FERDINAND CRAEGHS

Contactgegevens FERDINAND CRAEGHS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERDINAND CRAEGHS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERDINAND CRAEGHS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEISTINGEN 7; 3640; KINROOI, België

Telefoon (phone): 89568352 (+32-89568352) 89568352 (+32-89568352)

Fax (fax): +32 (53) 475-94-69 +32 (53) 475-94-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERDINAND CRAEGHS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERDINAND CRAEGHS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERDINAND CRAEGHS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERDINAND CRAEGHS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERDINAND CRAEGHS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERDINAND CRAEGHS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERDINAND CRAEGHS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERDINAND CRAEGHS
Products information FERDINAND CRAEGHS

BTW identificatienummer (tax): BE07925506591
Ondernemingsnummer: 2660583496
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 347,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FERDINAND CRAEGHS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERDINAND CRAEGHS
(Get full report from official database of BE for FERDINAND CRAEGHS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERDINAND CRAEGHS
Addition kinds of activities for FERDINAND CRAEGHS

26210501. Kunst papier | Art paper
36259913. Positioneringsregelaars, elektrisch | Positioning controls, electric
51119901. Fijn papier | Fine paper
51990600. Zakken, manden en koffers | Bags, baskets, and cases
83610105. Groepsverpleeghuis | Group foster home

Werken bij FERDINAND CRAEGHS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERDINAND CRAEGHS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERDINAND CRAEGHS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERDINAND CRAEGHS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke orderpicker - regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf, in de regio Wortegem-Petegem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. Jouw taken: - Je staat in voor het klaarzetten van de bestellingen, goederen op locatie zetten en orderpicking. - Je werkt hiervoor met een systeem met stemcontrole. - Je werkt in een koele omgeving. - Je zet je in voor een tijdelijke opdracht tot ongeveer eind dit jaar.

  • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • SCHOONMAAKHULP THUISZORG DIENSTENCHEQUES regio Zwijndrecht-Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DIENST VOOR GEZINSZORG DE REGENBOOG VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakhulp die aan de slag wil gaan in de thuiszorg regio Zwijndrecht/Linkeroever/Beveren. U staat in voor het schoonmaken bij gezinnen aan huis, bejaarden en hulpbehoevenden. U bent tewerkgesteld in de afdeling poetsdienst met dienstencheques van de 'Dienst voor Gezinszorg De Regenboog' vzw.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

    Type: Vaste Job

    U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

  • Vertegenwoordiger op zelfstandige basis (België)

    Regio: België

    Bedrijf: La Confiance

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar commerciële talenten die op zelfstandige basis ons bestaande klantenbestand uitbouwen en dit voor verschillende regio's (Vlaanderen, Brussel of Wallonië). Je staat in voor het beheer en de uitbouw van het bestaande klantenbestand (F1 en F2 kanalen) door middel van actieve en gerichte prospectie in jouw regio Je introduceert nieuwe producten bij klanten en je spoort hen aan tot uitbreiding van het bestaande assortiment Je dringt er bij de winkelverantwoordelijke op aan om de producten in de juiste rayon te plaatsen Je zorgt ook steeds voor een verzorgde presentatie van onze producten in het rek, met optimaal gebruik van het voorziene promomateriaal en dit steeds in samenspraak met de winkelverantwoordelijke Je brengt nieuwe klanten in contact met de juiste distributeur Je bent het aanspreekpunt voor het bestaande cliënteel en de contactpersoon tussen klant en distributeur in geval van eventuele vragen of opmerkingen op het domein van kwaliteit, assortiment-keuze en service Je maximaliseert de omzet en de rentabiliteit volgens de vooropgestelde doelstellingen Je vertegenwoordigt het bedrijf op professionele beurzen Je bent eventueel bereid om tastings te organiseren om de consument in de supermarkt te overtuigen van onze producten Je rapporteert op wekelijkse basis over de behaalde resultaten aan de zaakvoerder en je staat zelf in voor je eigen administratie

  • Inpak(st)er(s) gezocht! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Je zal een uitgebreid takkenpakket hebben waaronder het bedienen van de chocolade lijn, het verpakken van de confiserie artikelen, onderhoud en proper houden van de productie, machines en materieel.

Zoek naar antwoorden van FERDINAND CRAEGHS in sociale netwerken
Look for responds of FERDINAND CRAEGHS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERDINAND CRAEGHS. Laat een reactie achter voor FERDINAND CRAEGHS. FERDINAND CRAEGHS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERDINAND CRAEGHS. Leave a respond for FERDINAND CRAEGHS. FERDINAND CRAEGHS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERDINAND CRAEGHS op de google maps. Adres en contacten FERDINAND CRAEGHS
Location of FERDINAND CRAEGHS on the google maps. Address and contacts of FERDINAND CRAEGHS

Andere gerelateerde bedrijven als come FERDINAND CRAEGHS FERDINAND CRAEGHS: M.G. POSE | TROCADERO | SPIESSENS | Pazirik | YVON BRION

Other related companies as FERDINAND CRAEGHS: M.G. POSE | TROCADERO | SPIESSENS | Pazirik | YVON BRION

FERDINAND CRAEGHS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERDINAND CRAEGHS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07925506591. Het bedrijf FERDINAND CRAEGHS bevindt zich op het adres: GEISTINGEN 7; 3640; KINROOI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 347,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in FERDINAND CRAEGHS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FERDINAND CRAEGHS is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERDINAND CRAEGHS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERDINAND CRAEGHS, openstaande posities, locatie van FERDINAND CRAEGHS op de kaart.

FERDINAND CRAEGHS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERDINAND CRAEGHS, company assigned to the tax number BE07925506591. The company FERDINAND CRAEGHS is located at the address: GEISTINGEN 7; 3640; KINROOI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 347,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in FERDINAND CRAEGHS were not found.
The main activity of FERDINAND CRAEGHS is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FERDINAND CRAEGHS is not available. You also can look at reviews of FERDINAND CRAEGHS, open positions, location of FERDINAND CRAEGHS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERDINAND CRAEGHS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERDINAND CRAEGHS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERDINAND CRAEGHS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERDINAND CRAEGHS, employees, financial statistics.