DEVILLERS AUTODISTRIBUTION

Contactgegevens DEVILLERS AUTODISTRIBUTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVILLERS AUTODISTRIBUTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVILLERS AUTODISTRIBUTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE MONS 12; 6020; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71316150 (+32-71316150) 71316150 (+32-71316150)

Fax (fax): +32 (13) 650-45-24 +32 (13) 650-45-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVILLERS AUTODISTRIBUTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVILLERS AUTODISTRIBUTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVILLERS AUTODISTRIBUTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVILLERS AUTODISTRIBUTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVILLERS AUTODISTRIBUTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVILLERS AUTODISTRIBUTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVILLERS AUTODISTRIBUTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVILLERS AUTODISTRIBUTION
Products information DEVILLERS AUTODISTRIBUTION

BTW identificatienummer (tax): BE04888336181
Ondernemingsnummer: 3734497070
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Equipement de Nettoyage Industriel.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Produits: V锚tements de Protection.. Types de Mat茅riaux: Canalisations & Accessoires de Tuyauteries.

Product categorie (product category): Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Mat茅riel de T茅l茅communication. Mat茅riaux de construction D茅taillants en pi猫ces and accessoires de voitures. Quincailleries. V锚tements de travail and protection Fab. Equipement divers pour commerces Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVILLERS AUTODISTRIBUTION
(Get full report from official database of BE for DEVILLERS AUTODISTRIBUTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVILLERS AUTODISTRIBUTION
Addition kinds of activities for DEVILLERS AUTODISTRIBUTION

738999. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec
14999914. Pulpstone steengroeven | Pulpstone quarrying
31310502. vertrekken | Quarters
34990401. Cadeauartikelen, messinggoederen | Giftware, brass goods
35539908. Patroonmakersmachines, houtbewerking | Pattern makers' machinery, woodworking
51490101. Kookoliën | Cooking oils
80629907. Ziekenhuis, ama goedgekeurd verblijf | Hospital, ama approved residency
83220203. Kinderbegeleidingsagentschap | Child guidance agency

Werken bij DEVILLERS AUTODISTRIBUTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVILLERS AUTODISTRIBUTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVILLERS AUTODISTRIBUTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVILLERS AUTODISTRIBUTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteerder/demonteerder (m/v) (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar GEMOTIVEERDE monteerders/demonteerders (m/v) Heb je een passie voor wagens (nieuwe wagens)? Heb je een opleiding Carrosserie gevolgd of ben je in je vrije tijd veel bezig met auto's bv tuning? Wil je werken in dagdienst? Dan is deze job zeker iets voor jou! Taken: Demonteren en moteren van auto-onderdelen ivm schade herstelling. bv: bumbers, deuren, moterkap,....

  • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tielt-Winge Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Dringend weekendmedewerker supermarkt (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende supermarktketen in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar een medewerker voor in het weekend. Je bent een 'All-round'-medewerker die zowel kassawerk als winkelwerk kan uitvoeren.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • zaalverantwoordelijke (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: RESTAURANT 'T BRASS KOIKKE

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en service in de zaal. U geeft de mensen uitleg over de drank- en menu kaart. U dient drank en eten op. En u ruimt alles van de zaal af en dekt weer in voor de volgende service. Ook de bar hoort tot je takenpakket. De glazen worden daar afgewassen en is ook een onderdeel voor jou. De bar dien je ook aan te vullen en proper achter te laten. Het afrekenen is ook een onderdeel van je takenpakket. Er wordt gewerkt met een kassa systeem.

  • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

    Type: Vaste Job

    Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

  • Financial Controller (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: AMPLIFON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In de functie van Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het behoud van een controle- en informatiefunctie waarbij je de nodige business support levert vanuit financieel oogpunt om Amplifon te ondersteunen in het behalen van de vooropgestelde doelen en te zorgen voor een financieel gezonde toestand van de Belgische en Luxemburgse entiteit. Je evalueert de naleving van richtlijnen en reglementeringen en bekijkt de goede werking, de doeltreffendheid en de efficiëntie van bestaande processen en zorgt voor de verbetering hiervan. Je werkt hierbij nauw samen met de Director Finance & Operations, de collega-Business Analyst en de verschillende back-office departementen (IT, Customer service, payroll…). Inhoud van de functie Budgetcontrole door vergelijking van budgetten met actuals en het geven van verbetervoorstellen om bestaande verschillen weg te werken Ondersteuning in de opmaak van de jaarlijkse budgetten door het management Deelname aan de maandrapporteringen Zorgen voor financiële analyse en inzichten ter ondersteuning van beslissingen binnen de organisatie Verantwoordelijk voor controle op Law 262 compliance Uitvoeren van analyses mbt winstgevendheid op productniveau en op niveau van verdeelkanalen Anticiperen op en intiëren van prijsonderhandelingen Ad hoc analyses en rapporteringen op vraag van het management Actieve deelname aan JD Edwards and BI projecten in het verbetering van financiële tools en rapporteringen

  • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Culinaire slagerij OX

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

Zoek naar antwoorden van DEVILLERS AUTODISTRIBUTION in sociale netwerken
Look for responds of DEVILLERS AUTODISTRIBUTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVILLERS AUTODISTRIBUTION. Laat een reactie achter voor DEVILLERS AUTODISTRIBUTION. DEVILLERS AUTODISTRIBUTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVILLERS AUTODISTRIBUTION. Leave a respond for DEVILLERS AUTODISTRIBUTION. DEVILLERS AUTODISTRIBUTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVILLERS AUTODISTRIBUTION op de google maps. Adres en contacten DEVILLERS AUTODISTRIBUTION
Location of DEVILLERS AUTODISTRIBUTION on the google maps. Address and contacts of DEVILLERS AUTODISTRIBUTION

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVILLERS AUTODISTRIBUTION DEVILLERS AUTODISTRIBUTION: AU PASSE TEMPS | SHELL | DAKWERKEN W. & K. | A. DE CAUWSEMAECKER | SET WAHIS-SPORTIM

Other related companies as DEVILLERS AUTODISTRIBUTION: AU PASSE TEMPS | SHELL | DAKWERKEN W. & K. | A. DE CAUWSEMAECKER | SET WAHIS-SPORTIM

DEVILLERS AUTODISTRIBUTION is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVILLERS AUTODISTRIBUTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04888336181. Het bedrijf DEVILLERS AUTODISTRIBUTION bevindt zich op het adres: ROUTE DE MONS 12; 6020; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 871,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Mat茅riel de T茅l茅communication. Mat茅riaux de construction D茅taillants en pi猫ces and accessoires de voitures. Quincailleries. V锚tements de travail and protection Fab. Equipement divers pour commerces Gr. Lijst met producten zijn Produits: Equipement de Nettoyage Industriel.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Produits: V锚tements de Protection.. Types de Mat茅riaux: Canalisations & Accessoires de Tuyauteries..
De hoofdactiviteit van DEVILLERS AUTODISTRIBUTION is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVILLERS AUTODISTRIBUTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVILLERS AUTODISTRIBUTION, openstaande posities, locatie van DEVILLERS AUTODISTRIBUTION op de kaart.

DEVILLERS AUTODISTRIBUTION is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVILLERS AUTODISTRIBUTION, company assigned to the tax number BE04888336181. The company DEVILLERS AUTODISTRIBUTION is located at the address: ROUTE DE MONS 12; 6020; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 871,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Mat茅riel de T茅l茅communication. Mat茅riaux de construction D茅taillants en pi猫ces and accessoires de voitures. Quincailleries. V锚tements de travail and protection Fab. Equipement divers pour commerces Gr. List of products are Produits: Equipement de Nettoyage Industriel.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Produits: V锚tements de Protection.. Types de Mat茅riaux: Canalisations & Accessoires de Tuyauteries..
The main activity of DEVILLERS AUTODISTRIBUTION is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVILLERS AUTODISTRIBUTION is not available. You also can look at reviews of DEVILLERS AUTODISTRIBUTION, open positions, location of DEVILLERS AUTODISTRIBUTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVILLERS AUTODISTRIBUTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVILLERS AUTODISTRIBUTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVILLERS AUTODISTRIBUTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVILLERS AUTODISTRIBUTION, employees, financial statistics.