TOM VANDER ELSTRAETEN

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • TOM VANDER ELSTRAETEN
Private companiesTextile Mill Products • TOM VANDER ELSTRAETEN

Contactgegevens TOM VANDER ELSTRAETEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOM VANDER ELSTRAETEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOM VANDER ELSTRAETEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): I. VAN KERREBROECKSTRAAT 34; 9810; NAZARETH, België

Telefoon (phone): 93856079 (+32-93856079) 93856079 (+32-93856079)

Fax (fax): +32 (56) 830-31-58 +32 (56) 830-31-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOM VANDER ELSTRAETEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOM VANDER ELSTRAETEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOM VANDER ELSTRAETEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOM VANDER ELSTRAETEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOM VANDER ELSTRAETEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOM VANDER ELSTRAETEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOM VANDER ELSTRAETEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOM VANDER ELSTRAETEN
Products information TOM VANDER ELSTRAETEN

BTW identificatienummer (tax): BE03794372558
Ondernemingsnummer: 5392608642
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in TOM VANDER ELSTRAETEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOM VANDER ELSTRAETEN
(Get full report from official database of BE for TOM VANDER ELSTRAETEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOM VANDER ELSTRAETEN
Addition kinds of activities for TOM VANDER ELSTRAETEN

09130201. Krabben, vangen van | Crabs, catching of
27590101. Bankbiljetten: gegraveerd | Bank notes: engraved
32720709. Panelen en afdelingen, prefab beton | Panels and sections, prefabricated concrete
35370108. Platforms, lading | Platforms, cargo
39310100. Toetsenbord instrumenten en onderdelen | Keyboard instruments and parts
39990810. Mozaïeken: ivoor, schil, hoorn of bot | Mosaics: ivory, shell, horn, or bone
45810300. Luchthavens en vliegvelden | Airports and flying fields
73891310. Repossession service | Repossession service
75390104. Frame reparatie winkels, auto | Frame repair shops, automotive

Werken bij TOM VANDER ELSTRAETEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOM VANDER ELSTRAETEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOM VANDER ELSTRAETEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOM VANDER ELSTRAETEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: CES

    Type: Vervanging brugpensioen

    Service technieker verzorgt het preventieve en curatieve onderhoud van koel en vriesinstallaties. De werkzaamheden worden in binnen- en buitenland uitgevoerd. Hiervoor zijn korte verplaatsingen van maximum 1 week nodig. Service technieker doet ook, samen met collega's uit de werkplaats, installatie van machines. Daarnaast staat hij in voor de opleiding van klanten.

  • Chauffeur CE WALKING FLOOR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma gelegen te Ieper is op zoek naar een chauffeur CE voor te rijden met walking floor. Je zal vooral veevoeder en recyclageproducten vervoeren. Het werk is van maandag tot vrijdag en je slaapt 2 keer uit per week. De landen waar je moet leveren zijn hoofdzakelijk: België, Nederland, Frankrijk. Je werkt 12u à 15u per dag.

  • Mobiele kraanmachinist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een mobiele kraanman. Dit voor op een werf in Gent. Onze klant is gespecialiseerd in residentieel en utiliteitsbouw.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Maasmechelen en omgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Vertegenwoordiger NL/FR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na een korte tweedaagse opleiding op de hoofdzetel, ga je aan de slag als vertegenwoordiger van het bier binnen jouw regio. Je maakt afspraken, bezoekt verschillende horecazaken, stelt ter plaatse het product voor en neemt bestellingen op. Verder vergroot je de visibiliteit van het bedrijf en vertegenwoordig je het bedrijf als medewerker van het fieldteam.

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Osteopaat (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van TOM VANDER ELSTRAETEN in sociale netwerken
Look for responds of TOM VANDER ELSTRAETEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOM VANDER ELSTRAETEN. Laat een reactie achter voor TOM VANDER ELSTRAETEN. TOM VANDER ELSTRAETEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOM VANDER ELSTRAETEN. Leave a respond for TOM VANDER ELSTRAETEN. TOM VANDER ELSTRAETEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOM VANDER ELSTRAETEN op de google maps. Adres en contacten TOM VANDER ELSTRAETEN
Location of TOM VANDER ELSTRAETEN on the google maps. Address and contacts of TOM VANDER ELSTRAETEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TOM VANDER ELSTRAETEN TOM VANDER ELSTRAETEN: MATCH | Pillen | Vallons R | OMER DUMAIL | PHILIPPE RESTIAU

Other related companies as TOM VANDER ELSTRAETEN: MATCH | Pillen | Vallons R | OMER DUMAIL | PHILIPPE RESTIAU

TOM VANDER ELSTRAETEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOM VANDER ELSTRAETEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794372558. Het bedrijf TOM VANDER ELSTRAETEN bevindt zich op het adres: I. VAN KERREBROECKSTRAAT 34; 9810; NAZARETH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Woningbouw. Producten gemaakt in TOM VANDER ELSTRAETEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOM VANDER ELSTRAETEN is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOM VANDER ELSTRAETEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOM VANDER ELSTRAETEN, openstaande posities, locatie van TOM VANDER ELSTRAETEN op de kaart.

TOM VANDER ELSTRAETEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOM VANDER ELSTRAETEN, company assigned to the tax number BE03794372558. The company TOM VANDER ELSTRAETEN is located at the address: I. VAN KERREBROECKSTRAAT 34; 9810; NAZARETH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Woningbouw. Products created in TOM VANDER ELSTRAETEN were not found.
The main activity of TOM VANDER ELSTRAETEN is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TOM VANDER ELSTRAETEN is not available. You also can look at reviews of TOM VANDER ELSTRAETEN, open positions, location of TOM VANDER ELSTRAETEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOM VANDER ELSTRAETEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOM VANDER ELSTRAETEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOM VANDER ELSTRAETEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOM VANDER ELSTRAETEN, employees, financial statistics.