MANUPLEX SPRL

Contactgegevens MANUPLEX SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MANUPLEX SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MANUPLEX SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Paleizenstraat 342; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 203 31 36; 02 203 54 29 (+32-02 203 31 36; 02 203 54 29) 02 203 31 36; 02 203 54 29 (+32-02 203 31 36; 02 203 54 29)

Fax (fax): 02 203 31 36 (+32-02 203 31 36) 02 203 31 36 (+32-02 203 31 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MANUPLEX SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MANUPLEX SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MANUPLEX SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MANUPLEX SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MANUPLEX SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MANUPLEX SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MANUPLEX SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MANUPLEX SPRL
Products information MANUPLEX SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07350097656
Ondernemingsnummer: 4942718505
Hoofdstad (capital): 297,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Plastics - Raw materials; Point of sale publicity (P.O.P.)

Product categorie (product category): Plastics - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MANUPLEX SPRL
(Get full report from official database of BE for MANUPLEX SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MANUPLEX SPRL
Addition kinds of activities for MANUPLEX SPRL

203500. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
249101. Palen, palen en palen: behandeld hout | Poles, posts and pilings: treated wood
394910. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
28249904. Caseïnevezels | Casein fibers
36340206. Juice extractors, elektrisch | Juice extractors, electric
50230200. Linnengoed en handdoeken | Linens and towels
59619925. Elektronisch winkelen | Electronic shopping

Werken bij MANUPLEX SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MANUPLEX SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MANUPLEX SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MANUPLEX SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

  • LASSER/MONTEUR (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    monteren van metaalconstructies planlezen af en toe bagget lassen op verplaatsing

  • Monteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf zijn we op zoek naar een monteur van tijdelijke bouwliften. Bouwliften: goederenliften of personenliften Plaats: bouwwerven, industrie, ... Conitinu op verplaatsing en op de baan

  • Machinist Grondwerken (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de Regio Sint-Katelijne-Waver zijn we opzoek naar een machinist grondwerken voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: Ingezet als chauffeur van tractoren kranen... Werken uitvoeren voor aanleg en renovatie van sprotvelden Lasergestuurde culverborden en bulldozers besturen Ingezet voor allerlei loonwerk in de tuinbouw

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Wevelgem 16 uren per week (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw uitstekende hulp, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Wevelgem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een huishoudhulp die een aantal voormiddagen per week helpt in dit gastgezin.Uw taak bestaat uit het onderhoud, poets en strijk. U werkt minstens 2 voormiddagen, de rest van de planning kan besproken worden. Dit enthousiaste gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete maar kordate hulp. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Limburg 2018-2019 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: Maandag tem vrijdag tussen 6u en 10u en/of tussen 16u en 21u (meestal deeltijdse contracten!)

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze praktijk voor logopedie zijn we op zoek naar een logopedist. Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en jongeren met articulatieproblemen, taalontwikkelingsmoeilijkheden, moeilijkheden op gebied van schoolse vaardigheden: lezen, spellen, rekenen...

  • Ergotherapeute (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

  • onderwijzer (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van MANUPLEX SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MANUPLEX SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MANUPLEX SPRL. Laat een reactie achter voor MANUPLEX SPRL. MANUPLEX SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MANUPLEX SPRL. Leave a respond for MANUPLEX SPRL. MANUPLEX SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MANUPLEX SPRL op de google maps. Adres en contacten MANUPLEX SPRL
Location of MANUPLEX SPRL on the google maps. Address and contacts of MANUPLEX SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MANUPLEX SPRL MANUPLEX SPRL: De Wit L | Foucart J-P | Descamps & Fils sprl (Ets) | Meulemeester BVBA | Ardenne Assistance

Other related companies as MANUPLEX SPRL: De Wit L | Foucart J-P | Descamps & Fils sprl (Ets) | Meulemeester BVBA | Ardenne Assistance

MANUPLEX SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MANUPLEX SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07350097656. Het bedrijf MANUPLEX SPRL bevindt zich op het adres: Paleizenstraat 342; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 297,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plastics - General. Lijst met producten zijn Plastics - Raw materials; Point of sale publicity (P.O.P.).
De hoofdactiviteit van MANUPLEX SPRL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MANUPLEX SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MANUPLEX SPRL, openstaande posities, locatie van MANUPLEX SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MANUPLEX SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MANUPLEX SPRL, company assigned to the tax number BE07350097656. The company MANUPLEX SPRL is located at the address: Paleizenstraat 342; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 297,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plastics - General. List of products are Plastics - Raw materials; Point of sale publicity (P.O.P.).
The main activity of MANUPLEX SPRL is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MANUPLEX SPRL is not available. You also can look at reviews of MANUPLEX SPRL, open positions, location of MANUPLEX SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MANUPLEX SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MANUPLEX SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MANUPLEX SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MANUPLEX SPRL, employees, financial statistics.