SCHILDERW. MICHEL PATRICK

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • SCHILDERW. MICHEL PATRICK
Private companiesLeather and Leather Products • SCHILDERW. MICHEL PATRICK

Contactgegevens SCHILDERW. MICHEL PATRICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHILDERW. MICHEL PATRICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHILDERW. MICHEL PATRICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAKKEVELDSTRAAT 21; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 11316589 (+32-11316589) 11316589 (+32-11316589)

Fax (fax): +32 (4) 436-91-71 +32 (4) 436-91-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHILDERW. MICHEL PATRICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHILDERW. MICHEL PATRICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHILDERW. MICHEL PATRICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHILDERW. MICHEL PATRICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHILDERW. MICHEL PATRICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHILDERW. MICHEL PATRICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHILDERW. MICHEL PATRICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHILDERW. MICHEL PATRICK
Products information SCHILDERW. MICHEL PATRICK

BTW identificatienummer (tax): BE06524749755
Ondernemingsnummer: 2652893066
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in SCHILDERW. MICHEL PATRICK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHILDERW. MICHEL PATRICK
(Get full report from official database of BE for SCHILDERW. MICHEL PATRICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHILDERW. MICHEL PATRICK
Addition kinds of activities for SCHILDERW. MICHEL PATRICK

20269904. Melkchocolade | Milk, chocolate
30899926. Auto-onderdelen, plastic | Automotive parts, plastic
32970000. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
36430203. Startschakelaars, fluorescerend | Starting switches, fluorescent
38269908. Integrators (wiskundige instrumenten) | Integrators (mathematical instruments)
50919904. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
64119906. Medische verzekering claim verwerking, contract of tarief basis | Medical insurance claim processing, contract or fee basis
73899906. Koffie service | Coffee service

Werken bij SCHILDERW. MICHEL PATRICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHILDERW. MICHEL PATRICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHILDERW. MICHEL PATRICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHILDERW. MICHEL PATRICK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Ervaren Glazenwasser (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een KMO gelegen te Deurne zijn wij opzoek naar een Glazenwasser die reeds een eerste ervaring heeft in deze functie. Lever jij graag kwalitatief werk af? Maak jij graag je handen vuil en heb je geen angst om op hoogte's te werken? Schrikt buitenwerk jou niet af? Was op dit alles jou antwoord JA en ben jij dan nog eens in het bezit van een B rijbewijs, solliciteer dan snel, want naar jou zijn we opzoek!

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Helchteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HELCHTEREN)

    Regio: HELCHTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT AFWASSER WEEKEND (M/V) (MAARKEDAL)

    Regio: MAARKEDAL

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die in e.en bloeiende horecazaak kan inspringen aan de afwas. Je zal als vaste student worden ingezet en twee dagen per weekend werken. Dit kan op zowel donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag als zondag

  • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

  • Student - 1 dag/week (Master) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: ETI VANDENVEN

    Type: Studentenjob

    ETI V. Vandenven is een dynamische KMO met zetel te Borgerhout dewelke werkzaam is op het terrein van industriële elektriciteit. Een solide bedrijf met een goede reputatie in de sector. Wij zoeken een 3e of 4e jaarsstudent in een masteropleiding om tijdens het academiejaar 2018 - 2019 op vaste tijdstippen beschikbaar te zijn om onze afdeling te ondersteunen : Algemeen administratief werk Projectadministratie : nazicht / controle / aanvullen databases

  • Weekendwerk studenten logistiek/onderhoud Zorghotel De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DE BRON

    Type: Studentenjob

    Beheer van de brasserie tijdens het middagmaal van de gebruikers; Hulp en ondersteuning van de gebruikers bij het nuttigen van de maaltijden; Verdeling en opruimen van de koffie; Onderhoud van de zorgflats; Verwerken van het afval en linnen; Ondersteuning van de verpleegkundigen.

  • Psycholoog - RELATIETHERAPEUT - SEKSUOLOOG (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk DE TOVERSTAF is voor het versterken van het VOLWASSEN TEAM op zoek naar een RELATIETHERAPEUT / SEKSUOLOOG.

  • Kinderverzorger (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: BABY LOUISE

    Type: Werfreserve

    Je verzorgt de kinderen Je geeft eten, Je speelt met de kinderen, Je voorziet animatie.

  • PROJECTLEIDER APPARTEMENTENBOUW (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je bent verantwoordelijk voor het van A tot Z tijdig en kwalitatief uitvoeren van een of meerdere van onze projecten, en dit in eerste instantie in de appartementenbouw. - Je onderhoudt gedurende het hele project actieve contacten met de klant. - Je probeert op een proactieve manier de wensen van deze klant mede in kaart te brengen, in samenspraak met het team van architect en ingenieur. - Je bent de motor van het projectteam en bent sterk in aansturen, motiveren en opvolgen van je medewerkers. - Je bewaakt de planning, de kwaliteit, de veiligheid en het budget. - Voor de dagdagelijkse operationele uitvoering kan je rekenen op een enthousiast werfteam.

Zoek naar antwoorden van SCHILDERW. MICHEL PATRICK in sociale netwerken
Look for responds of SCHILDERW. MICHEL PATRICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHILDERW. MICHEL PATRICK. Laat een reactie achter voor SCHILDERW. MICHEL PATRICK. SCHILDERW. MICHEL PATRICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHILDERW. MICHEL PATRICK. Leave a respond for SCHILDERW. MICHEL PATRICK. SCHILDERW. MICHEL PATRICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHILDERW. MICHEL PATRICK op de google maps. Adres en contacten SCHILDERW. MICHEL PATRICK
Location of SCHILDERW. MICHEL PATRICK on the google maps. Address and contacts of SCHILDERW. MICHEL PATRICK

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHILDERW. MICHEL PATRICK SCHILDERW. MICHEL PATRICK: Desutter-Decam BVBA | MARIS MARC | MAES MANAGEMENT CONSULTING | WYETH | MARTINE DE CODT

Other related companies as SCHILDERW. MICHEL PATRICK: Desutter-Decam BVBA | MARIS MARC | MAES MANAGEMENT CONSULTING | WYETH | MARTINE DE CODT

SCHILDERW. MICHEL PATRICK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHILDERW. MICHEL PATRICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06524749755. Het bedrijf SCHILDERW. MICHEL PATRICK bevindt zich op het adres: HAKKEVELDSTRAAT 21; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 506,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in SCHILDERW. MICHEL PATRICK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHILDERW. MICHEL PATRICK is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHILDERW. MICHEL PATRICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHILDERW. MICHEL PATRICK, openstaande posities, locatie van SCHILDERW. MICHEL PATRICK op de kaart.

SCHILDERW. MICHEL PATRICK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHILDERW. MICHEL PATRICK, company assigned to the tax number BE06524749755. The company SCHILDERW. MICHEL PATRICK is located at the address: HAKKEVELDSTRAAT 21; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 506,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in SCHILDERW. MICHEL PATRICK were not found.
The main activity of SCHILDERW. MICHEL PATRICK is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHILDERW. MICHEL PATRICK is not available. You also can look at reviews of SCHILDERW. MICHEL PATRICK, open positions, location of SCHILDERW. MICHEL PATRICK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHILDERW. MICHEL PATRICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHILDERW. MICHEL PATRICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHILDERW. MICHEL PATRICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHILDERW. MICHEL PATRICK, employees, financial statistics.