TEGELWERKEN HEYNEN

Contactgegevens TEGELWERKEN HEYNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEGELWERKEN HEYNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEGELWERKEN HEYNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAGEDOORNLAAN 7; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 33832020 (+32-33832020) 33832020 (+32-33832020)

Fax (fax): +32 (87) 430-63-48 +32 (87) 430-63-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEGELWERKEN HEYNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEGELWERKEN HEYNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEGELWERKEN HEYNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEGELWERKEN HEYNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEGELWERKEN HEYNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEGELWERKEN HEYNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEGELWERKEN HEYNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEGELWERKEN HEYNEN
Products information TEGELWERKEN HEYNEN

BTW identificatienummer (tax): BE02337585449
Ondernemingsnummer: 3944610595
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in TEGELWERKEN HEYNEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEGELWERKEN HEYNEN
(Get full report from official database of BE for TEGELWERKEN HEYNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEGELWERKEN HEYNEN
Addition kinds of activities for TEGELWERKEN HEYNEN

314900. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
20990201. Bakpoeder | Baking powder
38429903. Autoclaven, ziekenhuis en chirurgisch | Autoclaves, hospital and surgical
50750101. Airconditioningapparatuur, met uitzondering van eenheden, niet inbegrepen | Air conditioning equipment, except room units, nec
51990701. Aanstekers, sigaret en sigaar | Lighters, cigarette and cigar
52119904. Counter tops | Counter tops
93110100. belasting | Taxation

Werken bij TEGELWERKEN HEYNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEGELWERKEN HEYNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEGELWERKEN HEYNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEGELWERKEN HEYNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

  • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

  • Douanedeclarant (m/v) | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal logistiek bedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Douanedeclarant. Als douanedeclarant heb je een uitgebreid takenpakket, waaronder: De opmaak van import- en exportdocumenten. Diverse certificaten uitstellen. Opvolging en aanvraag van importvergunningen. Communicatie met diverse afdelingen binnen de firma.

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

  • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MABO LIFTING

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • Junior .NET developer (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Net-IT

    Type: Vaste Job

    Je bent op zoek naar een (eerste) professionele uitdaging als .Net Developer. We luisteren naar wat jij wilt maken van je carrière en geven je de kansen en ondersteuning om jezelf volledig te ontplooien. Je komt terecht in een team van enthousiaste personen die zichzelf en elkaar steeds op de hoogte houden van de laatste technologische innovaties.

  • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • STUDIEBEGELEIDERS (regio KNOKKE-BLANKENBERGE-ZEEBRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KBZ2018.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van TEGELWERKEN HEYNEN in sociale netwerken
Look for responds of TEGELWERKEN HEYNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEGELWERKEN HEYNEN. Laat een reactie achter voor TEGELWERKEN HEYNEN. TEGELWERKEN HEYNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEGELWERKEN HEYNEN. Leave a respond for TEGELWERKEN HEYNEN. TEGELWERKEN HEYNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEGELWERKEN HEYNEN op de google maps. Adres en contacten TEGELWERKEN HEYNEN
Location of TEGELWERKEN HEYNEN on the google maps. Address and contacts of TEGELWERKEN HEYNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TEGELWERKEN HEYNEN TEGELWERKEN HEYNEN: FE. RICHEZ JOBARD | A.C.D. | SANI- & KEUKENDECOR | AZAIRE PRODUCT | JACQUES HUTIN

Other related companies as TEGELWERKEN HEYNEN: FE. RICHEZ JOBARD | A.C.D. | SANI- & KEUKENDECOR | AZAIRE PRODUCT | JACQUES HUTIN

TEGELWERKEN HEYNEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEGELWERKEN HEYNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02337585449. Het bedrijf TEGELWERKEN HEYNEN bevindt zich op het adres: HAGEDOORNLAAN 7; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in TEGELWERKEN HEYNEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TEGELWERKEN HEYNEN is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEGELWERKEN HEYNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEGELWERKEN HEYNEN, openstaande posities, locatie van TEGELWERKEN HEYNEN op de kaart.

TEGELWERKEN HEYNEN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEGELWERKEN HEYNEN, company assigned to the tax number BE02337585449. The company TEGELWERKEN HEYNEN is located at the address: HAGEDOORNLAAN 7; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Products created in TEGELWERKEN HEYNEN were not found.
The main activity of TEGELWERKEN HEYNEN is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TEGELWERKEN HEYNEN is not available. You also can look at reviews of TEGELWERKEN HEYNEN, open positions, location of TEGELWERKEN HEYNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEGELWERKEN HEYNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEGELWERKEN HEYNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEGELWERKEN HEYNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEGELWERKEN HEYNEN, employees, financial statistics.