G. HUENS

Contactgegevens G. HUENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G. HUENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

G. HUENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'ROUTE 14; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT, België

Telefoon (phone): 10658241 (+32-10658241) 10658241 (+32-10658241)

Fax (fax): +32 (86) 297-43-92 +32 (86) 297-43-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G. HUENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G. HUENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G. HUENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G. HUENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G. HUENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G. HUENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G. HUENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G. HUENS
Products information G. HUENS

BTW identificatienummer (tax): BE05188537597
Ondernemingsnummer: 4172027587
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 893,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in G. HUENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G. HUENS
(Get full report from official database of BE for G. HUENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor G. HUENS
Addition kinds of activities for G. HUENS

01810203. Bloemen: onder dekking gegroeid (bijvoorbeeld broeikasproductie) | Flowers: grown under cover (e.g., greenhouse production)
07229901. Aardappelen, machine oogstdiensten | Potatoes, machine harvesting services
26780203. Tabletten en pads, boek en schrijven: van aangekochte materialen | Tablets and pads, book and writing: from purchased materials
54519904. Melk | Milk
63510100. Verzekeringsverzekering | Surety insurance bonding

Werken bij G. HUENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G. HUENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G. HUENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G. HUENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: magazijnier met logisch denkvermogen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Doorheen het magazijn zijn bestellingen voor dezelfde klant klaargemaakt door verschillende orderpickers, jouw taak bestaat uit het correct samenvoegen van de de bestellingen voor eenzelfde klant, deze zo compact mogelijk te maken en klaarmaken voor verzending van de vrachtwagens. Je doet dit al wandelend.

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Persoon voor verkoop (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon voor verkoop heeft volgende taken : - rekken aanvullen - klanten helpen - inpakken - opruimen - kassa.

  • Mecaniciens / machinebouwers - West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - In elkaar steken landbouwvoertuigen a.d.h.v. een plan - monteren leidingen hydraulica / pneumatica - kableren - bord aansluiten

  • Plaatser ramen en deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lommel, actief in het plaatsen van aluminium ramen en deuren, zijn we op zoek naar een gemotiveerde plaatser: Als plaatser heb je volgend takenpakket: Je werkt mee met een ervaren ploeg Je plaatst aluminium ramen en deuren Je helpt mee de werf opruimen

  • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

  • Technieker / steller (2 ploegen) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DIDAK INJECTION

    Type: Vaste Job

    Ombouw van matrijzen op spuitgietmachines Productieproces opstarten en optimaliseren Automatisaties aansturen en robots programmeren Kleine technische storingen oplossen

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • Kelner restaurant/brasserie flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ODT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een kelners voor ons restaurant/brasserie. Je zal zowel in de zaal als in de bar werken. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken zaal : tafels klaar zetten, opdienen eten, afruimen.

Zoek naar antwoorden van G. HUENS in sociale netwerken
Look for responds of G. HUENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor G. HUENS. Laat een reactie achter voor G. HUENS. G. HUENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G. HUENS. Leave a respond for G. HUENS. G. HUENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G. HUENS op de google maps. Adres en contacten G. HUENS
Location of G. HUENS on the google maps. Address and contacts of G. HUENS

Andere gerelateerde bedrijven als come G. HUENS G. HUENS: COIFFURE LUCILLE | ECOLE FOND. COMMUNALE | HUGO PROVOOST | FRAN?OISE WARNIER | DEBARCADERE (LE)

Other related companies as G. HUENS: COIFFURE LUCILLE | ECOLE FOND. COMMUNALE | HUGO PROVOOST | FRAN?OISE WARNIER | DEBARCADERE (LE)

G. HUENS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G. HUENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05188537597. Het bedrijf G. HUENS bevindt zich op het adres: GRAND'ROUTE 14; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 893,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in G. HUENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G. HUENS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G. HUENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G. HUENS, openstaande posities, locatie van G. HUENS op de kaart.

G. HUENS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is G. HUENS, company assigned to the tax number BE05188537597. The company G. HUENS is located at the address: GRAND'ROUTE 14; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 893,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in G. HUENS were not found.
The main activity of G. HUENS is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of G. HUENS is not available. You also can look at reviews of G. HUENS, open positions, location of G. HUENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G. HUENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G. HUENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G. HUENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G. HUENS, employees, financial statistics.