A.D.K. PLEISTERWERKEN

Contactgegevens A.D.K. PLEISTERWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.D.K. PLEISTERWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.D.K. PLEISTERWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FONTEINBOS 15; 9320; AALST, België

Telefoon (phone): 53705811 (+32-53705811) 53705811 (+32-53705811)

Fax (fax): +32 (58) 818-59-46 +32 (58) 818-59-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.D.K. PLEISTERWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.D.K. PLEISTERWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.D.K. PLEISTERWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.D.K. PLEISTERWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.D.K. PLEISTERWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.D.K. PLEISTERWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.D.K. PLEISTERWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.D.K. PLEISTERWERKEN
Products information A.D.K. PLEISTERWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE06664001464
Ondernemingsnummer: 6100128173
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in A.D.K. PLEISTERWERKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pleisterwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.D.K. PLEISTERWERKEN
(Get full report from official database of BE for A.D.K. PLEISTERWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.D.K. PLEISTERWERKEN
Addition kinds of activities for A.D.K. PLEISTERWERKEN

205299. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
254199. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
333400. Primair aluminium | Primary aluminum
35599925. Robotten, gieten en vormen van kunststoffen | Robots, molding and forming plastics
38220302. Humidistats: wand, kanaal en skelet | Humidistats: wall, duct, and skeleton

Werken bij A.D.K. PLEISTERWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.D.K. PLEISTERWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.D.K. PLEISTERWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.D.K. PLEISTERWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

  • Assistent flexodrukker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Assisteren van de hoofddrukker - flexoprinting aan een 8kleurenpers Aanbrengen van grondstoffen: machine bevoorraden Reinigen machine & drukvormen Basisonderhoud van de drukpers uitvoeren De werking en het veiligheidssysteem van de drukpers controleren Inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken dragers Deze job vereist een goede fysieke conditie.

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • Natlakspuiter (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een natlakspuiter. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontkorrelen • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontvetten • Je zal de oppervlakken klaarmaken al naargelang het soort drager (ontvetten, afdekken, zandstralen, ...) • De lak aanbrengen • Je zal de voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen • Werken in de verfcabine • Alles afwerken

  • Huishoudhulp dienstencheques Marke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student klantendienstmedewerker in Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een bijverdienste voor elke zaterdagochtend? Spreek je zowel Frans als Nederlands zeer goed? Heb je graag telefonisch contact? Voor de klantendienst van een uitgeverij zijn we dringend op zoek naar een klantendienstmedewerker. Klanten telefonisch te woord staan die inbellen voor oa klachten rond de bedeling van hun krant/magazine (print alsook digitale versie) ingeven van verhuis /vakantie aanmaak nieuwe abonnementen info geven rond betalingen/domiciliëring /cadeaus / …

  • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

  • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Kortrijk voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van A.D.K. PLEISTERWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of A.D.K. PLEISTERWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.D.K. PLEISTERWERKEN. Laat een reactie achter voor A.D.K. PLEISTERWERKEN. A.D.K. PLEISTERWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.D.K. PLEISTERWERKEN. Leave a respond for A.D.K. PLEISTERWERKEN. A.D.K. PLEISTERWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.D.K. PLEISTERWERKEN op de google maps. Adres en contacten A.D.K. PLEISTERWERKEN
Location of A.D.K. PLEISTERWERKEN on the google maps. Address and contacts of A.D.K. PLEISTERWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come A.D.K. PLEISTERWERKEN A.D.K. PLEISTERWERKEN: JEAN SERVAIS | Huybrechts Hekwerken BVBA | VCLB-CENTRUM | De Wilde | LEO HENDRICKX

Other related companies as A.D.K. PLEISTERWERKEN: JEAN SERVAIS | Huybrechts Hekwerken BVBA | VCLB-CENTRUM | De Wilde | LEO HENDRICKX

A.D.K. PLEISTERWERKEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.D.K. PLEISTERWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06664001464. Het bedrijf A.D.K. PLEISTERWERKEN bevindt zich op het adres: FONTEINBOS 15; 9320; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 748,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pleisterwerk. Producten gemaakt in A.D.K. PLEISTERWERKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.D.K. PLEISTERWERKEN is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.D.K. PLEISTERWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.D.K. PLEISTERWERKEN, openstaande posities, locatie van A.D.K. PLEISTERWERKEN op de kaart.

A.D.K. PLEISTERWERKEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.D.K. PLEISTERWERKEN, company assigned to the tax number BE06664001464. The company A.D.K. PLEISTERWERKEN is located at the address: FONTEINBOS 15; 9320; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 748,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pleisterwerk. Products created in A.D.K. PLEISTERWERKEN were not found.
The main activity of A.D.K. PLEISTERWERKEN is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.D.K. PLEISTERWERKEN is not available. You also can look at reviews of A.D.K. PLEISTERWERKEN, open positions, location of A.D.K. PLEISTERWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.D.K. PLEISTERWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.D.K. PLEISTERWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.D.K. PLEISTERWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.D.K. PLEISTERWERKEN, employees, financial statistics.