SERDONGS INTERIEUR

Contactgegevens SERDONGS INTERIEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERDONGS INTERIEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERDONGS INTERIEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMBACHTSTRAAT 13; 3950; BOCHOLT, België

Telefoon (phone): 89467810 (+32-89467810) 89467810 (+32-89467810)

Fax (fax): +32 (53) 986-99-72 +32 (53) 986-99-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERDONGS INTERIEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERDONGS INTERIEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERDONGS INTERIEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERDONGS INTERIEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERDONGS INTERIEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERDONGS INTERIEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERDONGS INTERIEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERDONGS INTERIEUR
Products information SERDONGS INTERIEUR

BTW identificatienummer (tax): BE03599090576
Ondernemingsnummer: 9505065917
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in SERDONGS INTERIEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pleisterwerk; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERDONGS INTERIEUR
(Get full report from official database of BE for SERDONGS INTERIEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERDONGS INTERIEUR
Addition kinds of activities for SERDONGS INTERIEUR

3625. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
14110100. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
14790200. Pyrieten mijnbouw | Pyrites mining
15429903. Institutionele bouwbouw | Institutional building construction
36340202. Kan openers, elektrisch | Can openers, electric
55319901. Automotive banden | Automotive tires
56610100. Aangepaste en orthopedische schoenen | Custom and orthopedic shoes

Werken bij SERDONGS INTERIEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERDONGS INTERIEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERDONGS INTERIEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERDONGS INTERIEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

  • Assistent projectmanager (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Assistent projectmanager- werkvoorbereider (m/v): Je zorgt voor de tekeningen, de verwerkingen, de aankopen en de opvolging van verschillende projecten; Je vormt de brug tussen de productie en de project manager en onderhoudt goede contacten met leveranciers; Je maakt bewerkings- en materiaallijsten in de projectsoftware en staat in voor de aankopen die hieruit volgen; Je stelt de detail- en productie-tekeningen voor de betrokken afdelingen op.

  • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Deinze zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

  • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ARCHITON

    Type: Vaste Job

    Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

  • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

Zoek naar antwoorden van SERDONGS INTERIEUR in sociale netwerken
Look for responds of SERDONGS INTERIEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERDONGS INTERIEUR. Laat een reactie achter voor SERDONGS INTERIEUR. SERDONGS INTERIEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERDONGS INTERIEUR. Leave a respond for SERDONGS INTERIEUR. SERDONGS INTERIEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERDONGS INTERIEUR op de google maps. Adres en contacten SERDONGS INTERIEUR
Location of SERDONGS INTERIEUR on the google maps. Address and contacts of SERDONGS INTERIEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come SERDONGS INTERIEUR SERDONGS INTERIEUR: BAKKERIJ ROGER | VAN HOLZAET JEAN | ANN LAMPO | Coiff'Elle | HUIS 'T KLUWKE

Other related companies as SERDONGS INTERIEUR: BAKKERIJ ROGER | VAN HOLZAET JEAN | ANN LAMPO | Coiff'Elle | HUIS 'T KLUWKE

SERDONGS INTERIEUR is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERDONGS INTERIEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03599090576. Het bedrijf SERDONGS INTERIEUR bevindt zich op het adres: AMBACHTSTRAAT 13; 3950; BOCHOLT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pleisterwerk; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in SERDONGS INTERIEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERDONGS INTERIEUR is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERDONGS INTERIEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERDONGS INTERIEUR, openstaande posities, locatie van SERDONGS INTERIEUR op de kaart.

SERDONGS INTERIEUR is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERDONGS INTERIEUR, company assigned to the tax number BE03599090576. The company SERDONGS INTERIEUR is located at the address: AMBACHTSTRAAT 13; 3950; BOCHOLT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pleisterwerk; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in SERDONGS INTERIEUR were not found.
The main activity of SERDONGS INTERIEUR is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SERDONGS INTERIEUR is not available. You also can look at reviews of SERDONGS INTERIEUR, open positions, location of SERDONGS INTERIEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERDONGS INTERIEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERDONGS INTERIEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERDONGS INTERIEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERDONGS INTERIEUR, employees, financial statistics.