JOSEPHUS NOUS

Contactgegevens JOSEPHUS NOUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSEPHUS NOUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSEPHUS NOUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACHTER D'HOVEN 107; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36698614 (+32-36698614) 36698614 (+32-36698614)

Fax (fax): +32 (53) 857-68-47 +32 (53) 857-68-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSEPHUS NOUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSEPHUS NOUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSEPHUS NOUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSEPHUS NOUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSEPHUS NOUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSEPHUS NOUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSEPHUS NOUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSEPHUS NOUS
Products information JOSEPHUS NOUS

BTW identificatienummer (tax): BE06073211669
Ondernemingsnummer: 8516296386
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 499,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in JOSEPHUS NOUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pleisterwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSEPHUS NOUS
(Get full report from official database of BE for JOSEPHUS NOUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSEPHUS NOUS
Addition kinds of activities for JOSEPHUS NOUS

171100. Loodgieterswerk, verwarming, airco | Plumbing, heating, air-conditioning
353106. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
26790401. Etiketten, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Labels, paper: made from purchased material
34910000. Industriële afsluiters | Industrial valves
39440317. Structurele speelgoed sets | Structural toy sets
51729901. Ruwe olie | Crude oil
59410702. Basketbal apparatuur | Basketball equipment
80490403. Psychiatrische maatschappelijk werker | Psychiatric social worker
86610117. Inter-kerkelijke kerk | Inter-denominational church
87489903. Medewerkers programma's administratie | Employee programs administration

Werken bij JOSEPHUS NOUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSEPHUS NOUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSEPHUS NOUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSEPHUS NOUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnarbeider (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

  • Heftruckchauffeur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruck-chauffeur; Dagdienst; Tijdelijk voor 3 weken; ..

  • Inpakker Part-time (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Xtra Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons , groothandel in fruit en groenten, zijn we op zoek naar een inpakker van kruiden. Werkdagen: van maandag tot vrijdag van 6u tot 13u. Je zal met 3 andere collega's instaan voor het in zakjes doen van kruiden.

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • PLC Programmeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als PLC programmeur voer je opdrachten uit voor en met onze klanten in functie van jouw kennis en kunnen. Je wordt ingeschakeld in een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers, zelfstandig opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, programmeren van de PLC’s, begeleiden van junior programmeurs, FAT & SAT testen samen met de klant met de daarbij horende commissioning activiteiten. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd inprojectsourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs.Voor regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een PLCProgrammeur

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

  • Verpleegkundige voor de dienst Hart -en Vaatheelkunde (m/v) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Functie: Het verpleegkundig departement biedt je de kans om je in alle richtingen te ontplooien en vervolmaken. Je krijgt de kans om samen met je collega's en andere zorgverstrekkers de visie van het ziekenhuis mee gestalte te geven. Je vindt patiënt- en familie georiënteerde zorg belangrijk. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op geneeskundig en verpleegkundig vlak van dichtbij. Op iedere afdeling wordt de zorg ondersteund door een afdelingssecretaresse en een logistiek assistent.

  • Zelfstandig kinderverzorger/kinderverzorgster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat we permanent nieuwe kindjes opnemen zijn we op zoek naar een extra hulp voor het verzorgen en begeleiden van baby's en peuters (tot 2.5 jaar). Je staat in voor alle taken die een kinderverzorg(st)er zal uitvoeren: onthaal van de kindjes, verzorging, de kindjes eten geven, ...

  • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van JOSEPHUS NOUS in sociale netwerken
Look for responds of JOSEPHUS NOUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSEPHUS NOUS. Laat een reactie achter voor JOSEPHUS NOUS. JOSEPHUS NOUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSEPHUS NOUS. Leave a respond for JOSEPHUS NOUS. JOSEPHUS NOUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSEPHUS NOUS op de google maps. Adres en contacten JOSEPHUS NOUS
Location of JOSEPHUS NOUS on the google maps. Address and contacts of JOSEPHUS NOUS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSEPHUS NOUS JOSEPHUS NOUS: 'T HOVENIERSBEDRIJF | HORTIPLAN | Ecluse-Henriette & Delory (A l') | ACCESS MAIL | GUY BAUGNIET

Other related companies as JOSEPHUS NOUS: 'T HOVENIERSBEDRIJF | HORTIPLAN | Ecluse-Henriette & Delory (A l') | ACCESS MAIL | GUY BAUGNIET

JOSEPHUS NOUS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSEPHUS NOUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06073211669. Het bedrijf JOSEPHUS NOUS bevindt zich op het adres: ACHTER D'HOVEN 107; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 499,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pleisterwerk. Producten gemaakt in JOSEPHUS NOUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSEPHUS NOUS is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSEPHUS NOUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSEPHUS NOUS, openstaande posities, locatie van JOSEPHUS NOUS op de kaart.

JOSEPHUS NOUS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSEPHUS NOUS, company assigned to the tax number BE06073211669. The company JOSEPHUS NOUS is located at the address: ACHTER D'HOVEN 107; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 499,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pleisterwerk. Products created in JOSEPHUS NOUS were not found.
The main activity of JOSEPHUS NOUS is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSEPHUS NOUS is not available. You also can look at reviews of JOSEPHUS NOUS, open positions, location of JOSEPHUS NOUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSEPHUS NOUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSEPHUS NOUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSEPHUS NOUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSEPHUS NOUS, employees, financial statistics.