ACRYPLEX & MODIBEL BVBA

Contactgegevens ACRYPLEX & MODIBEL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACRYPLEX & MODIBEL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACRYPLEX & MODIBEL BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weg naar Zwartberg 190B; 3660; Opglabbeek, België

Telefoon (phone): 089 81 18 34 (+32-089 81 18 34) 089 81 18 34 (+32-089 81 18 34)

Fax (fax): 089 81 19 27 (+32-089 81 19 27) 089 81 19 27 (+32-089 81 19 27)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACRYPLEX & MODIBEL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACRYPLEX & MODIBEL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACRYPLEX & MODIBEL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACRYPLEX & MODIBEL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACRYPLEX & MODIBEL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACRYPLEX & MODIBEL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACRYPLEX & MODIBEL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACRYPLEX & MODIBEL BVBA
Products information ACRYPLEX & MODIBEL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03524658203
Ondernemingsnummer: 6135833740
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in ACRYPLEX & MODIBEL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACRYPLEX & MODIBEL BVBA
(Get full report from official database of BE for ACRYPLEX & MODIBEL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACRYPLEX & MODIBEL BVBA
Addition kinds of activities for ACRYPLEX & MODIBEL BVBA

239100. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
291102. Lichte destillaten | Light distillates
384102. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
30890221. Waterpotten, kunststoffen | Watering pots, plastics
50469908. Bewaar machines | Store machines

Werken bij ACRYPLEX & MODIBEL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACRYPLEX & MODIBEL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACRYPLEX & MODIBEL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACRYPLEX & MODIBEL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • KEUKENVERANTWOORDELIJKE/CHEF (M/V/X) (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een klant regio Ronse zijn we op zoek naar een creatieve keukenverantwoordelijke die het niet erg vindt om een bijdrage te leveren aan voorbereidend werk of voedsel te leveren wanneer dat nodig is, maar die niet bang zal zijn om te delegeren. je maakt werkschema's voor het keukenpersoneel, je creëert en voert menuwijzigingen uit, je huurt keukenpersoneel in en traint hen indien nodig.

  • Productiemedewerker zaadproductie (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Zaaien - Verplanten - Bladstalen nemen - Afval opruimen - ...

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • HVAC Technieker - Opstarter M/V (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Voor onze afdeling Building Systems HVAC Geel zijn we op zoek naar een HVAC Technieker / Opstarter. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en opstarten van HVAC installaties. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: U controleert de installatie op de werven naar aanloop van de opstart: - Op basis van de geleverde informatie controleert u de technische installatie - U volgt mee de planning op met betrekking tot de opstart van de installatie - U controleert of de installatie is opgevuld tot de juiste druk, de expansievaten juist zijn ingesteld, … U begeleidt samen met de elektricien en een regeltechnieker de opstart van de HVAC installatie: - IO testen - Opstarten van installatie - Coördinatie tussen de techniekers op de werf Opvolging tijdens garantieperiode: - Nazorg en eventuele interventies op de installatie tijdens de garantieperiode Interesse in deze vacature? Solliciteer online via www.spiewerftaan.be Voor meer info: 014 56 20 10

  • Chauffeur C kipwagen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de omgeving van Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffeur C kipwagen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GISTEL - OUDENBURG (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gistel - Oudenburg zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Monteur, de-monteur (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CARROSSERIE ROELANTS JAN

    Type: Vaste Job

    Monteren en demonteren onderdelen personenewagens en lichte vrachtwagens + vernieuwen onderdelen + vernieuwen mekaniek wagen.

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare. Wil je ons beter leren kennen? Voor ons vastgoedkantoor in Roeselare zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Roeselare verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van ACRYPLEX & MODIBEL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ACRYPLEX & MODIBEL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACRYPLEX & MODIBEL BVBA. Laat een reactie achter voor ACRYPLEX & MODIBEL BVBA. ACRYPLEX & MODIBEL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACRYPLEX & MODIBEL BVBA. Leave a respond for ACRYPLEX & MODIBEL BVBA. ACRYPLEX & MODIBEL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACRYPLEX & MODIBEL BVBA op de google maps. Adres en contacten ACRYPLEX & MODIBEL BVBA
Location of ACRYPLEX & MODIBEL BVBA on the google maps. Address and contacts of ACRYPLEX & MODIBEL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACRYPLEX & MODIBEL BVBA ACRYPLEX & MODIBEL BVBA: WILFRIED RYCKEBOER | Crédit à l'Industrie | R.C. Pompen | MEUBLETA WOONONTWERP | R. MERTENS

Other related companies as ACRYPLEX & MODIBEL BVBA: WILFRIED RYCKEBOER | Crédit à l'Industrie | R.C. Pompen | MEUBLETA WOONONTWERP | R. MERTENS

ACRYPLEX & MODIBEL BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACRYPLEX & MODIBEL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03524658203. Het bedrijf ACRYPLEX & MODIBEL BVBA bevindt zich op het adres: Weg naar Zwartberg 190B; 3660; Opglabbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 241,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plastics - General. Producten gemaakt in ACRYPLEX & MODIBEL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACRYPLEX & MODIBEL BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACRYPLEX & MODIBEL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACRYPLEX & MODIBEL BVBA, openstaande posities, locatie van ACRYPLEX & MODIBEL BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACRYPLEX & MODIBEL BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACRYPLEX & MODIBEL BVBA, company assigned to the tax number BE03524658203. The company ACRYPLEX & MODIBEL BVBA is located at the address: Weg naar Zwartberg 190B; 3660; Opglabbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 241,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plastics - General. Products created in ACRYPLEX & MODIBEL BVBA were not found.
The main activity of ACRYPLEX & MODIBEL BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ACRYPLEX & MODIBEL BVBA is not available. You also can look at reviews of ACRYPLEX & MODIBEL BVBA, open positions, location of ACRYPLEX & MODIBEL BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACRYPLEX & MODIBEL BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACRYPLEX & MODIBEL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACRYPLEX & MODIBEL BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACRYPLEX & MODIBEL BVBA, employees, financial statistics.