WALTER DE ROOS

Contactgegevens WALTER DE ROOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WALTER DE ROOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WALTER DE ROOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGSTRAAT 51BA; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37551717 (+32-37551717) 37551717 (+32-37551717)

Fax (fax): +32 (86) 525-26-32 +32 (86) 525-26-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WALTER DE ROOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WALTER DE ROOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WALTER DE ROOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WALTER DE ROOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WALTER DE ROOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WALTER DE ROOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WALTER DE ROOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WALTER DE ROOS
Products information WALTER DE ROOS

BTW identificatienummer (tax): BE08019439697
Ondernemingsnummer: 2163452148
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in WALTER DE ROOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WALTER DE ROOS
(Get full report from official database of BE for WALTER DE ROOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WALTER DE ROOS
Addition kinds of activities for WALTER DE ROOS

287901. Insecticiden en pesticiden | Insecticides and pesticides
20990307. Taartvullingen, behalve fruit, vlees en groente | Pie fillings, except fruit, meat, and vegetable
39999944. Wollen trek | Wool pulling
51220306. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
51370200. Lingerie en onderkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's lingerie and undergarments
51910403. zadelmakerij | Saddlery
80990203. Fysisch onderzoek, verzekering | Physical examination service, insurance

Werken bij WALTER DE ROOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WALTER DE ROOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WALTER DE ROOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WALTER DE ROOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Showroomverkoper slaapcomfort (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort. Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat! Je volgt de voorraad op in het filiaal.

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Verpleegkundige Coma afdeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project ondersteun je onze klant op een afdeling waar coma- patiënten verblijven. Als verpleegkundige zorg je voor een kwalitatieve detailzorg voor deze bewoners. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Commercieel bediende binnendienst (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je administratief sterk en vind je een goede service geven aan klanten zeer belangrijk? Ben je op zoek naar een voltijdse functie in Kortenberg? Voor onze klant zoeken wij een commercieel bediende voor de binnendienst (M/V). Je zal verantwoordelijk zijn voor het klantenbestand in Nederland. Je taken bestaan onder ander uit: Orderinput Backorderlijst verwerken Opvolging van leveringen Opvolgen van facturatie Oplossen van verzendingsproblemen Opvolgen van voorraad Klachtenbehandeling : garanties behandelen en opvolgen Assistentie van de vertegenwoordigers Klanten opbellen en opvolgen (gaande van productvragen, voorraden doorgeven, prijzen, klachten, ...) Regelmatig in contact met klanten via evenementen, bezoeken, ... Vervullen van ad hoc administratieve taken : telefonie, bijhouden van dealerlijsten, onderhouden van klantengegevens, bestellen van kantoormateriaal, plannen van benodigdheden voor beurzen en evenementen, ...

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Student Administratie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Barman - kelner STUDENT of FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Studentenjob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • Medewerker verzekeringen (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in de verzekeringen zorg je voor de opvolging van het schadebeheer en ben je de tussenschakel tussen klant en maatschappij. Aan de klant bied je telefonisch en face-to-face de nodige ondersteuning en informatie aan. Ook heb je de nodige achtergrond en kennis van de belastingstak zodat je klanten kan helpen met het invullen van hun belastingsbrief.  Samen met de zaakvoerders sta je in voor de verdere uitbouw van het kantoor. Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten, een onafhankelijk verzekeringsmakelaar gelegen in Passendale , zijn wij momenteel op zoek naar een medewerker verzekeringen. Onze klant richt zich zowel tot particulieren, als tot bedrijven en organisaties en bieden een 40-jarige know how op vlak van verzekeringen en kredieten. Ze dragen kwaliteit hoog in het vaandel. 

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • Zelfstandig Kinesist bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door een kinesitherapeutisch onderzoek Je zorgt voor de opstart van een behandeling Andere taken: begeleiden/informeren, sturen/oefenen, fysische therapie, manuele verrichtingen en preventie Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) en verwijst door indien nodig Je bent steeds alert voor het opsporen van risico's Je informeert en sensibiliseert rond gezond bewegen, levensstijl en preventie van aandoeningen Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

Zoek naar antwoorden van WALTER DE ROOS in sociale netwerken
Look for responds of WALTER DE ROOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WALTER DE ROOS. Laat een reactie achter voor WALTER DE ROOS. WALTER DE ROOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WALTER DE ROOS. Leave a respond for WALTER DE ROOS. WALTER DE ROOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WALTER DE ROOS op de google maps. Adres en contacten WALTER DE ROOS
Location of WALTER DE ROOS on the google maps. Address and contacts of WALTER DE ROOS

Andere gerelateerde bedrijven als come WALTER DE ROOS WALTER DE ROOS: DA ORAZIO | Schleich Fran?oise | GIOVANNI FRINO | LE BL? EN HERBE | LA POSTE

Other related companies as WALTER DE ROOS: DA ORAZIO | Schleich Fran?oise | GIOVANNI FRINO | LE BL? EN HERBE | LA POSTE

WALTER DE ROOS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WALTER DE ROOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08019439697. Het bedrijf WALTER DE ROOS bevindt zich op het adres: BERGSTRAAT 51BA; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in WALTER DE ROOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WALTER DE ROOS is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WALTER DE ROOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WALTER DE ROOS, openstaande posities, locatie van WALTER DE ROOS op de kaart.

WALTER DE ROOS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is WALTER DE ROOS, company assigned to the tax number BE08019439697. The company WALTER DE ROOS is located at the address: BERGSTRAAT 51BA; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in WALTER DE ROOS were not found.
The main activity of WALTER DE ROOS is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WALTER DE ROOS is not available. You also can look at reviews of WALTER DE ROOS, open positions, location of WALTER DE ROOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WALTER DE ROOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WALTER DE ROOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WALTER DE ROOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WALTER DE ROOS, employees, financial statistics.