ADRIAENSSENS KRIS

Contactgegevens ADRIAENSSENS KRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADRIAENSSENS KRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADRIAENSSENS KRIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSTRAAT 48B10; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14436520 (+32-14436520) 14436520 (+32-14436520)

Fax (fax): +32 (9) 786-48-33 +32 (9) 786-48-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADRIAENSSENS KRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADRIAENSSENS KRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADRIAENSSENS KRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADRIAENSSENS KRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADRIAENSSENS KRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADRIAENSSENS KRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADRIAENSSENS KRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADRIAENSSENS KRIS
Products information ADRIAENSSENS KRIS

BTW identificatienummer (tax): BE03904510498
Ondernemingsnummer: 9414978027
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 171,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Installation & Entretien: Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADRIAENSSENS KRIS
(Get full report from official database of BE for ADRIAENSSENS KRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADRIAENSSENS KRIS
Addition kinds of activities for ADRIAENSSENS KRIS

22210407. Polyethyleen breedgeweven stoffen | Polyethylene broadwoven fabrics
24119900. Logging, nec | Logging, nec
32310300. Reflecterend glas | Reflecting glass
50910202. Skimateriaal | Skiing equipment
51910108. Fosfaatsteen, grond | Phosphate rock, ground
72990500. Facility verhuur en feestplanning diensten | Facility rental and party planning services

Werken bij ADRIAENSSENS KRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADRIAENSSENS KRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADRIAENSSENS KRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADRIAENSSENS KRIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende orderverwerking (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf in de cosmetica, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de orderafdeling. Welke taken omvatten je pakket? Ingave, controle en verwerking van data Genereren van rapporten uit het systeem Voorbereidend werk op vraag van het team Dagelijkse opvolging van e-mailverkeer Klantenvragen behandelen inzake registratie, order status, collateral shipments, ... Contacten zowel per mail als telefonisch met diverse interne en externe partijen/afdelingen

  • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Commercieel medewerker verzekeringen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een bank-en verzekeringskantoor in Peer zijn we op zoek naar een commercieel medewerker verzekeringen. Als bediende verzkeringen zal je instaan voor het beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor. Je bent gedreven en hebt interesse in de financiële wereld. Je zoekt uit wat de klant nodig heeft en spot commerciële opportuniteiten die je niet laat liggen. Je staat de klant bij met raad en daad dit zowel voor de dagelijkse verrichtingen als voor gespecialiseerd advies met betrekking tot verzekeringen en consumentenkredieten.

  • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

Zoek naar antwoorden van ADRIAENSSENS KRIS in sociale netwerken
Look for responds of ADRIAENSSENS KRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADRIAENSSENS KRIS. Laat een reactie achter voor ADRIAENSSENS KRIS. ADRIAENSSENS KRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADRIAENSSENS KRIS. Leave a respond for ADRIAENSSENS KRIS. ADRIAENSSENS KRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADRIAENSSENS KRIS op de google maps. Adres en contacten ADRIAENSSENS KRIS
Location of ADRIAENSSENS KRIS on the google maps. Address and contacts of ADRIAENSSENS KRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ADRIAENSSENS KRIS ADRIAENSSENS KRIS: FA. BOEK & TAAL | LUC VER ELST | Houyet P-H | PETER PETERS | EDHS BVBA

Other related companies as ADRIAENSSENS KRIS: FA. BOEK & TAAL | LUC VER ELST | Houyet P-H | PETER PETERS | EDHS BVBA

ADRIAENSSENS KRIS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADRIAENSSENS KRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03904510498. Het bedrijf ADRIAENSSENS KRIS bevindt zich op het adres: BRUGSTRAAT 48B10; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 171,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es..
De hoofdactiviteit van ADRIAENSSENS KRIS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADRIAENSSENS KRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADRIAENSSENS KRIS, openstaande posities, locatie van ADRIAENSSENS KRIS op de kaart.

ADRIAENSSENS KRIS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADRIAENSSENS KRIS, company assigned to the tax number BE03904510498. The company ADRIAENSSENS KRIS is located at the address: BRUGSTRAAT 48B10; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 171,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es..
The main activity of ADRIAENSSENS KRIS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADRIAENSSENS KRIS is not available. You also can look at reviews of ADRIAENSSENS KRIS, open positions, location of ADRIAENSSENS KRIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADRIAENSSENS KRIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADRIAENSSENS KRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADRIAENSSENS KRIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADRIAENSSENS KRIS, employees, financial statistics.