Lein Gebroeders NV

Contactgegevens Lein Gebroeders NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lein Gebroeders NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lein Gebroeders NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Statiestraat 67; 8980; Zonnebeke (Passendale), België

Telefoon (phone): 051 77 82 70 (+32-051 77 82 70) 051 77 82 70 (+32-051 77 82 70)

Fax (fax): 051 77 13 02 (+32-051 77 13 02) 051 77 13 02 (+32-051 77 13 02)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lein Gebroeders NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lein Gebroeders NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lein Gebroeders NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lein Gebroeders NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lein Gebroeders NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lein Gebroeders NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lein Gebroeders NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lein Gebroeders NV
Products information Lein Gebroeders NV

BTW identificatienummer (tax): BE08660491943
Ondernemingsnummer: 4612854003
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 733,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Aluminium - Constructions; Verandas; Windows

Product categorie (product category): Plastics - Building industry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lein Gebroeders NV
(Get full report from official database of BE for Lein Gebroeders NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lein Gebroeders NV
Addition kinds of activities for Lein Gebroeders NV

369906. Huishoudelijke elektrische apparatuur | Household electrical equipment
382204. Hydronische controles | Hydronic controls
395300. Markeringsapparaten | Marking devices
733599. Commerciële fotografie, nec | Commercial photography, nec
23920203. Dekenzakken, plastic: gemaakt van aangekochte materialen | Blanket bags, plastic: made from purchased materials
29510205. Mastiekvloersamenstelling | Mastic floor composition
32290801. Kerstboom ornamenten, van glas geproduceerd ter plaatse | Christmas tree ornaments, from glass produced on-site
32559900. Klei vuurvaste materialen, nec | Clay refractories, nec
51499901. Ontbijtgranen | Breakfast cereals

Werken bij Lein Gebroeders NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lein Gebroeders NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lein Gebroeders NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lein Gebroeders NV. Looking for open vacancies in other companies

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Heftruckbestuurder V/L (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder.

  • Poetshulp Oud-Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Hasselt) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Spelhost dinerspellen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Oostende studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: YGO Interieur en Accessoires

    Type: Vaste Job

    Jouw functie? Je bent verantwoordelijk voor het beheer van inkomende goederen: ontvangst, controle, registratie, labelen, .. Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten en de opvolging van herstelstukken en retours Je staat in voor het transfereren van goederen tussen onze verschillende vestigingen

  • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio SINT TRUIDEN (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Logopedist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

  • Lasser (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: ETALUTIL

    Type: Werfreserve

    Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

Zoek naar antwoorden van Lein Gebroeders NV in sociale netwerken
Look for responds of Lein Gebroeders NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lein Gebroeders NV. Laat een reactie achter voor Lein Gebroeders NV. Lein Gebroeders NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lein Gebroeders NV. Leave a respond for Lein Gebroeders NV. Lein Gebroeders NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lein Gebroeders NV op de google maps. Adres en contacten Lein Gebroeders NV
Location of Lein Gebroeders NV on the google maps. Address and contacts of Lein Gebroeders NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Lein Gebroeders NV Lein Gebroeders NV: JAN JACOBS | SOS-Computer | VAN DE VIJVER GUY | Vanlaecke | MEE AH

Other related companies as Lein Gebroeders NV: JAN JACOBS | SOS-Computer | VAN DE VIJVER GUY | Vanlaecke | MEE AH

Lein Gebroeders NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lein Gebroeders NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08660491943. Het bedrijf Lein Gebroeders NV bevindt zich op het adres: Statiestraat 67; 8980; Zonnebeke (Passendale). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 733,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plastics - Building industry. Lijst met producten zijn Aluminium - Constructions; Verandas; Windows.
De hoofdactiviteit van Lein Gebroeders NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lein Gebroeders NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lein Gebroeders NV, openstaande posities, locatie van Lein Gebroeders NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lein Gebroeders NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lein Gebroeders NV, company assigned to the tax number BE08660491943. The company Lein Gebroeders NV is located at the address: Statiestraat 67; 8980; Zonnebeke (Passendale). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 733,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plastics - Building industry. List of products are Aluminium - Constructions; Verandas; Windows.
The main activity of Lein Gebroeders NV is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lein Gebroeders NV is not available. You also can look at reviews of Lein Gebroeders NV, open positions, location of Lein Gebroeders NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lein Gebroeders NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lein Gebroeders NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lein Gebroeders NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lein Gebroeders NV, employees, financial statistics.