BEERENS HUGO

Contactgegevens BEERENS HUGO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEERENS HUGO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEERENS HUGO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENHUIZESTRAAT 42; 9550; HERZELE, België

Telefoon (phone): 54501539 (+32-54501539) 54501539 (+32-54501539)

Fax (fax): +32 (13) 218-84-10 +32 (13) 218-84-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEERENS HUGO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEERENS HUGO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEERENS HUGO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEERENS HUGO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEERENS HUGO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEERENS HUGO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEERENS HUGO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEERENS HUGO
Products information BEERENS HUGO

BTW identificatienummer (tax): BE03697418212
Ondernemingsnummer: 3826782226
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Installation & Entretien: Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEERENS HUGO
(Get full report from official database of BE for BEERENS HUGO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEERENS HUGO
Addition kinds of activities for BEERENS HUGO

16290505. Afvalwater- en afvalwaterzuiveringsinstallaties | Waste water and sewage treatment plant construction
20959904. Gevriesdroogde koffie | Freeze-dried coffee
28360200. extracten | Extracts
38450203. Dialyzers, electromedical | Dialyzers, electromedical
39490000. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
59429905. Stripboeken | Comic books
92119903. Staatsrechtbanken | State courts

Werken bij BEERENS HUGO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEERENS HUGO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEERENS HUGO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEERENS HUGO. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn momenteel op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke ondersteuning van de HR afdeling. Je wordt ingeschakeld voor het opstellen van dossiers mbt tijdskrediet, het opvolgen van de tijdsregistratie, algemene administratieve ondersteuning, klassement,... Kortom een zeer gevarieerde job!

  • Carwasher (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het wassen en klaarmaken van nieuwe wagens Je poetst de wagens volledig, zowel binnen als buiten Je bent graag met auto's bezig en wast ze af alsof het je eigen wagen is Je werkt heel nauwkeurig en voorzichtig Je bent bereid om andere taken uit te voeren Je zorgt dat je werkplaats steeds ordelijk en net blijft Je bent bereid om onderhoudswerkzaamheden in en rond de garage uit te voeren

  • Schrijnwerker/monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt, gespecialiseerd in rolluiken en zonwering gaat Flexpoint op zoek naar een schrijnwerker/monteur. Je takenpakket zal bestaan uit: - Zagen van profielen - Ponsen - Monteren, verpakken, assembleren - Administratie

  • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • CALCULATOR (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator zijn we op zoek naar iemand die instaat voor kostprijscalculaties voor de afdeling bouw. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Offertes aanvragen bij leveranciers en onderaannemers; De scherpste prijsoffertes opstellen; Regelmatig werven bezoeken zodat je voeling houdt met de uitvoering; Je rapporteert aan het hoofd van de calculatieafdeling.

  • Technisch operator (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een operator met technishe kennis. Je staat in voor het bedienen van de machine.

  • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • FISCAAL JURIST (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676313-inline.html?cid=Partner_VDAB Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. * Ervaring in fiscaal recht * Freelance opdracht van onbepaalde duur * Mogelijkheid tot toetreding als vennoot Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes. De ideale kandidaat heeft ongeveer 7 à 10 jaar ervaring als fiscaal jurist. Je bent gedreven en staat open voor een boeiende en afwisselende uitdaging. Daarbij kan je je flexibel opstellen en ben je enthousiast. De ideale kandidaat kan ook op zelfstandige basis werken. Je komt terecht in een dynamische en gedigitaliseerde werkomgeving, waar je de mogelijkheid hebt om op termijn vennoot te worden van de vennootschap. Onze klant biedt een vast contract gecombineerd met een mooie verloning en extralegale voordelen. Ben jij de fiscaal jurist die we zoeken? Contacteer dan snel Thomas Vos van Hays Antwerpen. Indien dit niet de vacature is waar jij naar op zoek bent, voeg Thomas Vos dan toe op Linkedin en blijf zo op de hoogte van andere vacatures.

  • Stage bij het marktonderzoeksbureau Kantar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Leercontract

    Kantar is de referentie bij uitstek wanneer het om opinie- en marktonderzoek gaat. We leveren zakelijke inzichten aan nationale en internationale klanten uit alle belangrijke activiteitssectoren. In België bestaat Kantar uit 4 gespecialiseerde afdelingen: Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Millward Brown en Kantar Media; je vindt ons samen in onze kantoren in Brussel. Onze teams staan garant voor collegialiteit en teamwork, en hebben nog een plaatsje vrij voor een enthousiaste (M/V) stagiair. Als stagiair integreer je je in één van onze onderzoeksteams; een Senior Research Executive staat in voor de dagelijkse opvolging en begeleiding; een ervaren psycholoog is je stagementor en zorgt voor je progressie, tussentijdse evaluaties en eindevaluatie. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met alle aspecten van de job van onderzoeker. Binnen onze eerder kleine organisatie krijg je vrij snel kansen om zelf verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan ook deelnemen aan ons intern opleidingsprogramma voor startende marktonderzoekers & Discover@Lunch sessies waarbij een collega een boeiend project uit de doeken doet. Heb je een digi passie? Dan sluit je aan bij het digital team dat Kantar op de digitale kaart zet en support geeft aan de verschillende afdelingen. Onze “Digital Angels” werken o.a. aan het uitwerken van een digitaal aanbod (Technology Enabled Research, vb testen van mobiele dagboekjes via smartphones), social listening, interne nieuwsbrieven, externe nieuwsbrieven voor klanten en respondenten, Facebook, Twitter,…

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

  • Zaalmedewerker (Flexi-job) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

    Type: Flexijob

    Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van BEERENS HUGO in sociale netwerken
Look for responds of BEERENS HUGO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEERENS HUGO. Laat een reactie achter voor BEERENS HUGO. BEERENS HUGO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEERENS HUGO. Leave a respond for BEERENS HUGO. BEERENS HUGO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEERENS HUGO op de google maps. Adres en contacten BEERENS HUGO
Location of BEERENS HUGO on the google maps. Address and contacts of BEERENS HUGO

Andere gerelateerde bedrijven als come BEERENS HUGO BEERENS HUGO: De Jonghe Consulting SPRL | DIRAME ORTHO NV | BANDEN DE COND? | Tailor Made Chemicals BVBA | VERFCENTRALE LOKEREN

Other related companies as BEERENS HUGO: De Jonghe Consulting SPRL | DIRAME ORTHO NV | BANDEN DE COND? | Tailor Made Chemicals BVBA | VERFCENTRALE LOKEREN

BEERENS HUGO is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEERENS HUGO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03697418212. Het bedrijf BEERENS HUGO bevindt zich op het adres: STEENHUIZESTRAAT 42; 9550; HERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es..
De hoofdactiviteit van BEERENS HUGO is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEERENS HUGO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEERENS HUGO, openstaande posities, locatie van BEERENS HUGO op de kaart.

BEERENS HUGO is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEERENS HUGO, company assigned to the tax number BE03697418212. The company BEERENS HUGO is located at the address: STEENHUIZESTRAAT 42; 9550; HERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es..
The main activity of BEERENS HUGO is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BEERENS HUGO is not available. You also can look at reviews of BEERENS HUGO, open positions, location of BEERENS HUGO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEERENS HUGO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEERENS HUGO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEERENS HUGO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEERENS HUGO, employees, financial statistics.