PATRICK SPRANGHERS

Contactgegevens PATRICK SPRANGHERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK SPRANGHERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK SPRANGHERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOEKSKEN 53; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM, België

Telefoon (phone): 53630654 (+32-53630654) 53630654 (+32-53630654)

Fax (fax): +32 (65) 600-70-48 +32 (65) 600-70-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK SPRANGHERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK SPRANGHERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK SPRANGHERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK SPRANGHERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK SPRANGHERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK SPRANGHERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK SPRANGHERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK SPRANGHERS
Products information PATRICK SPRANGHERS

BTW identificatienummer (tax): BE06609619140
Ondernemingsnummer: 4966888427
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 303,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in PATRICK SPRANGHERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pleisterwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK SPRANGHERS
(Get full report from official database of BE for PATRICK SPRANGHERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK SPRANGHERS
Addition kinds of activities for PATRICK SPRANGHERS

144699. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
395300. Markeringsapparaten | Marking devices
14990300. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
37990205. sneeuwscooters | Snowmobiles
38120104. Altimeters, standaard en gevoelig | Altimeters, standard and sensitive
95310404. Behuisingsprogramma's, lokale overheid | Housing programs, local government

Werken bij PATRICK SPRANGHERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK SPRANGHERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK SPRANGHERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK SPRANGHERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Cijfermatig administratief bediende te Brussel (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke vacature in de banksector regio Brussel zijn wij op zoek naar een cijfermatig administratief bediende. Je wordt ingezet bij de afdeling Fund Accounting & Administration. * Medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze dagelijkse business waar NAV-berekening, boekhouding en rapportering de voornaamste taken zijn. Jouw focus ligt op het boekhoudingsdeel. * opstart en vereffening van fondsen * onderhoud van de fondsenboekhouding met bijhorende controles * opstellen van jaarrekeningen voor de beleggingsfondsen * opmaken van statistieken voor de regelgever * uitvoeren van interne en externe betalingsopdrachten * opmaken maand- en kwartaalrapporteringen * onderhoud van het nominatief register

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • Huishoudhulp dienstencheques (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een student (m/v). Het betreft een uitzendopdracht tot ten minste het einde van dit semester. De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

  • PLAATBEWERKER-OPERATOR ROL/PLOOIMACHINE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: TYPHOON

    Type: Vaste Job

    Na een inloopperiode kan je verschillende machines correct instellen en bedienen. Je werkt CNC gestuurd. Je bewerkt vlakke metaalplaat en gerolde onderdelen. Je werkt dagelijks nieuwe en diverse stukken af waarbij je oog hebt voor kwaliteit en projectvoorschriften volgt.

  • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: STARCO

    Type: Vaste Job

    Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

  • Operator - Lijn Verantwoordelijke (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de voedingsnijverheid, kijken we uit naar een gemotiveerde en dynamische operator / lijn verantwoordelijke. Je werkt binnen een wisselend ploegensysteem, voor- en/of namiddag. Als lijnverantwoordelijke sta je in voor het vlotte verloop van het productieproces, daarbij bewaak je de volledige lijn en geef je sturing aan je lijnmedewerker. Men kijkt uit naar iemand die kan terugblikken op een stabiel werkverleden en zelfstandig kan werken als operator.

  • Magazijnier / machinebediener (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VOLTEX

    Type: Vaste Job

    Opstarten en bedienen van machine om jumborollen technisch textiel af te rollen en te versnijden. Als magazijnier help je met verpakken en versnijden van rollen, opkuis van magazijn en laden en lossen van vrachtwagens.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van PATRICK SPRANGHERS in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK SPRANGHERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK SPRANGHERS. Laat een reactie achter voor PATRICK SPRANGHERS. PATRICK SPRANGHERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK SPRANGHERS. Leave a respond for PATRICK SPRANGHERS. PATRICK SPRANGHERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK SPRANGHERS op de google maps. Adres en contacten PATRICK SPRANGHERS
Location of PATRICK SPRANGHERS on the google maps. Address and contacts of PATRICK SPRANGHERS

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK SPRANGHERS PATRICK SPRANGHERS: GESTION ELEVAGE & REPROD. | COUNTIGNY M | Tuincreaties Peter Vanmeerbeek | VAN REMOORTEL | HENRI MEULEMANS

Other related companies as PATRICK SPRANGHERS: GESTION ELEVAGE & REPROD. | COUNTIGNY M | Tuincreaties Peter Vanmeerbeek | VAN REMOORTEL | HENRI MEULEMANS

PATRICK SPRANGHERS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK SPRANGHERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06609619140. Het bedrijf PATRICK SPRANGHERS bevindt zich op het adres: HOEKSKEN 53; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 303,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pleisterwerk. Producten gemaakt in PATRICK SPRANGHERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK SPRANGHERS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK SPRANGHERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK SPRANGHERS, openstaande posities, locatie van PATRICK SPRANGHERS op de kaart.

PATRICK SPRANGHERS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK SPRANGHERS, company assigned to the tax number BE06609619140. The company PATRICK SPRANGHERS is located at the address: HOEKSKEN 53; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 303,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pleisterwerk. Products created in PATRICK SPRANGHERS were not found.
The main activity of PATRICK SPRANGHERS is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK SPRANGHERS is not available. You also can look at reviews of PATRICK SPRANGHERS, open positions, location of PATRICK SPRANGHERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK SPRANGHERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK SPRANGHERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK SPRANGHERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK SPRANGHERS, employees, financial statistics.