NEVEN FLORENT EN MARIA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • NEVEN FLORENT EN MARIA
Private companiesApparel and Accessory Stores • NEVEN FLORENT EN MARIA

Contactgegevens NEVEN FLORENT EN MARIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEVEN FLORENT EN MARIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEVEN FLORENT EN MARIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEIZERSTRAAT 37; 3590; DIEPENBEEK, België

Telefoon (phone): 11323081 (+32-11323081) 11323081 (+32-11323081)

Fax (fax): +32 (81) 894-12-98 +32 (81) 894-12-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEVEN FLORENT EN MARIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEVEN FLORENT EN MARIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEVEN FLORENT EN MARIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEVEN FLORENT EN MARIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEVEN FLORENT EN MARIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEVEN FLORENT EN MARIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEVEN FLORENT EN MARIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEVEN FLORENT EN MARIA
Products information NEVEN FLORENT EN MARIA

BTW identificatienummer (tax): BE05506591796
Ondernemingsnummer: 9436126708
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in NEVEN FLORENT EN MARIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEVEN FLORENT EN MARIA
(Get full report from official database of BE for NEVEN FLORENT EN MARIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEVEN FLORENT EN MARIA
Addition kinds of activities for NEVEN FLORENT EN MARIA

7378. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
225399. Brei de buitenkledingfabrieken in, noch | Knit outerwear mills, nec
07210405. Vlamteelt diensten | Flame cultivation services
34699914. Rigidizing metal | Rigidizing metal
36210303. Startapparatuur, straatauto's | Starting equipment, street cars
47890201. Eetauto's | Dining car services
50729904. Meubelen hardware, nec | Furniture hardware, nec
61419901. Industriële leningsbanken en bedrijven, geen depositobank | Industrial loan banks and companies, not a deposit bank
65120204. Winkelcentrum, gemeenschap (100.000-300.000 m²) | Shopping center, community (100,000-300,000 sq ft)

Werken bij NEVEN FLORENT EN MARIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEVEN FLORENT EN MARIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEVEN FLORENT EN MARIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEVEN FLORENT EN MARIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Graafkraanmachinist (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van graafwerken op verschillende werven - Nivelleren - Onderhoud van materiaal - Materialen aanbrengen - Sleuven, beschoeiingen, bouwputten uitvoeren

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

  • Bijlesgever wiskunde (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • TA Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

  • Freelance docent sportmanagement (locatie: Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent sport management: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. Belangrijkste aspect is jouw praktijkervaring en dat je deze op een erg gedreven manier kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Kinesitherapeut (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut/beweegcoach die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een flexibel aantal uur per week.

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagveblijf in Aartselaar zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerde kinderverzorger / kinderverzorgster. Je zal instaan voor de dagelijkse verzorging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

Zoek naar antwoorden van NEVEN FLORENT EN MARIA in sociale netwerken
Look for responds of NEVEN FLORENT EN MARIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEVEN FLORENT EN MARIA. Laat een reactie achter voor NEVEN FLORENT EN MARIA. NEVEN FLORENT EN MARIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEVEN FLORENT EN MARIA. Leave a respond for NEVEN FLORENT EN MARIA. NEVEN FLORENT EN MARIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEVEN FLORENT EN MARIA op de google maps. Adres en contacten NEVEN FLORENT EN MARIA
Location of NEVEN FLORENT EN MARIA on the google maps. Address and contacts of NEVEN FLORENT EN MARIA

Andere gerelateerde bedrijven als come NEVEN FLORENT EN MARIA NEVEN FLORENT EN MARIA: FLHOUTBOUW MG NV | Zeno Praktische Filosofie | Bahrami Babak | AZ. St-Lucas | Brusselmans J-P CV

Other related companies as NEVEN FLORENT EN MARIA: FLHOUTBOUW MG NV | Zeno Praktische Filosofie | Bahrami Babak | AZ. St-Lucas | Brusselmans J-P CV

NEVEN FLORENT EN MARIA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEVEN FLORENT EN MARIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05506591796. Het bedrijf NEVEN FLORENT EN MARIA bevindt zich op het adres: KEIZERSTRAAT 37; 3590; DIEPENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in NEVEN FLORENT EN MARIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEVEN FLORENT EN MARIA is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEVEN FLORENT EN MARIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEVEN FLORENT EN MARIA, openstaande posities, locatie van NEVEN FLORENT EN MARIA op de kaart.

NEVEN FLORENT EN MARIA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEVEN FLORENT EN MARIA, company assigned to the tax number BE05506591796. The company NEVEN FLORENT EN MARIA is located at the address: KEIZERSTRAAT 37; 3590; DIEPENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in NEVEN FLORENT EN MARIA were not found.
The main activity of NEVEN FLORENT EN MARIA is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NEVEN FLORENT EN MARIA is not available. You also can look at reviews of NEVEN FLORENT EN MARIA, open positions, location of NEVEN FLORENT EN MARIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEVEN FLORENT EN MARIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEVEN FLORENT EN MARIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEVEN FLORENT EN MARIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEVEN FLORENT EN MARIA, employees, financial statistics.