Calle-Plant C.V.

Contactgegevens Calle-Plant C.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Calle-Plant C.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Calle-Plant C.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Serskampstwg 286 9230 Wetteren, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Calle-Plant C.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Calle-Plant C.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Calle-Plant C.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Calle-Plant C.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Calle-Plant C.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Calle-Plant C.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Calle-Plant C.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Calle-Plant C.V.
Products information Calle-Plant C.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02966552734
Ondernemingsnummer: 7142181396
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 898,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Planting, greenery

Product categorie (product category): Planting, Greenery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Calle-Plant C.V.
(Get full report from official database of BE for Calle-Plant C.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Calle-Plant C.V.
Addition kinds of activities for Calle-Plant C.V.

653199. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec
28510207. Lithografische vernis | Lithographic varnishes
47310202. Buitenlandse goederenvervoer | Foreign freight forwarding
59990901. Kunstledematen | Artificial limbs
67330101. Beheerder van particuliere boedels, niet-opererende | Administrator of private estates, nonoperating
82110305. Openbare senior middelbare school | Public senior high school

Werken bij Calle-Plant C.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Calle-Plant C.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Calle-Plant C.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Calle-Plant C.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

  • lift technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleiding ?on the field? met een coach word je verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie van een aantal liften binnen je eigen regio. Hierbij kom je in contact met verschillende technologieën en ben je autonoom.

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • CHEFKOK CHINESE KEUKEN (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WOK DYNASTY

    Type: Vaste Job

    Je bent gespecialiseerd in Chinese gerechten. Je komt terecht in een bestaand team. Je beschikt over deze vaardigheden: wokken , teppanyaki, snijwerk en koken

  • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

  • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: AMEEL, JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

  • Sanitair installateur (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

Zoek naar antwoorden van Calle-Plant C.V. in sociale netwerken
Look for responds of Calle-Plant C.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Calle-Plant C.V.. Laat een reactie achter voor Calle-Plant C.V.. Calle-Plant C.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Calle-Plant C.V.. Leave a respond for Calle-Plant C.V.. Calle-Plant C.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Calle-Plant C.V. op de google maps. Adres en contacten Calle-Plant C.V.
Location of Calle-Plant C.V. on the google maps. Address and contacts of Calle-Plant C.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Calle-Plant C.V. Calle-Plant C.V.: VELOXYGEN | ROGER JACQUEMIN | DUFEYS | Christiane | COIFFURE DEFINI-TIF

Other related companies as Calle-Plant C.V.: VELOXYGEN | ROGER JACQUEMIN | DUFEYS | Christiane | COIFFURE DEFINI-TIF

Calle-Plant C.V. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Calle-Plant C.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02966552734. Het bedrijf Calle-Plant C.V. bevindt zich op het adres: Serskampstwg 286 9230 Wetteren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 898,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Planting, Greenery. Lijst met producten zijn Planting, greenery.
De hoofdactiviteit van Calle-Plant C.V. is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Calle-Plant C.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Calle-Plant C.V., openstaande posities, locatie van Calle-Plant C.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Calle-Plant C.V. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Calle-Plant C.V., company assigned to the tax number BE02966552734. The company Calle-Plant C.V. is located at the address: Serskampstwg 286 9230 Wetteren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 898,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Planting, Greenery. List of products are Planting, greenery.
The main activity of Calle-Plant C.V. is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Calle-Plant C.V. is not available. You also can look at reviews of Calle-Plant C.V., open positions, location of Calle-Plant C.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Calle-Plant C.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Calle-Plant C.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Calle-Plant C.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Calle-Plant C.V., employees, financial statistics.