VAN DE KERCKHOVE

Contactgegevens VAN DE KERCKHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE KERCKHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE KERCKHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): K. DE BACKERSTRAAT 67; 2620; HEMIKSEM, België

Telefoon (phone): 38874889 (+32-38874889) 38874889 (+32-38874889)

Fax (fax): +32 (19) 897-74-21 +32 (19) 897-74-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE KERCKHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE KERCKHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE KERCKHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE KERCKHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE KERCKHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE KERCKHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE KERCKHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE KERCKHOVE
Products information VAN DE KERCKHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE02104400634
Ondernemingsnummer: 9994506835
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in VAN DE KERCKHOVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE KERCKHOVE
(Get full report from official database of BE for VAN DE KERCKHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE KERCKHOVE
Addition kinds of activities for VAN DE KERCKHOVE

4783. Verpakking en kratten | Packing and crating
267502. Kaarten, mappen en matten: doodgesneden | Cards, folders, and mats: die-cut
20110100. Rundvleesproducten, van rundvlees geslacht ter plaatse | Beef products, from beef slaughtered on site
23250200. Mannen en jongens jurkbroek en korte broek | Men's and boys' dress slacks and shorts
35410201. Borstelmachines (metaalbewerkingsmachines) | Brushing machines (metalworking machinery)
36990601. Apparaatkoorden, voor huishoudelijke elektrische apparatuur | Appliance cords, for household electrical equipment
37130205. Car carrier lichamen | Car carrier bodies
67330100. Private estate, persoonlijke investering en vakantiefondsen trusts | Private estate, personal investment and vacation fund trusts

Werken bij VAN DE KERCKHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE KERCKHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE KERCKHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE KERCKHOVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhoudkundig medewerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Wetteren zoekt VIO een medewerker boekhouding. Het gaat om een tijdelijke functie binnen een internationale organisatie. Je ziet er op toe dat alle boekhoudtransacties goed verricht zijn Je verzorgt de boekhouding voor de payroll  Je verricht de maandelijkse boekingen  Je ondersteunt bij de maandelijkse repportering  Je volgt facturen op van de maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, taksaangifte, enz.  Je boekt en controleert bij de maandafsluiting de facturen voor de verschillende Belgische vestigingen; Je werkt mee aan de intercompany-afstemmingen; Je werkt samen de controllers, externe auditors, diverse afdelingen, enz. Kan deze functie jou aanspreken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag spoedig een seintje terug verwachten! 

  • Schadebeheerder BRAND (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt als schadebeheerder terecht in het team BRAND. In deze functie bent je verantwoordelijk voor het beheer van schadedossiers van A tot Z Jouw taken; Je beheert de toegewezen schadedossiers en staat in voor een snelle, correcte en kwalitatieve afhandeling. Je bent een aanspreekpunt voor makelaars, klanten en slachtoffers en zorgt voor een duidelijke en correcte communicatie aan alle partijen. Binnen jouw regelingsvolmacht neem je juridisch onderbouwde en geargumenteerde standpunten in en werk je zelfstandig en op proactieve wijze je dossiers af. Je bouwt een goede samenwerking op met derde partijen en beheert autonoom je dossiers. Je past onze schadeprocessen toe en hebt een signaalfunctie i.v.m. mogelijke verbeteringen van procedures, werkwijzen en samenwerking met externe medewerkers. Desgevallend neem je deel aan projecten die bijdragen tot de implementatie van vernieuwings- en verbeteringstrajecten.

  • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

  • Junior accountant (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behandelt de in- en uitgaande post Je verwerkt facturen Je controleert facturen en behandelt aanmaningen Je doet bankboekingen Je bent de eerste contractpersoon voor leveranciers en collega's Je assisteert bij BTW-aangiftes en overige boekhoudkundige taken

  • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Constructeur / Lasser / Monteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een Constructeur / Lasser / Monteur Gespecialiseerd in de carrosseriebouw op vrachtwagens en de productie van specifieke aanhangwagens en exclusieve opleggers Monteren, demonteren, sleutelen van onderdelen, uitrusting wagenbouwartikelen, dichtingen, uitrusting, technieken,… Constructiewerken / chassisbouw

  • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

  • Freelance ICT Profielen (Varia) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: PROTEUS CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten in de (voornamelijk) overheidssector zijn we dagelijks op zoek naar uiteenlopende ICT profielen, met onderstaande als meest voorkomende (maar zeker niet de enige) - Developers allerlei (.NET, Angular, JS, React, GIS, Application, Drupal, etc...) - Functionele & BI Analysten - Applicatie Analysten & Ontwikkelaars/Specialisten - UX Specialisten - Data Scientists Voel jij je geroepen onder één van bovenstaande noemers, of ben je als ICT specialist op zoek naar een geregelde stroom van opportuniteiten? Contacteer ons dan zeker voor een kennismakend gesprek.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van VAN DE KERCKHOVE in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE KERCKHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE KERCKHOVE. Laat een reactie achter voor VAN DE KERCKHOVE. VAN DE KERCKHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE KERCKHOVE. Leave a respond for VAN DE KERCKHOVE. VAN DE KERCKHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE KERCKHOVE op de google maps. Adres en contacten VAN DE KERCKHOVE
Location of VAN DE KERCKHOVE on the google maps. Address and contacts of VAN DE KERCKHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE KERCKHOVE VAN DE KERCKHOVE: TEAROOM SMOEFEL | A. SOLS | VERDONCK H. | A. JOOSTEN | RAYMOND ABBOUD

Other related companies as VAN DE KERCKHOVE: TEAROOM SMOEFEL | A. SOLS | VERDONCK H. | A. JOOSTEN | RAYMOND ABBOUD

VAN DE KERCKHOVE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE KERCKHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02104400634. Het bedrijf VAN DE KERCKHOVE bevindt zich op het adres: K. DE BACKERSTRAAT 67; 2620; HEMIKSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in VAN DE KERCKHOVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DE KERCKHOVE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE KERCKHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE KERCKHOVE, openstaande posities, locatie van VAN DE KERCKHOVE op de kaart.

VAN DE KERCKHOVE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DE KERCKHOVE, company assigned to the tax number BE02104400634. The company VAN DE KERCKHOVE is located at the address: K. DE BACKERSTRAAT 67; 2620; HEMIKSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in VAN DE KERCKHOVE were not found.
The main activity of VAN DE KERCKHOVE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE KERCKHOVE is not available. You also can look at reviews of VAN DE KERCKHOVE, open positions, location of VAN DE KERCKHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE KERCKHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE KERCKHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE KERCKHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE KERCKHOVE, employees, financial statistics.