Deceuninck NV-SA

Contactgegevens Deceuninck NV-SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deceuninck NV-SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deceuninck NV-SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bruggesteenweg 164; 8830; Hooglede (Gits), België

Telefoon (phone): 051 23 92 11; 051 23 92 70 (+32-051 23 92 11; 051 23 92 70) 051 23 92 11; 051 23 92 70 (+32-051 23 92 11; 051 23 92 70)

Fax (fax): 051 23 92 61; 051 22 79 93 (+32-051 23 92 61; 051 22 79 93) 051 23 92 61; 051 22 79 93 (+32-051 23 92 61; 051 22 79 93)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deceuninck NV-SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deceuninck NV-SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deceuninck NV-SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deceuninck NV-SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deceuninck NV-SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deceuninck NV-SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deceuninck NV-SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deceuninck NV-SA
Products information Deceuninck NV-SA

BTW identificatienummer (tax): BE09919525146
Ondernemingsnummer: 5212707519
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 386,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Sections for doors & windows; Windows

Product categorie (product category): Plastics - Building industry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deceuninck NV-SA
(Get full report from official database of BE for Deceuninck NV-SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deceuninck NV-SA
Addition kinds of activities for Deceuninck NV-SA

738907. Afwerking diensten | Finishing services
01339901. Suikerbietenboerderij | Sugar beet farm
14110304. Vulkanische steen, dimensie-steengroeven | Volcanic rock, dimension-quarrying
34290102. Kabinet hardware | Cabinet hardware
36799906. Hoofdtelefoon, radio | Headphones, radio
95320403. Stedelijke en gemeenschap ontwikkeling, provincie overheid | Urban and community development, county government

Werken bij Deceuninck NV-SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deceuninck NV-SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deceuninck NV-SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deceuninck NV-SA. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC Plooibankbediener (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Brugge zijn wij dringend op zoek naar een plooibankbediener. Instellen van een hydraulische (Trumpf) plooibank Technisch plan kunnen lezen

  • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ingelmunster (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

  • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Bediende verzekeringen (Productie) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Bent u de persoon die al een eerste ervaring heeft bij een verzekeringsmakelaar en wil aftasten wat zijn mogelijkheden zijn? In dat geval kan deze vacature voor u een eerste belangrijke stap betekenen. Wij zoeken immers een extra verzekeringsmedewerker die vlot kan samenwerken in een dynamische ploeg. U zal volledig zelfstandig instaan voor het totale productiebeheer van de diverse polissen van professionele klanten. In deze functie zorg je voor de offertes, de opmaak van nieuwe polissen & wijzigingen aan bestaande polissen. U staat dus in direct commercieel contact met klanten en verzekeraars en verzorgt de briefwisseling naar de betrokken partijen.

  • verkoopster (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSGALERIJ ANDRE

    Type: Vaste Job

    verkoopster detailhandel verse voedingswaren

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van Deceuninck NV-SA in sociale netwerken
Look for responds of Deceuninck NV-SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deceuninck NV-SA. Laat een reactie achter voor Deceuninck NV-SA. Deceuninck NV-SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deceuninck NV-SA. Leave a respond for Deceuninck NV-SA. Deceuninck NV-SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deceuninck NV-SA op de google maps. Adres en contacten Deceuninck NV-SA
Location of Deceuninck NV-SA on the google maps. Address and contacts of Deceuninck NV-SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Deceuninck NV-SA Deceuninck NV-SA: Artesia Factors SA | M.C. DECOR | GUY VERLINDEN | CASSIS | Van de Vliet C

Other related companies as Deceuninck NV-SA: Artesia Factors SA | M.C. DECOR | GUY VERLINDEN | CASSIS | Van de Vliet C

Deceuninck NV-SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deceuninck NV-SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09919525146. Het bedrijf Deceuninck NV-SA bevindt zich op het adres: Bruggesteenweg 164; 8830; Hooglede (Gits). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 386,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plastics - Building industry. Lijst met producten zijn Sections for doors & windows; Windows.
De hoofdactiviteit van Deceuninck NV-SA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deceuninck NV-SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deceuninck NV-SA, openstaande posities, locatie van Deceuninck NV-SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Deceuninck NV-SA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deceuninck NV-SA, company assigned to the tax number BE09919525146. The company Deceuninck NV-SA is located at the address: Bruggesteenweg 164; 8830; Hooglede (Gits). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 386,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plastics - Building industry. List of products are Sections for doors & windows; Windows.
The main activity of Deceuninck NV-SA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Deceuninck NV-SA is not available. You also can look at reviews of Deceuninck NV-SA, open positions, location of Deceuninck NV-SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deceuninck NV-SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deceuninck NV-SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deceuninck NV-SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deceuninck NV-SA, employees, financial statistics.