CORINNE DOMBRECHT

Contactgegevens CORINNE DOMBRECHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORINNE DOMBRECHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORINNE DOMBRECHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENRI HORRIESTRAAT 17; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51211611 (+32-51211611) 51211611 (+32-51211611)

Fax (fax): +32 (11) 402-87-80 +32 (11) 402-87-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORINNE DOMBRECHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORINNE DOMBRECHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORINNE DOMBRECHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORINNE DOMBRECHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORINNE DOMBRECHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORINNE DOMBRECHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORINNE DOMBRECHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORINNE DOMBRECHT
Products information CORINNE DOMBRECHT

BTW identificatienummer (tax): BE01268890380
Ondernemingsnummer: 7311096191
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in CORINNE DOMBRECHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORINNE DOMBRECHT
(Get full report from official database of BE for CORINNE DOMBRECHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORINNE DOMBRECHT
Addition kinds of activities for CORINNE DOMBRECHT

28419906. Textielzeep | Textile soap
34230101. Haken: Struik, gras, balen, hakken, enz. | Hooks: bush, grass, baling, husking, etc.
34430101. Autoclaven, industrieel | Autoclaves, industrial
36340404. Blenders, elektrisch | Blenders, electric
54319902. Plantaardige stands of markten | Vegetable stands or markets
57190202. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures

Werken bij CORINNE DOMBRECHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORINNE DOMBRECHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORINNE DOMBRECHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORINNE DOMBRECHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus: bachelor elektromechanica - NMBS Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren: In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven. Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend. Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, …). Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends. Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen. Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals: depannagedienst, teamleader, planner, …

  • Productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels . Werk mee aan de opbouw van de voor-en achterbanken & meld je aan bij AGO Jobs & HR te Gent. Neem contact op via [email protected] of bel 09/2334920.

  • Finance Manager | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedreven en financieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf in Hasselt zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Takenpakket: Uittekenen van een financieel beleid Uittekenen en opvolgen van financiële projecten Jij bent de positieve vibe achter de analytische boekhouding, met als doel een duidelijke rapportering Optimaliseren van financiële processen Presenteren van financiële informatie aan de Raad van Bestuur Contacten onderhouden met banken, bedrijfsrevisoren en andere relevante relaties Je bent sparring partner voor de controlling manager en accounting manager Coachen en ontwikkelen van medewerkers Rapporteren aan CFO

  • Postbode Meise (m/v) (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Administratief bediende (m/v) regio Meulebeke - 1289388 (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je komt terecht in een gevarieerde functie. Je staat in voor onderstaande taken: -Telefonisch en persoonlijk onthaal van klanten; -Bestellingen kantoorbenodigdheden; -Beheer infomailadres; -Controle van facturen; -Bediening weegbrug -Aanmaken nieuwe dossiers; -Opvolgen vergunningen; -Leveringsbonnen klasseren; -Aanmaak tankbadges, -…

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent(e) verzorgende te Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum De Vlamme te Zottegem op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een woonzorgcentrum en een ziekenhuis in Halle zoeken wij gemotiveerde verpleegkundigen, die regelmatig nachten willen bijwerken. Spreekt dit jou aan, neem dan zeker contact met ons op! Zowel interimverpleegkundigen als freelancers komen in aanmerking!

  • LERAAR VOOR BIJLES WISKUNDE (regio ASSE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: AS2018

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP spécialisé dans le secteur dentaire et medical recherche des chauffeurs INDEPENDANTS parfaitement BILINGUE FRANCAIS - NEERLANDAIS j'insiste FRANCAIS - NEERLANDAIS pour des tournées de nuit et des tournées de jour. Véhicule Min JUMPY - VITO c'est à dire minimum 2 palettes. véhicule maximun 3 ans d'age et ou peux de kilomètres. ¿LA CONNAISSANCE DU BENELUX EST INDISPENSABLE

Zoek naar antwoorden van CORINNE DOMBRECHT in sociale netwerken
Look for responds of CORINNE DOMBRECHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORINNE DOMBRECHT. Laat een reactie achter voor CORINNE DOMBRECHT. CORINNE DOMBRECHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORINNE DOMBRECHT. Leave a respond for CORINNE DOMBRECHT. CORINNE DOMBRECHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORINNE DOMBRECHT op de google maps. Adres en contacten CORINNE DOMBRECHT
Location of CORINNE DOMBRECHT on the google maps. Address and contacts of CORINNE DOMBRECHT

Andere gerelateerde bedrijven als come CORINNE DOMBRECHT CORINNE DOMBRECHT: V.C. SAINT JEAN GEEST | AUX SIX BONHEURS | MAGNETTE J. & L. & R. | Trau Bros NV | ERIK J.E. VAN HOOF

Other related companies as CORINNE DOMBRECHT: V.C. SAINT JEAN GEEST | AUX SIX BONHEURS | MAGNETTE J. & L. & R. | Trau Bros NV | ERIK J.E. VAN HOOF

CORINNE DOMBRECHT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CORINNE DOMBRECHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01268890380. Het bedrijf CORINNE DOMBRECHT bevindt zich op het adres: HENRI HORRIESTRAAT 17; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in CORINNE DOMBRECHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CORINNE DOMBRECHT is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORINNE DOMBRECHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORINNE DOMBRECHT, openstaande posities, locatie van CORINNE DOMBRECHT op de kaart.

CORINNE DOMBRECHT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CORINNE DOMBRECHT, company assigned to the tax number BE01268890380. The company CORINNE DOMBRECHT is located at the address: HENRI HORRIESTRAAT 17; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in CORINNE DOMBRECHT were not found.
The main activity of CORINNE DOMBRECHT is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CORINNE DOMBRECHT is not available. You also can look at reviews of CORINNE DOMBRECHT, open positions, location of CORINNE DOMBRECHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORINNE DOMBRECHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORINNE DOMBRECHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORINNE DOMBRECHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORINNE DOMBRECHT, employees, financial statistics.