VICTOR HOFMAN

Contactgegevens VICTOR HOFMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VICTOR HOFMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VICTOR HOFMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VISMARKT 17; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34891435 (+32-34891435) 34891435 (+32-34891435)

Fax (fax): +32 (84) 648-73-82 +32 (84) 648-73-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VICTOR HOFMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VICTOR HOFMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VICTOR HOFMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VICTOR HOFMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VICTOR HOFMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VICTOR HOFMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VICTOR HOFMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VICTOR HOFMAN
Products information VICTOR HOFMAN

BTW identificatienummer (tax): BE08795349121
Ondernemingsnummer: 4241241455
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in VICTOR HOFMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VICTOR HOFMAN
(Get full report from official database of BE for VICTOR HOFMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VICTOR HOFMAN
Addition kinds of activities for VICTOR HOFMAN

076200. Boerenbeheer diensten | Farm management services
731999. Reclame, nec, nec | Advertising, nec, nec
17710100. Stucco, gunite en grouting contractors | Stucco, gunite, and grouting contractors
23990502. Hand geweven kleding | Hand woven apparel
32510106. Slumped brick | Slumped brick
35249906. Sneeuwblazers en gooien, residentieel | Snowblowers and throwers, residential
36710211. Lichtmetende en emitterende buizen | Light sensing and emitting tubes
57190502. Linens | Linens

Werken bij VICTOR HOFMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VICTOR HOFMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VICTOR HOFMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VICTOR HOFMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bobijnopzetter (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een bobijnopzetter.

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Reachtruckchauffeur M/V te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt je werkdag door op de reachtruck Je werkt aan de hand van een scanningsysteem Je kan op verschillende locaties in het distributiecentrum worden ingezet

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • Operator los-en laadoperaties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Vaste Job

    Voor Renewi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de los-en laadoperatie. Deze opdracht houdt specifiek in dat u instaat voor: De staalname van de vrachtwagens die de afvalstoffen aanleveren; Het begeleiden van de vrachtwagens naar de losplaats; Het lossen en verpompen van de vloeibare afvalstoffen; Het lossen van de containers met een containerwagen.

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van VICTOR HOFMAN in sociale netwerken
Look for responds of VICTOR HOFMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VICTOR HOFMAN. Laat een reactie achter voor VICTOR HOFMAN. VICTOR HOFMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VICTOR HOFMAN. Leave a respond for VICTOR HOFMAN. VICTOR HOFMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VICTOR HOFMAN op de google maps. Adres en contacten VICTOR HOFMAN
Location of VICTOR HOFMAN on the google maps. Address and contacts of VICTOR HOFMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come VICTOR HOFMAN VICTOR HOFMAN: GROEP LANDBOUWKREDIET | AGIVA | SYMACO | NEW STYLE MARIA | WILLY VAN DONINCK

Other related companies as VICTOR HOFMAN: GROEP LANDBOUWKREDIET | AGIVA | SYMACO | NEW STYLE MARIA | WILLY VAN DONINCK

VICTOR HOFMAN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VICTOR HOFMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08795349121. Het bedrijf VICTOR HOFMAN bevindt zich op het adres: VISMARKT 17; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in VICTOR HOFMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VICTOR HOFMAN is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VICTOR HOFMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VICTOR HOFMAN, openstaande posities, locatie van VICTOR HOFMAN op de kaart.

VICTOR HOFMAN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is VICTOR HOFMAN, company assigned to the tax number BE08795349121. The company VICTOR HOFMAN is located at the address: VISMARKT 17; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in VICTOR HOFMAN were not found.
The main activity of VICTOR HOFMAN is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VICTOR HOFMAN is not available. You also can look at reviews of VICTOR HOFMAN, open positions, location of VICTOR HOFMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VICTOR HOFMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VICTOR HOFMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VICTOR HOFMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VICTOR HOFMAN, employees, financial statistics.