FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA
Private companiesEating and Drinking Places • FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA

Contactgegevens FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Emile Deroover 69 1081 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-25-12-12 32-27-25-12-12

Fax (fax): 32-27-20-69-69 32-27-20-69-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA
Products information FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA
(Get full report from official database of BE for FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA
Addition kinds of activities for FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA

22210501. Fiberglass stoffen | Fiberglass fabrics
26210901. Asbest gevuld papier | Asbestos filled paper
26790000. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
38610300. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment
59999910. Elektronische onderdelen en uitrusting | Electronic parts and equipment

Werken bij FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij CDS (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een bezig bij die houdt van fysiek werk? Dan zijn wij opzoek naar jou. Als productiemedewerker komt je terecht in een aangename werkomgeving met afwisselend werk. Voor onze klant geleden in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde magazijniers. je staat in voor het laden en lossen van materiaal reiningen van het gebruikte materiaal sorteren van bestek plaatsen van vuil materiaal in reiningmachines nakijken of de producten voldoende proper uit de machines komen Gereinigd materiaal op de juiste plaats zetten

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Laborant (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

  • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

Zoek naar antwoorden van FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA in sociale netwerken
Look for responds of FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA. Laat een reactie achter voor FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA. FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA. Leave a respond for FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA. FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA op de google maps. Adres en contacten FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA
Location of FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA on the google maps. Address and contacts of FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA: ALG. AANNEMINGSBEDR DE CONINCK NV | Hanin J-Y | ORDI.COM | GARAGE BRUNEEL | FINESSE

Other related companies as FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA: ALG. AANNEMINGSBEDR DE CONINCK NV | Hanin J-Y | ORDI.COM | GARAGE BRUNEEL | FINESSE

FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA bevindt zich op het adres: R. Emile Deroover 69 1081 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA, openstaande posities, locatie van FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA op de kaart.

FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA is a company, that was registered 2001 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA, company assigned to the tax number BE08080139160. The company FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA is located at the address: R. Emile Deroover 69 1081 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA were not found.
The main activity of FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA is not available. You also can look at reviews of FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA, open positions, location of FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLA DK MOVES DEKEMPENEER SA, employees, financial statistics.