RESARM ENGINEERING PLASTICS SA

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • RESARM ENGINEERING PLASTICS SA
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • RESARM ENGINEERING PLASTICS SA

Contactgegevens RESARM ENGINEERING PLASTICS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESARM ENGINEERING PLASTICS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESARM ENGINEERING PLASTICS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 21, Rue Pres-Champs 4671 Blegny, België

Telefoon (phone): 32.43 87 44 10 32.43 87 44 10

Fax (fax): 32.43 87 44 11 32.43 87 44 11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESARM ENGINEERING PLASTICS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESARM ENGINEERING PLASTICS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESARM ENGINEERING PLASTICS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESARM ENGINEERING PLASTICS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESARM ENGINEERING PLASTICS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESARM ENGINEERING PLASTICS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESARM ENGINEERING PLASTICS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESARM ENGINEERING PLASTICS SA
Products information RESARM ENGINEERING PLASTICS SA

BTW identificatienummer (tax): BE03961639404
Ondernemingsnummer: 5059997558
Hoofdstad (capital): 721,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 558,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Plastics - industrial products

Product categorie (product category): Plastics; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESARM ENGINEERING PLASTICS SA
(Get full report from official database of BE for RESARM ENGINEERING PLASTICS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESARM ENGINEERING PLASTICS SA
Addition kinds of activities for RESARM ENGINEERING PLASTICS SA

251400. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
01190201. Emmer boerderij | Emmer farm
14990302. Calcite mijnbouw | Calcite mining
27960200. Gravure platen diensten | Engraving platemaking services
28690318. Vinyl acetaat | Vinyl acetate
35330102. Boorinstallaties | Drill rigs
39310302. Klarinetten en onderdelen | Clarinets and parts
39990902. Rokers, bijen (bijenteeltbenodigdheden) | Smokers, bee (beekeepers' supplies)
86610109. Christelijke wetenschaps kerk | Christian science church

Werken bij RESARM ENGINEERING PLASTICS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESARM ENGINEERING PLASTICS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESARM ENGINEERING PLASTICS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESARM ENGINEERING PLASTICS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent operator / voltijds / regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol zijn wij op zoek naar een operator voor het voorbereiden van proefstukken. Jouw taken zijn: · Receptie en visuele controle van aangeleverde nieuwe proefstukken; · Polijsten van de zijvlakken van de proefstukken; · Dimensionele opmeting van de proefstukken; · Foto's nemen van de geteste proefstukken; · Proefstukken beschermen tegen oxidatie met een olielaag; · Proefstukken stockeren en aanvullen van de stockage lijst.

  • Winkelhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

  • Verkoper Leen Bakker Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

  • Glasplaatser bouwsector (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als glasplaatser.

  • Gepassioneerde adviseurs gezocht voor de energie- en telecomsector (B2B/B2C) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, een sterk groeiend bedrijf zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde adviseurs die hun energie- en telecomteam willen komen versterken. Ben je een echte 'hunter' met een commerciele ingesteldheid? Ben je een ervaren adviseur of een gedreven schoolverlater die zowel flexibel, sociaal als communicatief is ingesteld? Maak dan kennis met de vacature van adviseur bij onze klant!

  • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Studentenjob

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Elektricien openbare verlichting (Sint-Truiden) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enteprises is een elektrotechnisch bedrijf, gekend voor kwaliteit, veiligheid en multicultureel georiënteerd teamwork. Om een verdere groei te kunnen waarmaken zijn we momenteel op zoek naar een technieker openbare verlichting voor de regio van Sint-Truiden. In deze functie voer je werken uit aan de bovengrondse lijnen (openbare verlichting). Samen met een collega plaats je de (verlichtings)palen, armaturen en lampen, en spoor je fouten op in de verschillende soorten netten. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maak je gebruik van een hoogtewerker.

  • Project Assistent Commerciële Afdeling (Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Willemen Groep

    Type: Vaste Job

    Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. Onze groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie bouwen we met 2.400 medewerkers aan prestigieuze projecten. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken wij de oplossingen van morgen. Met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Ben je op zoek naar een nieuwe, gevarieerde administratieve functie, dan hebben wij voor jou de ideale uitdaging in ons hoofdkantoor te Mechelen: Project Assistant Commerciële Afdeling (m/v) Functie Als Project Assistant ondersteun je de commerciële afdeling van Willemen Construct. Willemen Construct is een van onze aannemingsbedrijven in de business line bouw. We zetten als hoofdaannemer onze schouders onder tal van boeiende projecten: kantoren, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, scholen, … We starten telkens vanuit een totaalvisie op nieuwe projecten en hanteren daarbij de kernwaarden goede service, kwaliteit, beroepsernst en competentie. Bij al onze activiteiten stellen we de klant, de dienstverleners en onze medewerkers centraal, omdat zij samen het menselijk kapitaal vormen die het verschil maken. Een greep uit je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en het beheer van preselectiedossiers en kandidatuurstellingen voor nieuwe bouwprojecten; Je staat garant voor een piekfijne administratieve opvolging en reviseert alles dossiers op lay-out en inhoud; Je zorgt voor de input van prospectiegegevens; Je waakt erover dat alle nodige data (personeelslijsten, CV’s, relatiebestanden, attesten en certificaten,…) up-to-date staan; Je onderhoudt zorgvuldig de contacten met alle betrokken partijen (architecten, studiebureau’s,…) en overlegt met hen waar nodig; Je bent back-up voor de afdelingsmanager tijdens afwezigheden en springt in voor je collega’s waar nodig. Profiel Je beschikt bij voorkeur over minimum 5 jaren relevante ervaring in een administratieve functie; Affiniteit met de bouwsector is een pluspunt; Je bent een spontane en open communicator, administratief sterk en zeer nauwgezet; Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans; Je weet van aanpakken, bent stressbestendig en zorgt voor een stipte naleving van de deadlines; Je bent een echte teamplayer, jouw enthousiasme en gedrevenheid werkt aanstekelijk. Aanbod Je komt terecht in een open bedrijfscultuur met tweerichtingscommunicatie, we hebben oog voor opleidingen en doorgroeipotentieel en bieden ruimte voor zelfontplooiing. Overigens mag je rekenen op een motiverend salarispakket.

  • ploegbaas metser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HERBO

    Type: Vaste Job

    leiding geven over een ploeg metsers plan lezen meewerkend ploegbaas

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie. 

  • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Leercontract

    U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

Zoek naar antwoorden van RESARM ENGINEERING PLASTICS SA in sociale netwerken
Look for responds of RESARM ENGINEERING PLASTICS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESARM ENGINEERING PLASTICS SA. Laat een reactie achter voor RESARM ENGINEERING PLASTICS SA. RESARM ENGINEERING PLASTICS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESARM ENGINEERING PLASTICS SA. Leave a respond for RESARM ENGINEERING PLASTICS SA. RESARM ENGINEERING PLASTICS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESARM ENGINEERING PLASTICS SA op de google maps. Adres en contacten RESARM ENGINEERING PLASTICS SA
Location of RESARM ENGINEERING PLASTICS SA on the google maps. Address and contacts of RESARM ENGINEERING PLASTICS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come RESARM ENGINEERING PLASTICS SA RESARM ENGINEERING PLASTICS SA: VALERIE VERDE | HUGUETTE MICHEL | JACQUELINE EVERS | BAKKERIJ KOEN | Feron Ann

Other related companies as RESARM ENGINEERING PLASTICS SA: VALERIE VERDE | HUGUETTE MICHEL | JACQUELINE EVERS | BAKKERIJ KOEN | Feron Ann

RESARM ENGINEERING PLASTICS SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESARM ENGINEERING PLASTICS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03961639404. Het bedrijf RESARM ENGINEERING PLASTICS SA bevindt zich op het adres: 21, Rue Pres-Champs 4671 Blegny. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 721,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 558,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plastics; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Plastics - industrial products.
De hoofdactiviteit van RESARM ENGINEERING PLASTICS SA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESARM ENGINEERING PLASTICS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESARM ENGINEERING PLASTICS SA, openstaande posities, locatie van RESARM ENGINEERING PLASTICS SA op de kaart.

RESARM ENGINEERING PLASTICS SA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESARM ENGINEERING PLASTICS SA, company assigned to the tax number BE03961639404. The company RESARM ENGINEERING PLASTICS SA is located at the address: 21, Rue Pres-Champs 4671 Blegny. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 721,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 558,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plastics; Rubber and Plastics. List of products are Plastics - industrial products.
The main activity of RESARM ENGINEERING PLASTICS SA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RESARM ENGINEERING PLASTICS SA is not available. You also can look at reviews of RESARM ENGINEERING PLASTICS SA, open positions, location of RESARM ENGINEERING PLASTICS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESARM ENGINEERING PLASTICS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESARM ENGINEERING PLASTICS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESARM ENGINEERING PLASTICS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESARM ENGINEERING PLASTICS SA, employees, financial statistics.