FRANاOISE DECAIGNY

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • FRANاOISE DECAIGNY
Private companiesTransportation by Air • FRANاOISE DECAIGNY

Contactgegevens FRANاOISE DECAIGNY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANاOISE DECAIGNY: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANاOISE DECAIGNY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PRةS ہ VIVIERS 1; 7050; JURBISE, België

Telefoon (phone): +32 (3) 541-24-21 +32 (3) 541-24-21

Fax (fax): +32 (16) 512-78-50 +32 (16) 512-78-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANاOISE DECAIGNY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANاOISE DECAIGNY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANاOISE DECAIGNY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANاOISE DECAIGNY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANاOISE DECAIGNY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANاOISE DECAIGNY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANاOISE DECAIGNY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANاOISE DECAIGNY
Products information FRANاOISE DECAIGNY

BTW identificatienummer (tax): BE05201721191
Ondernemingsnummer: 6628570556
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 613,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FRANاOISE DECAIGNY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANاOISE DECAIGNY
(Get full report from official database of BE for FRANاOISE DECAIGNY)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANاOISE DECAIGNY
Addition kinds of activities for FRANاOISE DECAIGNY

025100. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
232600. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
336599. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
52110201. Deuren, storm: hout of metaal | Doors, storm: wood or metal
80629900. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec
82499903. Commerciële kunstschool | Commercial art school

Werken bij FRANاOISE DECAIGNY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANاOISE DECAIGNY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANاOISE DECAIGNY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANاOISE DECAIGNY. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • Mecanicien vrachtwagens m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Loppem zijn we op zoek naar een mecanicien voor vrachtwagens. Als mecanicien sta je in voor het opsporen van storingen en in samenspraak met je collega's tot de goede oplossing te komen Het onderhoud van de voertuigen en de opmaak van de dagplanning in samenspraak met de garageverantwoordelijke behoort ook tot u taken.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een geboren motivator en planner? Een echte teamplayer... Dan is deze job je op het lijf geschreven. Als werkplaatsverantwoordelijke sta je in voor: het voorbereiden van de werkplanning in het atelier aansturen van de mecaniekers en bedienden eindverantwoordelijke van het aankoopbeleid opvolgen van de werkflow operationele ondersteuning bieden aan je team

  • SERVICETECHNIEKER REGIO DADIZELE (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis/noties van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je beschikt over een diploma Bachelor of Master in de studierichting Ontwerp- en Productietechnologie elektromechanica of mechanica. Je bent enthousiast en straalt dynamisme uit. Je kan zeer goed zelfstandig werken hoewel je je in groep ook best in je element voelt.

  • Business Controller (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

  • HR Business Partner (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

  • Medewerkers poets- en strijkdienst (dienstencheques) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: CLEAN STAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je maakt het hele interieur (vloeren, tapijten, meubels, ramen en andere voorwerpen) schoon. Je verlucht de kamers. Je wast en strijkt de kledij van de klanten. Je doet de afwas bij de klanten. Je mag ook koken, kleine naaiwerken verrichten en eventueel enkele boodschappen doen. Je mag van thuis rechtstreeks naar de klant gaan.

  • Jobstudent Inpakker kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, hoe cool is dat niet? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Kan je als jobstudent enkele dagen in de week werken? Dan is dit zeker mogelijk! Doordat wij met dagcontracten werken kan je 2 of 3 dagen in de week werken tijdens het schooljaar. Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TABAK EXPRESS

    Type: Leercontract

    bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

  • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DEN BUREAU

    Type: Flexijob

    - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van FRANاOISE DECAIGNY in sociale netwerken
Look for responds of FRANاOISE DECAIGNY in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANاOISE DECAIGNY. Laat een reactie achter voor FRANاOISE DECAIGNY. FRANاOISE DECAIGNY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANاOISE DECAIGNY. Leave a respond for FRANاOISE DECAIGNY. FRANاOISE DECAIGNY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANاOISE DECAIGNY op de google maps. Adres en contacten FRANاOISE DECAIGNY
Location of FRANاOISE DECAIGNY on the google maps. Address and contacts of FRANاOISE DECAIGNY

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANاOISE DECAIGNY FRANاOISE DECAIGNY: GUY BOGAERT | Grunewald M | Wijns Pascale | Ulysse | Tubex SPRL

Other related companies as FRANاOISE DECAIGNY: GUY BOGAERT | Grunewald M | Wijns Pascale | Ulysse | Tubex SPRL

FRANاOISE DECAIGNY is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANاOISE DECAIGNY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05201721191. Het bedrijf FRANاOISE DECAIGNY bevindt zich op het adres: RUE DES PRةS ہ VIVIERS 1; 7050; JURBISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 613,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in FRANاOISE DECAIGNY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANاOISE DECAIGNY is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANاOISE DECAIGNY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANاOISE DECAIGNY, openstaande posities, locatie van FRANاOISE DECAIGNY op de kaart.

FRANاOISE DECAIGNY is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANاOISE DECAIGNY, company assigned to the tax number BE05201721191. The company FRANاOISE DECAIGNY is located at the address: RUE DES PRةS ہ VIVIERS 1; 7050; JURBISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 613,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in FRANاOISE DECAIGNY were not found.
The main activity of FRANاOISE DECAIGNY is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANاOISE DECAIGNY is not available. You also can look at reviews of FRANاOISE DECAIGNY, open positions, location of FRANاOISE DECAIGNY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANاOISE DECAIGNY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANاOISE DECAIGNY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANاOISE DECAIGNY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANاOISE DECAIGNY, employees, financial statistics.