HILAIRE VERBEURE

Contactgegevens HILAIRE VERBEURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HILAIRE VERBEURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HILAIRE VERBEURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-AMANDSSTRAAT 27; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51206805 (+32-51206805) 51206805 (+32-51206805)

Fax (fax): +32 (57) 768-22-49 +32 (57) 768-22-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HILAIRE VERBEURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HILAIRE VERBEURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HILAIRE VERBEURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HILAIRE VERBEURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HILAIRE VERBEURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HILAIRE VERBEURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HILAIRE VERBEURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HILAIRE VERBEURE
Products information HILAIRE VERBEURE

BTW identificatienummer (tax): BE07175140380
Ondernemingsnummer: 9842346191
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in HILAIRE VERBEURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HILAIRE VERBEURE
(Get full report from official database of BE for HILAIRE VERBEURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HILAIRE VERBEURE
Addition kinds of activities for HILAIRE VERBEURE

20150900. Pluimvee worst, lunch vlees en andere pluimvee producten | Poultry sausage, luncheon meats, and other poultry products
23530000. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
25310304. Zitplaatsen, spoorweg | Seats, railroad
26550303. Tubes, mailing: gemaakt van gekochte papiervezel | Tubes, mailing: made from purchased paper fiber
30530107. Olieafdichtingen, rubber | Oil seals, rubber
31720208. Vanity gevallen | Vanity cases
34430900. Pijp, staander, en culverts | Pipe, standpipe, and culverts
60360000. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
86990000. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec

Werken bij HILAIRE VERBEURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HILAIRE VERBEURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HILAIRE VERBEURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HILAIRE VERBEURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

  • Procesoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent Project Software Testing (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben jij de jobstudent die ervaring wilt opdoen in een toonaangevend IT-bedrijf? Ervaring is altijd de struikelblok voor jonge werkzoekende. Nu krijg je de kans om ervaring op te doen bij onze klant en mee samen te werken aan een project software testing. Neem snel contact met ons op! [email protected] of 011/325829

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

  • Bijlesgever wiskunde (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Talent Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende functie werk je een duidelijke visie en strategie uit omtrent successiemanagement, rekrutering en onboarding voor 41 GAMMA winkels en implementeer je deze. Samen met de junior HR assistent publiceer je de jobaanbiedingen en volg je deze op de voet op. Je weet ten allen tijde wat de stand van zaken is van de verschillende vacatures en zorgt ervoor dat tijdelijke of vaste medewerkers zo snel mogelijk gevonden worden. Je werkt daarvoor samen met verschillende selectie- en interimkantoren, organiseert jobdagen en bekijkt steeds op welke manier en via welke kanalen je de vacatures optimaal in de kijker kunt zetten. Je voert sollicitatiegesprekken met winkelverantwoordelijken en assistent winkelverantwoordelijken, neemt persoonlijkheidstesten af en interpreteert deze. In samenwerking met de area managers, de HR manager en de winkelverantwoordelijke breng je mogelijke interne doorgroeiprofielen in kaart. Je voert doorgroeigesprekken en werkt plannen omtrent successiemanagement uit. Samen met de junior HR assistent volg je op dat de evaluaties in de winkel binnen de vooropgestelde termijnen gebeuren, bewaak je de kwaliteit ervan en doet voorstellen voor bijsturing of doorgroei van werknemer

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Software Advies - Senior Project Manager Finance (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie   Als projectmanager draag jij E2E verantwoordelijkheid voor het opleveren van je projecten binnen tijd, scope, budget en kwaliteit, en garandeert de verankering ervan binnen de organisatie. Wat verwachten wij van een Senior PM?   Als realisator: Faciliteer je de realisatie van de business case zonder er eigenaar van te zijn, binnen tijd- scope -budget - kwaliteit. Neem je verantwoordelijkheid voor het realiseren van de project doelstellingen binnen het gegeven mandaat. Vorm, leid en motiveer je het projectteam. Definieer, initieer en onderhoud je de projectstructuur en werking. Geef je dagelijkse leiding aan het project.  Als implementator: Creëer je de omgeving waar en voorzie je in de middelen waarmee alle partijen efficiënt en effectief kunnen samenwerken en opleveren Leid je het core team en extended team, zorg je voor de opvolging van de taken en stuur je het team voorwaarts.  Als regisseur: Rapporteer en leg je verantwoording af aan de project sponsor/stuurgroep Betrek je tijdig alle betrokken stakeholders Stuur je binnen het projectteam op samenhang en dynamiek Zorg je voor escalatie naar sponsor wanneer het project dreigt te ontsporen Leid je de verandering in goede banen via verander management    Gevraagde kennis & vaardigheden Je behaalde een masterdiploma en minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager Je bent PMI Certified Je beschikt over ervaring met projectmethodologie en projectmanagement binnen de bank- en verzekeringswereld Je hebt affiniteit met IT, business process management Je hebt in het verleden ervaring opgebouwd in Financial en Risk project implementaties Kennis van Oracle Finance en Clarity zijn pluspunten Door jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en assertiviteit ben je succesvol in het omgaan met verschillende stakeholders. Je beschikt over voldoende zelfzekerheid en je bent niet bang om vragen af te blokken van stakeholders die niet behoren tot je directe takenpakket. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt autonoom met oog voor service. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Een grote dosis overtuigingskracht en assertiviteit. Kennis van en tenminste 5 jaar ervaring in stakeholder management. Resultaatsgericht, dynamisch en stressbestendig. Autonoom kunnen werken. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld om in diverse omgevingen te werken. Je bent bovendien stressbestendig, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om de 'extra mile' te lopen. 

  • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

Zoek naar antwoorden van HILAIRE VERBEURE in sociale netwerken
Look for responds of HILAIRE VERBEURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HILAIRE VERBEURE. Laat een reactie achter voor HILAIRE VERBEURE. HILAIRE VERBEURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HILAIRE VERBEURE. Leave a respond for HILAIRE VERBEURE. HILAIRE VERBEURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HILAIRE VERBEURE op de google maps. Adres en contacten HILAIRE VERBEURE
Location of HILAIRE VERBEURE on the google maps. Address and contacts of HILAIRE VERBEURE

Andere gerelateerde bedrijven als come HILAIRE VERBEURE HILAIRE VERBEURE: Cuisitec | YVON WELSCHEN | Vromans Marinus | IMMO E & PP DOMS | PEMA MUSIC SERVICE

Other related companies as HILAIRE VERBEURE: Cuisitec | YVON WELSCHEN | Vromans Marinus | IMMO E & PP DOMS | PEMA MUSIC SERVICE

HILAIRE VERBEURE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HILAIRE VERBEURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07175140380. Het bedrijf HILAIRE VERBEURE bevindt zich op het adres: SINT-AMANDSSTRAAT 27; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in HILAIRE VERBEURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HILAIRE VERBEURE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HILAIRE VERBEURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HILAIRE VERBEURE, openstaande posities, locatie van HILAIRE VERBEURE op de kaart.

HILAIRE VERBEURE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is HILAIRE VERBEURE, company assigned to the tax number BE07175140380. The company HILAIRE VERBEURE is located at the address: SINT-AMANDSSTRAAT 27; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in HILAIRE VERBEURE were not found.
The main activity of HILAIRE VERBEURE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HILAIRE VERBEURE is not available. You also can look at reviews of HILAIRE VERBEURE, open positions, location of HILAIRE VERBEURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HILAIRE VERBEURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HILAIRE VERBEURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HILAIRE VERBEURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HILAIRE VERBEURE, employees, financial statistics.