Inno Mould NV

Contactgegevens Inno Mould NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Inno Mould NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Inno Mould NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doornpark 23; 9120; Beveren (Beveren-Waas), België

Telefoon (phone): 03 755 37 30 (+32-03 755 37 30) 03 755 37 30 (+32-03 755 37 30)

Fax (fax): +32 (51) 201-37-60 +32 (51) 201-37-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Inno Mould NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Inno Mould NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Inno Mould NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Inno Mould NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Inno Mould NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Inno Mould NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Inno Mould NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Inno Mould NV
Products information Inno Mould NV

BTW identificatienummer (tax): BE01069488525
Ondernemingsnummer: 6155883789
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Inno Mould NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Inno Mould NV
(Get full report from official database of BE for Inno Mould NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Inno Mould NV
Addition kinds of activities for Inno Mould NV

3844. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes
27890303. Tijdschriften, bindend | Magazines, binding
35349903. Looppas, verhuizen | Walkways, moving
35410204. Deburring machines | Deburring machines
38410415. retractors | Retractors
51480101. Banaan rijping | Banana ripening
94310403. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, provincie overheid | Administration of public health programs, county government

Werken bij Inno Mould NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Inno Mould NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Inno Mould NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Inno Mould NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

  • Insteller Plooibank. (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Insteller Plooibank (M/V): krijg je een plan en plooi je de stukken op maat sta je ook in voor werken op de ponsmachine en lasersnijmachine zorg je voor een ordelijke werkpost hou je rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf rapporteer je aan de ploegverantwoordelijke

  • TIG LASSER (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie omschrijving: De functie als Tig lasser betreft de volgende werkzaamheden. Het samenstellen, lassen en monteren van RVS constructie en/of leidingwerken. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens werkplaatstekeningen en/of na zelfstandig inmeten. Om de door de klant gewenste kwaliteit en het afwerkingsniveau te bereiken is eigen inzicht en vakmanschap hierin zeer belangrijk. Het meeste werk is projectmatig dus het is erg afwisselend. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt.

  • Monteur (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio Ronse zijn we momenteel actief op zoek naar een monteur schrijnwerk. Deze klant is actief in de montage en aansluiting van zowel schrijnwerk- sanitair als elektriciteit. Je staat met je ploeg in voor de montage van meubels die vooraf worden gefabriceerd in het atelier. Interesse in deze aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • student verkoop (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een bijverdienste als student? Beschikbaar tijdens de week of het weekend? Dan is dit miscchien iets voor jou! Voor een kledingzaak in Kuurne zoeken we studenten om mee te helpen in de winkel: aanvullen, plooien, terughangen van gepaste kledij, kassa.

  • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

  • Inpakker - dagwerk (leuke uren) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Bent u op zoek naar een job in dagwerk? Lijkt het jou super om zelf te kiezen of je uw voltijds uurrooster invult in 4 of 5 dagen = extra dag i/d week thuis? Schoolverlaters of mensen zonder ervaring in de productie komen ook zeker in aanmerking! Twijfel niet! Bedrijf regio Kruishoutem: Inpakken van producten aan een automatische machine ( = eenvoudig werk) Basis kwaliteitscontrole TOFFE EXTRA: Starten rond 08u tot +- 16u30 à 17u00 Je kan kiezen om 4 dagen van 9.5 u te werken, of 5 dagen van 8 Interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected] PS: solliciteer je per mail? Vergeet zeker je CV niet!

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

Zoek naar antwoorden van Inno Mould NV in sociale netwerken
Look for responds of Inno Mould NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Inno Mould NV. Laat een reactie achter voor Inno Mould NV. Inno Mould NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Inno Mould NV. Leave a respond for Inno Mould NV. Inno Mould NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Inno Mould NV op de google maps. Adres en contacten Inno Mould NV
Location of Inno Mould NV on the google maps. Address and contacts of Inno Mould NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Inno Mould NV Inno Mould NV: Armorial (L') | IMS | Martin Didier | I. RAEMAEKERS | Beyens R

Other related companies as Inno Mould NV: Armorial (L') | IMS | Martin Didier | I. RAEMAEKERS | Beyens R

Inno Mould NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Inno Mould NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01069488525. Het bedrijf Inno Mould NV bevindt zich op het adres: Doornpark 23; 9120; Beveren (Beveren-Waas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 400,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plastics - Industrial. Producten gemaakt in Inno Mould NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Inno Mould NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Inno Mould NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Inno Mould NV, openstaande posities, locatie van Inno Mould NV op de kaart.

Inno Mould NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Inno Mould NV, company assigned to the tax number BE01069488525. The company Inno Mould NV is located at the address: Doornpark 23; 9120; Beveren (Beveren-Waas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 400,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plastics - Industrial. Products created in Inno Mould NV were not found.
The main activity of Inno Mould NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Inno Mould NV is not available. You also can look at reviews of Inno Mould NV, open positions, location of Inno Mould NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Inno Mould NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Inno Mould NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Inno Mould NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Inno Mould NV, employees, financial statistics.