FILIP VANCRAEYNEST

Contactgegevens FILIP VANCRAEYNEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FILIP VANCRAEYNEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

FILIP VANCRAEYNEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUBENSLAAN 44; 8890; MOORSLEDE, België

Telefoon (phone): 51780612 (+32-51780612) 51780612 (+32-51780612)

Fax (fax): +32 (61) 718-50-12 +32 (61) 718-50-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FILIP VANCRAEYNEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FILIP VANCRAEYNEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FILIP VANCRAEYNEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FILIP VANCRAEYNEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FILIP VANCRAEYNEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FILIP VANCRAEYNEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FILIP VANCRAEYNEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FILIP VANCRAEYNEST
Products information FILIP VANCRAEYNEST

BTW identificatienummer (tax): BE03274444580
Ondernemingsnummer: 3012695312
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 757,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FILIP VANCRAEYNEST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FILIP VANCRAEYNEST
(Get full report from official database of BE for FILIP VANCRAEYNEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor FILIP VANCRAEYNEST
Addition kinds of activities for FILIP VANCRAEYNEST

331202. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
20990403. Geurstoffen: droge mengsels | Seasonings: dry mixes
31990308. Transmissiebanding, leer | Transmission belting, leather
39939905. Letters voor tekens, metaal | Letters for signs, metal
49250103. Cokeovens, bijproduct: productie of distributie van gas | Coke ovens, byproduct: manufacturing or distribution of gas
51139901. Karton en producten | Cardboard and products
65520000. Onderverdelers en ontwikkelaars, anders | Subdividers and developers, nec
80590000. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec

Werken bij FILIP VANCRAEYNEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FILIP VANCRAEYNEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FILIP VANCRAEYNEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FILIP VANCRAEYNEST. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Bediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Kinrooi, regio Bree is opzoek naar een technische bediende.  Je zal instaan voor het verwerken, uitwerken en bestellen van binnendeuren.  Je helpt ook met de calculatie indien nodig. 

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Bediening restauratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

  • Kelner (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Lembeek zijn wij op zoek naar een kelner Je bedient gerechten en dranken. Je houdt toezicht op orde en netheid in de zaal Je ontvangt de klanten Opnemen van bestellingen Stabiel met een plateau kunnen serveren Kassagebruik

  • Assistent Productieleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

  • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

  • Vroedvrouw (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een vroedvrouw. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder verschillende met specialisatie richting kinderen/baby's, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!
 Meer informatie over onze praktijk vind je op onze site: www.groepspraktijktille.be

  • Stage (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ESAS Technical Services

    Type: Werfreserve

    Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

  • Onderhoudsmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van FILIP VANCRAEYNEST in sociale netwerken
Look for responds of FILIP VANCRAEYNEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor FILIP VANCRAEYNEST. Laat een reactie achter voor FILIP VANCRAEYNEST. FILIP VANCRAEYNEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FILIP VANCRAEYNEST. Leave a respond for FILIP VANCRAEYNEST. FILIP VANCRAEYNEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FILIP VANCRAEYNEST op de google maps. Adres en contacten FILIP VANCRAEYNEST
Location of FILIP VANCRAEYNEST on the google maps. Address and contacts of FILIP VANCRAEYNEST

Andere gerelateerde bedrijven als come FILIP VANCRAEYNEST FILIP VANCRAEYNEST: JEANINE VANRIETTE | Colombo M-L | ANDOR DRESDNER | IL BUONGUSTAI | Noens

Other related companies as FILIP VANCRAEYNEST: JEANINE VANRIETTE | Colombo M-L | ANDOR DRESDNER | IL BUONGUSTAI | Noens

FILIP VANCRAEYNEST is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FILIP VANCRAEYNEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03274444580. Het bedrijf FILIP VANCRAEYNEST bevindt zich op het adres: RUBENSLAAN 44; 8890; MOORSLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 757,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in FILIP VANCRAEYNEST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FILIP VANCRAEYNEST is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FILIP VANCRAEYNEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FILIP VANCRAEYNEST, openstaande posities, locatie van FILIP VANCRAEYNEST op de kaart.

FILIP VANCRAEYNEST is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FILIP VANCRAEYNEST, company assigned to the tax number BE03274444580. The company FILIP VANCRAEYNEST is located at the address: RUBENSLAAN 44; 8890; MOORSLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 757,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in FILIP VANCRAEYNEST were not found.
The main activity of FILIP VANCRAEYNEST is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FILIP VANCRAEYNEST is not available. You also can look at reviews of FILIP VANCRAEYNEST, open positions, location of FILIP VANCRAEYNEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FILIP VANCRAEYNEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FILIP VANCRAEYNEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FILIP VANCRAEYNEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FILIP VANCRAEYNEST, employees, financial statistics.