JULIEN GEERTS

Contactgegevens JULIEN GEERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIEN GEERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIEN GEERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN BAPTIST PITTOORSSTR. 56; 2110; WIJNEGEM, België

Telefoon (phone): 33533227 (+32-33533227) 33533227 (+32-33533227)

Fax (fax): +32 (63) 207-80-27 +32 (63) 207-80-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIEN GEERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIEN GEERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIEN GEERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIEN GEERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIEN GEERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIEN GEERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIEN GEERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIEN GEERTS
Products information JULIEN GEERTS

BTW identificatienummer (tax): BE04651580810
Ondernemingsnummer: 1619079589
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 300,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in JULIEN GEERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIEN GEERTS
(Get full report from official database of BE for JULIEN GEERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIEN GEERTS
Addition kinds of activities for JULIEN GEERTS

348301. Ammunitie componenten | Ammunition components
724199. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec
35429911. Mechanische (pneumatische of hydraulische) metalen vormende machines | Mechanical (pneumatic or hydraulic) metal forming machines
38259902. Indicatieve instrumenten, elektrisch | Indicating instruments, electric
50159903. Wielen, gebruikt: motorvoertuig | Wheels, used: motor vehicle
50740201. Ketels, warm water verwarming | Boilers, hot water heating
50750106. Condenserende eenheden, airconditioning | Condensing units, air conditioning

Werken bij JULIEN GEERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIEN GEERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIEN GEERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIEN GEERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Menginstallatie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie: • Opvolging van de geplande batchen • Kwaliteitscontrole grondsto"en en afgewerkt product. • Verzekeren van de kwaliteit en de conformiteit van de producten • Technische controle menginstallatie • Voorraadbeheer • Zorgen voor just in time aanlevering van de grondsto"en • Samenwerken met andere afdelingen zoals productie • Ten allen tijde respecteren van de ‘standard operating procedures’ (SOP) Taken: • Uitvoering van de meng-planning • Opstart en toezicht op de menginstallatie • Labotesten voor kwaliteitscontrole en vrijgave grondsto"en en afgewerkt product • Opstellen vrijgaverapport per geproduceerde batch • Detecteert en informeert over de afwijkingen (grondsto"en, afgewerkt product) • Dagelijkse checklijst van paraatheid van het machinepark • Lossen grondsto"en • Laden afgewerkt product • Stockopvolging met SAP (ontvangt, overboeking, stockcorrecties, afmelding mengopdrachten...) • Zorgt voor orde en netheid op de werkvloer

  • Engineer Packaging (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: het schrijven van lastenboeken met betrekking tot verpakkingsmachines (inclusief palletizeermachines), de evaluatie van aanbiedingen, de opvolging van de leveranciers na bestelling, detesten van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocols, het regelen van gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud. Projecten bevinden zich zowel aan de nieuwe packaging lines als de relocation van bestaande lines.

  • Monteur - TIG lasser (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma in de regio van Merkem zoeken wij een gemotiveerde metaalconstructeur. We zoeken specifiek iemand dat een goeie kennis van TIG lassen kan voorleggen. Het takenpakket van het profiel bestaat in eerste instantie uit plannen lezen, samentikken, aflassen en dus constructies kunnen samenbouwen. Geen repetitief werk, projecten van A-Z, zowel atelier als plaatsing.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Weert (Bornem) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEERT)

    Regio: WEERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Rotselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Rumbeke , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit gezin is op zoek naar iemand die 8 u op de donderdag kan gaan poetsen & strijken.Er is een klein hondje aanwezig.Ruime parking voor de woning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Projectleider | afd schrijnwerkerij | klasse 8 | Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor: - Werkvoorbereiding en planning Na een inloopperiode ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding en planning van de schrijnwerkerij. Na een grondige analyse van het dossier werk je de technische tekeningen uit en stelt je de productieplanning op. - Werven opvolgen Jij fungeert als spilfiguur tussen de productie en de werf. Je plant de levering in en volgt de installatie nauwgezet op. - Budgetbeheer en raportering Je volgt het budget nauwgezet op en bent verantwoordelijk voor de rapportering in verband met de nacalculatie. - Aansturen team Je staat in voor de technische, administrative en financiële opvolging van jouw afdeling. Hierbij stuur je het team aan. - Kwaliteit en veiligheid Je bewaakt de kwaliteit en werkt actief mee aan een veilige werkomgeving.

  • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

    Type: Flexijob

    Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van JULIEN GEERTS in sociale netwerken
Look for responds of JULIEN GEERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIEN GEERTS. Laat een reactie achter voor JULIEN GEERTS. JULIEN GEERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIEN GEERTS. Leave a respond for JULIEN GEERTS. JULIEN GEERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIEN GEERTS op de google maps. Adres en contacten JULIEN GEERTS
Location of JULIEN GEERTS on the google maps. Address and contacts of JULIEN GEERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIEN GEERTS JULIEN GEERTS: JANIQUE LEBOTTE | DRUKKERIJ CEYSENS | DANSCENTER CLAPAJA | VERDIJCK INTERIEUR | INTERN. MECH. ELECTR. CO

Other related companies as JULIEN GEERTS: JANIQUE LEBOTTE | DRUKKERIJ CEYSENS | DANSCENTER CLAPAJA | VERDIJCK INTERIEUR | INTERN. MECH. ELECTR. CO

JULIEN GEERTS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIEN GEERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04651580810. Het bedrijf JULIEN GEERTS bevindt zich op het adres: JAN BAPTIST PITTOORSSTR. 56; 2110; WIJNEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 300,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in JULIEN GEERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JULIEN GEERTS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIEN GEERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIEN GEERTS, openstaande posities, locatie van JULIEN GEERTS op de kaart.

JULIEN GEERTS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIEN GEERTS, company assigned to the tax number BE04651580810. The company JULIEN GEERTS is located at the address: JAN BAPTIST PITTOORSSTR. 56; 2110; WIJNEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 300,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in JULIEN GEERTS were not found.
The main activity of JULIEN GEERTS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIEN GEERTS is not available. You also can look at reviews of JULIEN GEERTS, open positions, location of JULIEN GEERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIEN GEERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIEN GEERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIEN GEERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIEN GEERTS, employees, financial statistics.