FIDUCIAIRE HK

Contactgegevens FIDUCIAIRE HK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIDUCIAIRE HK: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIDUCIAIRE HK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HONGERSTRAAT 9; 8790; WAREGEM (GROOT), België

Telefoon (phone): 56440730 (+32-56440730) 56440730 (+32-56440730)

Fax (fax): +32 (3) 408-37-72 +32 (3) 408-37-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIDUCIAIRE HK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIDUCIAIRE HK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIDUCIAIRE HK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIDUCIAIRE HK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIDUCIAIRE HK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIDUCIAIRE HK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIDUCIAIRE HK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIDUCIAIRE HK
Products information FIDUCIAIRE HK

BTW identificatienummer (tax): BE01220550537
Ondernemingsnummer: 1303771972
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 390,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FIDUCIAIRE HK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIDUCIAIRE HK
(Get full report from official database of BE for FIDUCIAIRE HK)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIDUCIAIRE HK
Addition kinds of activities for FIDUCIAIRE HK

354502. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
15220200. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
32810200. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
38249900. Vloeistofmeters en tellen | Fluid meters and counting devices, nec
39490510. Duiven, klei (doelen) | Pigeons, clay (targets)
48129900. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec

Werken bij FIDUCIAIRE HK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIDUCIAIRE HK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIDUCIAIRE HK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIDUCIAIRE HK. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hingene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HINGENE)

    Regio: HINGENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: DE MANGELAAR (ZELZATE)

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Zelzate.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

  • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

    Type: Studentenjob

    Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • Machinebediener Beton (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Vaste Job

    Je helpt aan de machines Je kan ook manueel werk uitvoeren  Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een beton verwerkende firma. 

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

  • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: YOUR HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

Zoek naar antwoorden van FIDUCIAIRE HK in sociale netwerken
Look for responds of FIDUCIAIRE HK in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIDUCIAIRE HK. Laat een reactie achter voor FIDUCIAIRE HK. FIDUCIAIRE HK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIDUCIAIRE HK. Leave a respond for FIDUCIAIRE HK. FIDUCIAIRE HK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIDUCIAIRE HK op de google maps. Adres en contacten FIDUCIAIRE HK
Location of FIDUCIAIRE HK on the google maps. Address and contacts of FIDUCIAIRE HK

Andere gerelateerde bedrijven als come FIDUCIAIRE HK FIDUCIAIRE HK: Euro-Stan | FA. FANK | Centre de Sexologie M茅dicale | BPC International BVBA | Datastat Belgium

Other related companies as FIDUCIAIRE HK: Euro-Stan | FA. FANK | Centre de Sexologie M茅dicale | BPC International BVBA | Datastat Belgium

FIDUCIAIRE HK is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIDUCIAIRE HK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01220550537. Het bedrijf FIDUCIAIRE HK bevindt zich op het adres: HONGERSTRAAT 9; 8790; WAREGEM (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 390,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in FIDUCIAIRE HK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIDUCIAIRE HK is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIDUCIAIRE HK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIDUCIAIRE HK, openstaande posities, locatie van FIDUCIAIRE HK op de kaart.

FIDUCIAIRE HK is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIDUCIAIRE HK, company assigned to the tax number BE01220550537. The company FIDUCIAIRE HK is located at the address: HONGERSTRAAT 9; 8790; WAREGEM (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 390,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in FIDUCIAIRE HK were not found.
The main activity of FIDUCIAIRE HK is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FIDUCIAIRE HK is not available. You also can look at reviews of FIDUCIAIRE HK, open positions, location of FIDUCIAIRE HK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIDUCIAIRE HK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIDUCIAIRE HK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIDUCIAIRE HK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIDUCIAIRE HK, employees, financial statistics.