H. DENTANDT

Contactgegevens H. DENTANDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H. DENTANDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

H. DENTANDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOETSWEG 47; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16254891 (+32-16254891) 16254891 (+32-16254891)

Fax (fax): +32 (2) 718-99-64 +32 (2) 718-99-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H. DENTANDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H. DENTANDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H. DENTANDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H. DENTANDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H. DENTANDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H. DENTANDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H. DENTANDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H. DENTANDT
Products information H. DENTANDT

BTW identificatienummer (tax): BE08720092773
Ondernemingsnummer: 5218475341
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H. DENTANDT
(Get full report from official database of BE for H. DENTANDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor H. DENTANDT
Addition kinds of activities for H. DENTANDT

9611. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs
478502. Transport inspectie diensten | Transportation inspection services
02140102. Geitenmelkproductie | Goats' milk production
33129902. Electrometallurgical staal | Electrometallurgical steel
34430119. Tank torens, metalen plaat | Tank towers, metal plate
36990403. Gongs, elektrisch | Gongs, electric
39310303. Vijfen en delen | Fifes and parts
48339901. Televisie vertaler station | Television translator station
80420000. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists

Werken bij H. DENTANDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H. DENTANDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H. DENTANDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H. DENTANDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 1 goede, meewerkende chauffeur CE. Je bent verantwoordelijk voor het grond- en afbraakverzet dmv een kipper- camion/oplegger.

  • SCHRIJNWERKER (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker/daktimmerman : kan je gevelbekleding plaatsen plaats je dakconstructies voor zowel nieuwbouw als renovatie plaats je en werk je binnendeuren af

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • DRINGEND STUDENT - Administratie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf uit Kruishoutem zijn we op zoek naar een student die gedurende het 1ste semester 1 à 2 dagen per week kan werken. Je staat in voor het aanvullen van de artikelen-database in Excel, in functie van de ontwikkeling van een webshop. Omschrijvingen moeten uit het ERP-pakket worden gehaald (in Nl, Fr, En) De 5 belangrijkste hoofdkenmerken van het product moeten uit handleidingen en brochures worden gehaald (in Nl, Fr, En) Andere belangrijke kenmerken van het product moeten worden aangevuld (vb. dimensies, gewicht, kleur, etc.) Passende meta-data moet gelinkt worden aan het product zodat het makkelijk terug te vinden is in Google & de webshop Foto's moeten worden genomen van het product, indien nog niet beschikbaar.

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

  • Flexijob keukenmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PACIFIC EILAND

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een medewerker voor de koude keuken. Meer specifiek zal je instaan voor het bereiden van de koude gerechten op onze kaart.

Zoek naar antwoorden van H. DENTANDT in sociale netwerken
Look for responds of H. DENTANDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor H. DENTANDT. Laat een reactie achter voor H. DENTANDT. H. DENTANDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H. DENTANDT. Leave a respond for H. DENTANDT. H. DENTANDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H. DENTANDT op de google maps. Adres en contacten H. DENTANDT
Location of H. DENTANDT on the google maps. Address and contacts of H. DENTANDT

Andere gerelateerde bedrijven als come H. DENTANDT H. DENTANDT: Deckers R | Cuisiwan SPRL | Lambrechts P | FERBACO | Wesco NV

Other related companies as H. DENTANDT: Deckers R | Cuisiwan SPRL | Lambrechts P | FERBACO | Wesco NV

H. DENTANDT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H. DENTANDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08720092773. Het bedrijf H. DENTANDT bevindt zich op het adres: KOETSWEG 47; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van H. DENTANDT is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H. DENTANDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H. DENTANDT, openstaande posities, locatie van H. DENTANDT op de kaart.

H. DENTANDT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is H. DENTANDT, company assigned to the tax number BE08720092773. The company H. DENTANDT is located at the address: KOETSWEG 47; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of H. DENTANDT is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of H. DENTANDT is not available. You also can look at reviews of H. DENTANDT, open positions, location of H. DENTANDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H. DENTANDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H. DENTANDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H. DENTANDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H. DENTANDT, employees, financial statistics.