GEBROEDERS VAN WAELEGHEM

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • GEBROEDERS VAN WAELEGHEM
Private companiesLeather and Leather Products • GEBROEDERS VAN WAELEGHEM

Contactgegevens GEBROEDERS VAN WAELEGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEBROEDERS VAN WAELEGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEBROEDERS VAN WAELEGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEERVELDE 27; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50371354 (+32-50371354) 50371354 (+32-50371354)

Fax (fax): +32 (57) 514-94-40 +32 (57) 514-94-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEBROEDERS VAN WAELEGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEBROEDERS VAN WAELEGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEBROEDERS VAN WAELEGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEBROEDERS VAN WAELEGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEBROEDERS VAN WAELEGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEBROEDERS VAN WAELEGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEBROEDERS VAN WAELEGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEBROEDERS VAN WAELEGHEM
Products information GEBROEDERS VAN WAELEGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE05948242187
Ondernemingsnummer: 1730316162
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in GEBROEDERS VAN WAELEGHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEBROEDERS VAN WAELEGHEM
(Get full report from official database of BE for GEBROEDERS VAN WAELEGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEBROEDERS VAN WAELEGHEM
Addition kinds of activities for GEBROEDERS VAN WAELEGHEM

737301. Systemen software ontwikkeling diensten | Systems software development services
20870102. Kleuren, banketbakkers ' | Colorings, confectioners'
32290701. Lampen voor elektrische verlichting | Bulbs for electric lights
32920106. Tape, asbest | Tape, asbestos
49539906. Afvalstoffen, verwijdering op zee | Waste materials, disposal at sea
61419903. Wederzijds voordeel verenigingen | Mutual benefit associations

Werken bij GEBROEDERS VAN WAELEGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEBROEDERS VAN WAELEGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEBROEDERS VAN WAELEGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEBROEDERS VAN WAELEGHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • LAGO zoekt: horecaverantwoordelijke in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te leiden, gaat LAGO op zoek naar een horecaverantwoordelijke. Er wordt je een uitdagende job in een boeiende omgeving aangeboden, waar je de mogelijkheid krijgt om samen met je collega's dit veelbelovend project verder te laten ontwikkelen. Als horecaverantwoordelijke stuur je niet alleen je collega's aan, maar ben je ook attent voor de noden van je klanten. Je bent tevens het boegbeeld van LAGO en kan je dan ook perfect vinden in hun bedrijfswaarden en normen.

  • HUISHOUDHULPEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen : Schoonmaken Wassen Strijken in mindere mate ook : Maaltijden bereiden Boodschappen doen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Deurle 8u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is je voornaamste takenpakket. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Deurle .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken. Oog voor detail, nauwkeurig werken, grondig werken, respect voor de materialen, is heel belangrijk voor het gastgezin.Maandag is de ideale dag, dat je het gastgezin, kan helpen in hun huishouden. Ons gastgezin kijkt uit naar een dynamische dame, die zelf haar planning opstelt en werk ziet, een dynamische aanpak heeft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SOWEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio van Mechelen, dit zowel bij jonge gezinnen als oudere en/of hulpbehoevende personen.

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • bakkersgast (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BAKKERSHUIS

    Type: Vaste Job

    bakker of hulp in bakkerij

  • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THREON

    Type: Vaste Job

    Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

  • Zelfstandig logopediste (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: DE KOLIBRIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze praktijk werken we met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en myofunctionele problemen. Wij zorgen voor inhoudelijke en administratieve ondersteuning, je staat er niet alleen voor! Therapiemateriaal is ter beschikking in de praktijk.

  • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Stage bij het marktonderzoeksbureau Kantar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Leercontract

    Kantar is de referentie bij uitstek wanneer het om opinie- en marktonderzoek gaat. We leveren zakelijke inzichten aan nationale en internationale klanten uit alle belangrijke activiteitssectoren. In België bestaat Kantar uit 4 gespecialiseerde afdelingen: Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Millward Brown en Kantar Media; je vindt ons samen in onze kantoren in Brussel. Onze teams staan garant voor collegialiteit en teamwork, en hebben nog een plaatsje vrij voor een enthousiaste (M/V) stagiair. Als stagiair integreer je je in één van onze onderzoeksteams; een Senior Research Executive staat in voor de dagelijkse opvolging en begeleiding; een ervaren psycholoog is je stagementor en zorgt voor je progressie, tussentijdse evaluaties en eindevaluatie. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met alle aspecten van de job van onderzoeker. Binnen onze eerder kleine organisatie krijg je vrij snel kansen om zelf verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan ook deelnemen aan ons intern opleidingsprogramma voor startende marktonderzoekers & Discover@Lunch sessies waarbij een collega een boeiend project uit de doeken doet. Heb je een digi passie? Dan sluit je aan bij het digital team dat Kantar op de digitale kaart zet en support geeft aan de verschillende afdelingen. Onze “Digital Angels” werken o.a. aan het uitwerken van een digitaal aanbod (Technology Enabled Research, vb testen van mobiele dagboekjes via smartphones), social listening, interne nieuwsbrieven, externe nieuwsbrieven voor klanten en respondenten, Facebook, Twitter,…

  • ZAALHULP (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Het kookpotje

    Type: Flexijob

    WEEKEND JOB OOK VOOR STUDENTEN BEDIENING VAN DRANK EN ETEN IN HORECAZAAK

  • Chef De Partie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van GEBROEDERS VAN WAELEGHEM in sociale netwerken
Look for responds of GEBROEDERS VAN WAELEGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEBROEDERS VAN WAELEGHEM. Laat een reactie achter voor GEBROEDERS VAN WAELEGHEM. GEBROEDERS VAN WAELEGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEBROEDERS VAN WAELEGHEM. Leave a respond for GEBROEDERS VAN WAELEGHEM. GEBROEDERS VAN WAELEGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEBROEDERS VAN WAELEGHEM op de google maps. Adres en contacten GEBROEDERS VAN WAELEGHEM
Location of GEBROEDERS VAN WAELEGHEM on the google maps. Address and contacts of GEBROEDERS VAN WAELEGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come GEBROEDERS VAN WAELEGHEM GEBROEDERS VAN WAELEGHEM: Sopres Belgium | Gertie | Ysewyn J | CASH FRESH | REZNOR EUROPE SA

Other related companies as GEBROEDERS VAN WAELEGHEM: Sopres Belgium | Gertie | Ysewyn J | CASH FRESH | REZNOR EUROPE SA

GEBROEDERS VAN WAELEGHEM is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEBROEDERS VAN WAELEGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05948242187. Het bedrijf GEBROEDERS VAN WAELEGHEM bevindt zich op het adres: GEERVELDE 27; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 754,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in GEBROEDERS VAN WAELEGHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEBROEDERS VAN WAELEGHEM is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEBROEDERS VAN WAELEGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEBROEDERS VAN WAELEGHEM, openstaande posities, locatie van GEBROEDERS VAN WAELEGHEM op de kaart.

GEBROEDERS VAN WAELEGHEM is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEBROEDERS VAN WAELEGHEM, company assigned to the tax number BE05948242187. The company GEBROEDERS VAN WAELEGHEM is located at the address: GEERVELDE 27; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 754,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Products created in GEBROEDERS VAN WAELEGHEM were not found.
The main activity of GEBROEDERS VAN WAELEGHEM is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GEBROEDERS VAN WAELEGHEM is not available. You also can look at reviews of GEBROEDERS VAN WAELEGHEM, open positions, location of GEBROEDERS VAN WAELEGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEBROEDERS VAN WAELEGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEBROEDERS VAN WAELEGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEBROEDERS VAN WAELEGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEBROEDERS VAN WAELEGHEM, employees, financial statistics.