PEINTURE PIRET

Contactgegevens PEINTURE PIRET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEINTURE PIRET: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEINTURE PIRET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOIS DU FOYAU 23; 1440; BRAINE-LE-CHATEAU, België

Telefoon (phone): 23660934 (+32-23660934) 23660934 (+32-23660934)

Fax (fax): +32 (58) 691-88-24 +32 (58) 691-88-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEINTURE PIRET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEINTURE PIRET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEINTURE PIRET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEINTURE PIRET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEINTURE PIRET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEINTURE PIRET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEINTURE PIRET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEINTURE PIRET
Products information PEINTURE PIRET

BTW identificatienummer (tax): BE01853088378
Ondernemingsnummer: 3666656494
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in PEINTURE PIRET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEINTURE PIRET
(Get full report from official database of BE for PEINTURE PIRET)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEINTURE PIRET
Addition kinds of activities for PEINTURE PIRET

354503. Bijlagen en toebehoren van gereedschapsmiddelen | Machine tool attachments and accessories
28650000. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
28990402. vuurwerk | Fireworks
34469901. Liftgeleidingsrails | Elevator guide rails
46199902. Slurry pipeline operatie | Slurry pipeline operation
50630300. Draad en kabel | Wire and cable
73890305. Exposit bouw van industriële aannemers | Exhibit construction by industrial contractors

Werken bij PEINTURE PIRET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEINTURE PIRET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEINTURE PIRET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEINTURE PIRET. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • ASSISTENT PROCESOPERATOR 2 PLOEGEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als assistent procesoperator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je krijgt doorgroeimogelijkheden tot procesoperator.

  • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

  • Winkelmedewerker 38h/week Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmederker in het filiaal te Roeselare zorgt je samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen en volgt de instructies op van de winkelverantwoordelijke.

  • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

  • Jobstudent - Schoonmaakmedewerker weekend (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Bredene zijn wij op zoek naar een jobstudent voor de schoonmaak (m/v) - Je staat in voor het onderhoud van vakantiewoningen - Je takenpakket bestaat uit : sanitair reinigen, ramen wassen, bedden opmaken, vuilniszakken wegdragen, af en toe een oven uitschrobben, ... - Je wil alles steeds netjes hebben - Je bent flexibel - Je hebt een fiets ter beschikking

  • Zaalmedewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven zijn wij op zoek naar gemotiveerd zaal- en keukenpersoneel! Jouw taken bestaan uit: - Opdienen van de borden - Kassabediening - Klantencontact - Orde van de zaal garanderen - Ondersteuning keuken

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • Thuisverpleegkundige regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS LUMMEN

    Type: Vaste Job

    Binnen het Wit-Gele Kruis Limburg vzw staan ruim 1.900 medewerkers klaar om deskundig en met oog voor de noden en behoeften van de patiënt en zijn thuisomgeving, thuisverpleging aan te bieden. Voor iedere patiënt is er een eigen en aangepast zorgtraject. Via de dienst continuïteit zijn wij 24 uur op 24 uur beschikbaar en inzetbaar. Onze organisatie telt 29 afdelingen en een provinciale zetel in Genk. Wegens continue groei zoekt het Wit-Gele Kruis Limburg. Als thuisverpleegkundige sta je in voor kwalitatieve en integrale zorg op maat aan de individuele patiënt in de thuisomgeving. Thuisverpleegkundige zijn, betekent dat: Je als aanspreekpunt en als eindverantwoordelijke fungeert voor je patiënten Je autonoom maar binnen een afdelingsteam werkt (duidelijke communicatie, briefings, afspraken, … staan hierin centraal) Je nauwe samenwerkingsverbanden aangaat (met zowel interne als externe partners) Je de thuisgezondheidszorg in transmurale klinische paden of trajecten kadert (diabetestraject, wondzorgtraject,…) Je werkt met innovatieve middelen, met name het tablet met het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) en de smartphone. Je bij problemen terecht kan bij collega’s, je leidinggevenden, referentieverpleegkundigen, de domeincoördinator of op het provinciaal secretariaat Je jouw eigen deskundigheid verder ontwikkelt

  • Thuisverpleegkundige Bassevelde - Kaprijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor deze opdracht kom je terecht in een bloeiende thuiszorgorganisatie en zal je de patiënten op jouw ronde van A tot Z verzorgen. Een correcte overdracht naar collega's is zeer belangrijk in deze setting. Je zal zeer snel een vertrouwensband opbouwen met jouw patiënten, omdat je je binnen hun privé-omgeving begeeft.

Zoek naar antwoorden van PEINTURE PIRET in sociale netwerken
Look for responds of PEINTURE PIRET in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEINTURE PIRET. Laat een reactie achter voor PEINTURE PIRET. PEINTURE PIRET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEINTURE PIRET. Leave a respond for PEINTURE PIRET. PEINTURE PIRET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEINTURE PIRET op de google maps. Adres en contacten PEINTURE PIRET
Location of PEINTURE PIRET on the google maps. Address and contacts of PEINTURE PIRET

Andere gerelateerde bedrijven als come PEINTURE PIRET PEINTURE PIRET: EXPERT M | De Sousa Fernandes SPRL | ELECTRIC HEATING INTERN. | FA. EL.EM. | BEIRNAERT N

Other related companies as PEINTURE PIRET: EXPERT M | De Sousa Fernandes SPRL | ELECTRIC HEATING INTERN. | FA. EL.EM. | BEIRNAERT N

PEINTURE PIRET is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEINTURE PIRET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01853088378. Het bedrijf PEINTURE PIRET bevindt zich op het adres: BOIS DU FOYAU 23; 1440; BRAINE-LE-CHATEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in PEINTURE PIRET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEINTURE PIRET is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEINTURE PIRET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEINTURE PIRET, openstaande posities, locatie van PEINTURE PIRET op de kaart.

PEINTURE PIRET is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEINTURE PIRET, company assigned to the tax number BE01853088378. The company PEINTURE PIRET is located at the address: BOIS DU FOYAU 23; 1440; BRAINE-LE-CHATEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in PEINTURE PIRET were not found.
The main activity of PEINTURE PIRET is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PEINTURE PIRET is not available. You also can look at reviews of PEINTURE PIRET, open positions, location of PEINTURE PIRET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEINTURE PIRET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEINTURE PIRET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEINTURE PIRET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEINTURE PIRET, employees, financial statistics.