NACHTERGAELE-MERCIER

Contactgegevens NACHTERGAELE-MERCIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NACHTERGAELE-MERCIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

NACHTERGAELE-MERCIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PIROY 54; 1367; RAMILLIES, België

Telefoon (phone): 81877867 (+32-81877867) 81877867 (+32-81877867)

Fax (fax): +32 (12) 107-29-45 +32 (12) 107-29-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NACHTERGAELE-MERCIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NACHTERGAELE-MERCIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NACHTERGAELE-MERCIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NACHTERGAELE-MERCIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NACHTERGAELE-MERCIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NACHTERGAELE-MERCIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NACHTERGAELE-MERCIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NACHTERGAELE-MERCIER
Products information NACHTERGAELE-MERCIER

BTW identificatienummer (tax): BE06707672119
Ondernemingsnummer: 9737426757
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in NACHTERGAELE-MERCIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NACHTERGAELE-MERCIER
(Get full report from official database of BE for NACHTERGAELE-MERCIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor NACHTERGAELE-MERCIER
Addition kinds of activities for NACHTERGAELE-MERCIER

22730400. Tapijten, hand en machine gemaakt | Carpets, hand and machine made
23260201. Schorten, werk, behalve rubberen en plastic: mannen | Aprons, work, except rubberized and plastic: men's
25419903. Telefooncabines, hout | Telephone booths, wood
35520202. Borduurmachines | Embroidery machines
75150000. Personenauto leasing | Passenger car leasing
87410101. Administratief beheer | Administrative management

Werken bij NACHTERGAELE-MERCIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NACHTERGAELE-MERCIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NACHTERGAELE-MERCIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NACHTERGAELE-MERCIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Schilde (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • GL Accountant - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een GL Accountant (m/v) voor een internationaal bedrijf in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als GL Accountant zijn: * Je verzorgt de algemene boekhouding; * Je houdt de analytische boekhouding bij; * Je ondersteunt het team bij vragen over de algemene boekhouding; * Je verzorgt Btw-, intrastat- en intracommunautaire aangiftes; * Je voert de maandelijkse rapportering uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Student(e) verkoop zaterdag (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt student(e) met ervaring die op zaterdag kan werken: Je zal instaan voor het bedienen van de klanten aan de toonbank alsook het verzorgen van de netheid van de winkel.

  • student m/v voor bediening restaurant vrijdag- en zaterdagavond (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal verantwoordelijk zijn voor het helpen met de afwas in de keuken van de zaak. Daarnaast sta je ook in de zaal en zul je tafels opdienen en afruimen.

  • Productieoperatoren - 3 ploegen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    Aluminium is het materiaal van de toekomst! Aleris Aluminium Dufel is één van de drie grootste producenten van hoogwaardige walsproducten. Misschien spreken namen als Airbus, Audi of Ferrari meer tot jou verbeelding? Met 950 mensen vervaardigen we in Duffel aluminiumproducten op maat van de toekomst. Hoog tijd om daaraan mee te werken? Je start de werkdag met de juiste PBM's Aan je installatie krijg je een briefing van je collega over de vorige shift Samen met je collega's voer je volgende werkzaamheden uit Je vraagt als voorbereiding de planning op via de PC en bekijkt de technische paspoorten Je stelt het ondersteunend proces in volgens de gevraagde parameters Je verzekert de kwaliteit van de producten door materiaalinspecties uit te voeren Je voert je taken uit op een veilige en correcte wijze Je meldt procesverstoringen aan de hoofdoperator en helpt ze mee op te lossen Je rapporteert procesinformatie van de installatie voor de afdelingsrapportering

  • Dossierbeheer telecom NL/FR Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een dynamische en groeiende onderneming gespecialiseerd in affinity insurances, zoeken wij een tweetalige dossierbeheerder NL/FR. Volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je hebt technische affiniteit en kan basis technische vragen inzake telefonie oplossen. Het gaat hier vooral over hulp bij installeren van updates, verbindingen controleren en opstartproblemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je vervult verschillende bijhorende administratieve taken en je staat onder meer in voor de controle en het goedkeuren van herstellingen.

  • Centric - Project Manager for Global Security Projects (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   Our client is looking for a Security consultant / Project Manager to: Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Your profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings...) Good understanding of project methodologies and project management Languages: Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage Full time availability

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van NACHTERGAELE-MERCIER in sociale netwerken
Look for responds of NACHTERGAELE-MERCIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor NACHTERGAELE-MERCIER. Laat een reactie achter voor NACHTERGAELE-MERCIER. NACHTERGAELE-MERCIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NACHTERGAELE-MERCIER. Leave a respond for NACHTERGAELE-MERCIER. NACHTERGAELE-MERCIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NACHTERGAELE-MERCIER op de google maps. Adres en contacten NACHTERGAELE-MERCIER
Location of NACHTERGAELE-MERCIER on the google maps. Address and contacts of NACHTERGAELE-MERCIER

Andere gerelateerde bedrijven als come NACHTERGAELE-MERCIER NACHTERGAELE-MERCIER: VANHOUTTEGHEM | SALONS LUCATY-ANDELYS | MUSIC PAPERS | TECH'NICAUTO | AU FIN PALAIS

Other related companies as NACHTERGAELE-MERCIER: VANHOUTTEGHEM | SALONS LUCATY-ANDELYS | MUSIC PAPERS | TECH'NICAUTO | AU FIN PALAIS

NACHTERGAELE-MERCIER is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NACHTERGAELE-MERCIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06707672119. Het bedrijf NACHTERGAELE-MERCIER bevindt zich op het adres: RUE DU PIROY 54; 1367; RAMILLIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 620,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in NACHTERGAELE-MERCIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NACHTERGAELE-MERCIER is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NACHTERGAELE-MERCIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NACHTERGAELE-MERCIER, openstaande posities, locatie van NACHTERGAELE-MERCIER op de kaart.

NACHTERGAELE-MERCIER is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is NACHTERGAELE-MERCIER, company assigned to the tax number BE06707672119. The company NACHTERGAELE-MERCIER is located at the address: RUE DU PIROY 54; 1367; RAMILLIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 620,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Products created in NACHTERGAELE-MERCIER were not found.
The main activity of NACHTERGAELE-MERCIER is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NACHTERGAELE-MERCIER is not available. You also can look at reviews of NACHTERGAELE-MERCIER, open positions, location of NACHTERGAELE-MERCIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NACHTERGAELE-MERCIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NACHTERGAELE-MERCIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NACHTERGAELE-MERCIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NACHTERGAELE-MERCIER, employees, financial statistics.