Indu-Rack S.P.R.L.

Contactgegevens Indu-Rack S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Indu-Rack S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Indu-Rack S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Petit Paradis,H.-M. 6 1320 Hamme-Mille, België

Telefoon (phone): 010.81 46 95 (+32-010.81 46 95) 010.81 46 95 (+32-010.81 46 95)

Fax (fax): 010.81 46 96 (+32-010.81 46 96) 010.81 46 96 (+32-010.81 46 96)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Indu-Rack S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Indu-Rack S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Indu-Rack S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Indu-Rack S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Indu-Rack S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Indu-Rack S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Indu-Rack S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Indu-Rack S.P.R.L.
Products information Indu-Rack S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE06783477783
Ondernemingsnummer: 5862548828
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Plastic planters

Product categorie (product category): Plastic Planters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Indu-Rack S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Indu-Rack S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Indu-Rack S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Indu-Rack S.P.R.L.

07230405. Vruchtenvoorkooldiensten | Fruit precooling services
35550503. Type: lood, staal, messing, koper geconfronteerd, enz. | Type: lead, steel, brass, copper faced, etc.
38290506. Medische diagnostische systemen, nucleaire | Medical diagnostic systems, nuclear
38410500. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work
39440313. Poker fiches | Poker chips
60829900. Buitenlandse handel en internationale banken, nv | Foreign trade and international banks, nec

Werken bij Indu-Rack S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Indu-Rack S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Indu-Rack S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Indu-Rack S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsadviseur interieur FT of PT m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoopadviseur gezocht voor interieurzaak regio Limburg! Beschik jij over uitstekende communicatieve en commerciële skills? Ben jij een echte initiatiefnemer? Ben je bovendien gebeten door alles wat met inrichting, decoratie en design te maken heeft? Dan is deze job ongetwijfeld ééntje voor jou! Als verkoopsadviseur zorg je ervoor de klanten zich meteen welkom voelen in de winkel. Je maakt hen wegwijs in de toonzaal en stelt de juiste vragen om zo hun specifieke wensen en behoeften te ontdekken. Door jouw uitstekende interieuradvies op maat, slaag je erin om de juiste artikelen te presenteren en aan de man te brengen.

  • Credit Control (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

  • CNC-operator / insteller HOUTSECTOR - dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO gaat op zoek naar een gemotiveerde CNC operator/insteller (hout) voor gevarieerd werk te Kortrijk. Onze klant produceert stukwerk/maatwerk. Jouw taak bestaat erin om de CNC-machine correct te parametreren en te bedienen. Je werkt in dagdienst.

  • Filiaalverantwoordelijke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als filiaalverantwoordelijke voor onze sanitaire showroom ben je verantwoordelijk voor jouw vestiging en het verkoopsteam. Daarnaast wordt je nauw betrokken bij de opstart van de toonzaal en krijg je de kans mee de toonzaal in te richten Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: Je staat mee in voor de verkoop van A tot Z Je bent verantwoordelijk over het team Je organiseert succesvolle salesmeetings met je team en bent je continu bezig om je team naar een hoger niveau te brengen Vanaf het moment dat er een potentiele klant binnen komt probeer jij samen met de klant zijn ideale oplossing samen te stellen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boutersem en omgeving

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENTEN +18 VOOR BLACK FRIDAY BIJ BLECKMANN IN GROBBENDONK | VAN 20/11/2018 TOT 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Ervaren monteur (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een producent van zonneweringen gelegen te Gullegem. Men zoekt een monteur die naast montage ook elektrische bedrading kan trekken in zonneluifels. Taken: - montage van zonneluifels met handgereedschap - trekken van elektrische leidingen in zonneluifels en deze aansluiten op LED verlichting, spotjes,... Profiel: - u hebt een basiskennis van elektriciteit en vooral elektrische bedrading trekken - u bent handig en kan werken met handgereedschap Aanbod: - dagwerk vanaf 7 uur s morgens - interimopdracht tot aan de verlofperiode (rond 21 juli) om daarna verder te werken vanaf 15 augustus - goede verdienste aangevuld met maaltijdcheques Interesse? Contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Menen op het nummer 056/51.92.72

  • Software test engineer/ analist bij Assign (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als software test engineer/ analist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitvoeren van handmatige en geautomatiseerde testscenario's en testcases in een agile omgeving. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: • Creëren en onderhouden van testcases en testscenario's • Uitvoeren van de noodzakelijke tests op basis van het bijbehorende risico • Handhaven van een up-to-date testset (scenario's, cases, omgevingen, data, ...) • Samenwerken met de functionele en technische teams om nieuwe testcases te ontwikkelen • Testen, en probleem oplossen

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

Zoek naar antwoorden van Indu-Rack S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Indu-Rack S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Indu-Rack S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Indu-Rack S.P.R.L.. Indu-Rack S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Indu-Rack S.P.R.L.. Leave a respond for Indu-Rack S.P.R.L.. Indu-Rack S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Indu-Rack S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Indu-Rack S.P.R.L.
Location of Indu-Rack S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Indu-Rack S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Indu-Rack S.P.R.L. Indu-Rack S.P.R.L.: SEDE BENELUX SA | INTERNATIONAL MANAGEMENT CIE | BBC ESPOIRS HORNU WASMUEL | Faravel P | G. VANDERSTEEGEN

Other related companies as Indu-Rack S.P.R.L.: SEDE BENELUX SA | INTERNATIONAL MANAGEMENT CIE | BBC ESPOIRS HORNU WASMUEL | Faravel P | G. VANDERSTEEGEN

Indu-Rack S.P.R.L. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Indu-Rack S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06783477783. Het bedrijf Indu-Rack S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue du Petit Paradis,H.-M. 6 1320 Hamme-Mille. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 609,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plastic Planters. Lijst met producten zijn Plastic planters.
De hoofdactiviteit van Indu-Rack S.P.R.L. is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Indu-Rack S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Indu-Rack S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Indu-Rack S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Indu-Rack S.P.R.L. is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Indu-Rack S.P.R.L., company assigned to the tax number BE06783477783. The company Indu-Rack S.P.R.L. is located at the address: Rue du Petit Paradis,H.-M. 6 1320 Hamme-Mille. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 609,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plastic Planters. List of products are Plastic planters.
The main activity of Indu-Rack S.P.R.L. is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Indu-Rack S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Indu-Rack S.P.R.L., open positions, location of Indu-Rack S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Indu-Rack S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Indu-Rack S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Indu-Rack S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Indu-Rack S.P.R.L., employees, financial statistics.