ORFIT INDUSTRIES NV

Contactgegevens ORFIT INDUSTRIES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORFIT INDUSTRIES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORFIT INDUSTRIES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vosveld 9a 2110 Wijnegem, België

Telefoon (phone): 32.33 26 20 26 32.33 26 20 26

Fax (fax): 32.33 26 14 15 32.33 26 14 15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORFIT INDUSTRIES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORFIT INDUSTRIES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORFIT INDUSTRIES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORFIT INDUSTRIES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORFIT INDUSTRIES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORFIT INDUSTRIES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORFIT INDUSTRIES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORFIT INDUSTRIES NV
Products information ORFIT INDUSTRIES NV

BTW identificatienummer (tax): BE06709320068
Ondernemingsnummer: 1044494628
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 585,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Plastics - household products

Product categorie (product category): Plastics; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORFIT INDUSTRIES NV
(Get full report from official database of BE for ORFIT INDUSTRIES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORFIT INDUSTRIES NV
Addition kinds of activities for ORFIT INDUSTRIES NV

8099. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec
14110000. Dimensiesteen | Dimension stone
27829902. Grafiek en grafiekpapier, geregeerd | Chart and graph paper, ruled
37140212. Transmissie, motorvoertuig | Transmissions, motor vehicle
50130110. bumpers | Bumpers
51399905. Slippers, huis | Slippers, house

Werken bij ORFIT INDUSTRIES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORFIT INDUSTRIES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORFIT INDUSTRIES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORFIT INDUSTRIES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

    Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

    Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

  • Smartphoto zkt medewerkers PRODUCTIE/INPAK - Late ploeg - NOV/DEC (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Smartphoto (WETTEREN) is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Met klanten over heel Europa staan ze in voor het vervaardigen van fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik van innovatieve technologie staan ze in voor superieure kwaliteit, een klantgerichte service en een vlotte levering. Voor de vestiging te WETTEREN zijn we op zoek naar werkkrachten die beschikbaar zijn in de maanden november en december. Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van de bestelde producten.

  • Junior Werfleider te Antwerpen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Activiteit : Wegenbouw Voor een grote bouwgroep zoeken we een startende werfleider. Regio: Antwerpen Functieomschrijving: Je assisteert bij de organistie van een of meerdere wegenbouw projecten/werven.

  • Autowasser (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

  • Loodgieter (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kapellen zijn we op zoek naar een ERVAREN LOODGIETER.  Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in badkamerrenovaties.  Je zal douches en sanitaire elementen installeren, verwarming aansluiten, ... 

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • junior developers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Brain²

    Type: Vaste Job

    Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • Kinesitherapeut (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut/beweegcoach die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een flexibel aantal uur per week.

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

Zoek naar antwoorden van ORFIT INDUSTRIES NV in sociale netwerken
Look for responds of ORFIT INDUSTRIES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORFIT INDUSTRIES NV. Laat een reactie achter voor ORFIT INDUSTRIES NV. ORFIT INDUSTRIES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORFIT INDUSTRIES NV. Leave a respond for ORFIT INDUSTRIES NV. ORFIT INDUSTRIES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORFIT INDUSTRIES NV op de google maps. Adres en contacten ORFIT INDUSTRIES NV
Location of ORFIT INDUSTRIES NV on the google maps. Address and contacts of ORFIT INDUSTRIES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ORFIT INDUSTRIES NV ORFIT INDUSTRIES NV: COIFFURE DE RUYVER | Melrose (Glacier) | D'Angelo Coiffure | ALVAK | WILLY PARTHOENS

Other related companies as ORFIT INDUSTRIES NV: COIFFURE DE RUYVER | Melrose (Glacier) | D'Angelo Coiffure | ALVAK | WILLY PARTHOENS

ORFIT INDUSTRIES NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ORFIT INDUSTRIES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06709320068. Het bedrijf ORFIT INDUSTRIES NV bevindt zich op het adres: Vosveld 9a 2110 Wijnegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 585,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plastics; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Plastics - household products.
De hoofdactiviteit van ORFIT INDUSTRIES NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORFIT INDUSTRIES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORFIT INDUSTRIES NV, openstaande posities, locatie van ORFIT INDUSTRIES NV op de kaart.

ORFIT INDUSTRIES NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ORFIT INDUSTRIES NV, company assigned to the tax number BE06709320068. The company ORFIT INDUSTRIES NV is located at the address: Vosveld 9a 2110 Wijnegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 585,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plastics; Rubber and Plastics. List of products are Plastics - household products.
The main activity of ORFIT INDUSTRIES NV is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ORFIT INDUSTRIES NV is not available. You also can look at reviews of ORFIT INDUSTRIES NV, open positions, location of ORFIT INDUSTRIES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORFIT INDUSTRIES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORFIT INDUSTRIES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORFIT INDUSTRIES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORFIT INDUSTRIES NV, employees, financial statistics.