX DELICES DE MAUREEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUX DELICES DE MAUREEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUX DELICES DE MAUREEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUX DELICES DE MAUREEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUX DELICES DE MAUREEN
Products information AUX DELICES DE MAUREEN

BTW identificatienummer (tax): BE05108337402
Ondernemingsnummer: 4228057861
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 196,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits: Tartes & G?teaux, Pain.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUX DELICES DE MAUREEN
(Get full report from official database of BE for AUX DELICES DE MAUREEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUX DELICES DE MAUREEN
Addition kinds of activities for AUX DELICES DE MAUREEN

0272. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
072299. Gewas oogst, nec | Crop harvesting, nec
25429901. Palletrekken: behalve hout | Pallet racks: except wood
30890307. Hekken, poorten en accessoires: kunststoffen | Fences, gates, and accessories: plastics
73610100. Plaatsingsbureaus | Placement agencies
82999900. Scholen en educatieve diensten, nec, nec | Schools and educational services, nec, nec

Werken bij AUX DELICES DE MAUREEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUX DELICES DE MAUREEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUX DELICES DE MAUREEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUX DELICES DE MAUREEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Onderhoudstechnieker 3 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van mechanische en elektrische storingen of defecten aan verschillende productiemachines om een goede werking van de fabriek te garanderen. Dit omvat volgende taken: - Uitvoeren van diagnoses op stilgevallen/falende machines en achterhalen van de oorzaak hiervan - Uitvoeren van herstellinge - Correct afstellen van de machines - Daarnaast verricht je preventieve onderhoudswerkzaamheden en werk je mee aan investeringen en nieuwe projecten

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - VOLTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • HUISHOUDHULPEN WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waregem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Huishoudhulp Sint-Michiels M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je bij drie afdelingen terecht als student: Operations: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak, etc. F&B: keuken- en kassamedewerker in één van onze themarestaurants of de mobiele verkooppunten, afruim en afwas Merchandising: verkoop van de populaire Studio 100 producten in onze winkels en mobiele verkooppunten

  • HR medewerker met payroll ervaring (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch bedrijf, actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een HR medewerker met payroll ervaring. Dit ter uitbreiding van hun team:  Loonadministratie van PC 124 in samenwerking met het sociaal secretariaat  Je bent het aanspreekpunt voor vragen van de personeelsleden: Sociale wetgeving, salarisadministratie, verlof, afwezigheden Je volgt alles op betreffende dimona, contracten, aanvraag groeps en hospitalisatieverzekering, opvolging documenten, outsourcing.. Opleidingen opvolgen  Nieuwe werknemers verwelkomen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van AUX DELICES DE MAUREEN in sociale netwerken
Look for responds of AUX DELICES DE MAUREEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUX DELICES DE MAUREEN. Laat een reactie achter voor AUX DELICES DE MAUREEN. AUX DELICES DE MAUREEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUX DELICES DE MAUREEN. Leave a respond for AUX DELICES DE MAUREEN. AUX DELICES DE MAUREEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUX DELICES DE MAUREEN op de google maps. Adres en contacten AUX DELICES DE MAUREEN
Location of AUX DELICES DE MAUREEN on the google maps. Address and contacts of AUX DELICES DE MAUREEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AUX DELICES DE MAUREEN AUX DELICES DE MAUREEN: Van Den Branden W | Bokabo (Le) | Lelièvre C | KAPPER GUIDO | DIALANCO

Other related companies as AUX DELICES DE MAUREEN: Van Den Branden W | Bokabo (Le) | Lelièvre C | KAPPER GUIDO | DIALANCO

AUX DELICES DE MAUREEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUX DELICES DE MAUREEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05108337402. Het bedrijf AUX DELICES DE MAUREEN bevindt zich op het adres: RUE DE FRAIRE 6; 5537; ANH?E. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 196,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Tartes & G?teaux, Pain..
De hoofdactiviteit van AUX DELICES DE MAUREEN is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUX DELICES DE MAUREEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUX DELICES DE MAUREEN, openstaande posities, locatie van AUX DELICES DE MAUREEN op de kaart.

AUX DELICES DE MAUREEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUX DELICES DE MAUREEN, company assigned to the tax number BE05108337402. The company AUX DELICES DE MAUREEN is located at the address: RUE DE FRAIRE 6; 5537; ANH?E. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 196,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Tartes & G?teaux, Pain..
The main activity of AUX DELICES DE MAUREEN is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUX DELICES DE MAUREEN is not available. You also can look at reviews of AUX DELICES DE MAUREEN, open positions, location of AUX DELICES DE MAUREEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUX DELICES DE MAUREEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUX DELICES DE MAUREEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUX DELICES DE MAUREEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUX DELICES DE MAUREEN, employees, financial statistics.