PLACORO

Contactgegevens PLACORO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLACORO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLACORO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE GILLY 54; 6010; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71362112 (+32-71362112) 71362112 (+32-71362112)

Fax (fax): +32 (83) 221-24-16 +32 (83) 221-24-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLACORO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLACORO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLACORO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLACORO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLACORO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLACORO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLACORO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLACORO
Products information PLACORO

BTW identificatienummer (tax): BE07127349853
Ondernemingsnummer: 9937377929
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 504,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in PLACORO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pleisterwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLACORO
(Get full report from official database of BE for PLACORO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLACORO
Addition kinds of activities for PLACORO

1794. Uitboren | Excavation work
23710201. Vachtbekleding, bont | Coat linings, fur
26210905. Gebouw papier, isolatie | Building paper, insulation
35629900. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
50320101. Asfaltmengsel | Asphalt mixture

Werken bij PLACORO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLACORO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLACORO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLACORO. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier te Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hulp voor het magazijn (lossen, goederen op zijn plaats zetten, enz..) gezocht voor donderdag 25/10 met daguren in Wijnegem.

  • Torenkraanbestuurder gezocht opstart 29/10 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal vanuit de cabine werken ! Laden en lossen / Hijswerk van de goederen op de juste locatie van de werf

  • Industrieel Reiniger op Arcelor Mittal - goede verdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Gia Cataro zijn wij op zoek naar industriële reinigers die beschikbaar zijn in september. Je zal instaan voor de industriële reiniging van de machines (ontvetten, hoge druk reinigen, vegen, ...).

  • Poetshulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) schoonmaak kok die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een proper en hygiënisch woonzorgcentrum. Je staat in voor het onderhoud van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan hiervoor gebruik maken van moderne materialen en degelijke schoonmaakproducten.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Thuisbegeleid(st)er bij jongeren of volwassenen met een mentale handicap (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: DIENST AMBULANTE BEGELEIDING

    Type: Vaste Job

    De functie van de thuisbegeleid(st)er draagt ertoe bij dat: de persoon met de handicap en zijn leefomgeving meer inzicht hebben in de mogelijkheden en beperkingen van de persoon en weten hoe hier mee om te gaan, zodat de begeleiding (tijdelijk of definitief) overbodig wordt; het functioneren van de betrokken persoon verandert in positieve zin; het traject in functie van onderwijs, wonen, tijdelijke opvang…. voor de betrokken persoon en zijn omgeving wordt mee uitgestippeld.

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

Zoek naar antwoorden van PLACORO in sociale netwerken
Look for responds of PLACORO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLACORO. Laat een reactie achter voor PLACORO. PLACORO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLACORO. Leave a respond for PLACORO. PLACORO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLACORO op de google maps. Adres en contacten PLACORO
Location of PLACORO on the google maps. Address and contacts of PLACORO

Andere gerelateerde bedrijven als come PLACORO PLACORO: COMPLEXE LA ROSI?RE | JEAN-JOSEPH COMTE | Pecher F | DIRK DE MAESENEER | ETIENNE VANDERMARCKE

Other related companies as PLACORO: COMPLEXE LA ROSI?RE | JEAN-JOSEPH COMTE | Pecher F | DIRK DE MAESENEER | ETIENNE VANDERMARCKE

PLACORO is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLACORO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07127349853. Het bedrijf PLACORO bevindt zich op het adres: RUE DE GILLY 54; 6010; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 504,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pleisterwerk. Producten gemaakt in PLACORO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLACORO is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLACORO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLACORO, openstaande posities, locatie van PLACORO op de kaart.

PLACORO is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLACORO, company assigned to the tax number BE07127349853. The company PLACORO is located at the address: RUE DE GILLY 54; 6010; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 504,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pleisterwerk. Products created in PLACORO were not found.
The main activity of PLACORO is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PLACORO is not available. You also can look at reviews of PLACORO, open positions, location of PLACORO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLACORO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLACORO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLACORO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLACORO, employees, financial statistics.