DIRK HOFMAN

Contactgegevens DIRK HOFMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK HOFMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK HOFMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHENDEKOUTERSTRAAT 18; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 56510889 (+32-56510889) 56510889 (+32-56510889)

Fax (fax): +32 (58) 683-87-25 +32 (58) 683-87-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK HOFMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK HOFMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK HOFMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK HOFMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK HOFMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK HOFMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK HOFMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK HOFMAN
Products information DIRK HOFMAN

BTW identificatienummer (tax): BE01320526123
Ondernemingsnummer: 4932556152
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DIRK HOFMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK HOFMAN
(Get full report from official database of BE for DIRK HOFMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK HOFMAN
Addition kinds of activities for DIRK HOFMAN

363200. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
20340305. Groenten, gesulfureerd | Vegetables, sulphured
23690301. Badjassen: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathrobes: girls', children's, and infants'
24310502. Rail, trap: hout | Railings, stair: wood
39310203. Fretted instrumenten en onderdelen | Fretted instruments and parts
50239900. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec
51491003. Suiker, geraffineerd | Sugar, refined

Werken bij DIRK HOFMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK HOFMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK HOFMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK HOFMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

  • Sanitair installateur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

  • Service technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zoeken wij: EEN SERVICE TECHNIEKER LIFTEN (m/v) Functie : installeren, opstarten en onderhoud van RDL liften en goederenliften. installeren en onderhoud van manipulator (er is opleiding voorzien) kablage en bordenbouw van zowel liftsystemen als interne transportsystemen

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Studentenjob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

  • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

    Type: Studentenjob

    Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • ERVAREN SCHRIJNWERKER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: VAN HEE TIMMERBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    We zoeken 2 schrijnwerkers, iemand voor de plaatsing en iemand voor de atelier-hout in een dynamische familiale onderneming. Je zal ingezet worden enerzijds bij de plaatsing van voormalijk ramen en deuren in zowel hout als PVC. Af en toe zit hier ook algemeen schrijnwerk tussen. In ons atelier maken we ramen, deuren, trappen en algemene schrijnwerkelementen. Dit allemaal is eigen productie en situeert zich voornamelijk in de houtafdeling.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • tekenaar/ontwerper/projectleider see electrical (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Werfreserve

    U functie bestaat erin, nieuwe en bestaande elektrische installaties in kaart te brengen en te ontwerpen. U berekend de kortsluitstromen, spanningsvallen,.....u bent vertrouwt met het tekenpakket see electrical, eco-dial , caneco .. U stuurt een ploeg ploegbazen aan en heeft hen instructies. U kent het AREI U staat in voor het opvolgen van de projecten.

Zoek naar antwoorden van DIRK HOFMAN in sociale netwerken
Look for responds of DIRK HOFMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK HOFMAN. Laat een reactie achter voor DIRK HOFMAN. DIRK HOFMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK HOFMAN. Leave a respond for DIRK HOFMAN. DIRK HOFMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK HOFMAN op de google maps. Adres en contacten DIRK HOFMAN
Location of DIRK HOFMAN on the google maps. Address and contacts of DIRK HOFMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK HOFMAN DIRK HOFMAN: WOUTERS INFORMATICA | Belle-Vue (Résidence) | Ferme St-Pierre | ANDRE LEOPOLD & JULES | SONIA LEJEUNE

Other related companies as DIRK HOFMAN: WOUTERS INFORMATICA | Belle-Vue (Résidence) | Ferme St-Pierre | ANDRE LEOPOLD & JULES | SONIA LEJEUNE

DIRK HOFMAN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK HOFMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01320526123. Het bedrijf DIRK HOFMAN bevindt zich op het adres: SCHENDEKOUTERSTRAAT 18; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 667,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in DIRK HOFMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIRK HOFMAN is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK HOFMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK HOFMAN, openstaande posities, locatie van DIRK HOFMAN op de kaart.

DIRK HOFMAN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK HOFMAN, company assigned to the tax number BE01320526123. The company DIRK HOFMAN is located at the address: SCHENDEKOUTERSTRAAT 18; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 667,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in DIRK HOFMAN were not found.
The main activity of DIRK HOFMAN is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK HOFMAN is not available. You also can look at reviews of DIRK HOFMAN, open positions, location of DIRK HOFMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK HOFMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK HOFMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK HOFMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK HOFMAN, employees, financial statistics.