VERVIERS FREINS

Contactgegevens VERVIERS FREINS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERVIERS FREINS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERVIERS FREINS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE L'EXPANSION 14; 4432; ANS, België

Telefoon (phone): 42464343 (+32-42464343) 42464343 (+32-42464343)

Fax (fax): +32 (19) 375-96-77 +32 (19) 375-96-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERVIERS FREINS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERVIERS FREINS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERVIERS FREINS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERVIERS FREINS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERVIERS FREINS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERVIERS FREINS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERVIERS FREINS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERVIERS FREINS
Products information VERVIERS FREINS

BTW identificatienummer (tax): BE09805267333
Ondernemingsnummer: 4922668457
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in VERVIERS FREINS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERVIERS FREINS
(Get full report from official database of BE for VERVIERS FREINS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERVIERS FREINS
Addition kinds of activities for VERVIERS FREINS

249303. Hardboard en fiberboard producten | Hardboard and fiberboard products
282300. Cellulose synthetische vezels | Cellulosic manmade fibers
01759903. Kersenboomgaard | Cherry orchard
08119901. Kerstboom boerderij | Christmas tree farm
35699901. Montage machines, niet-metaalbewerking | Assembly machines, non-metalworking
87340102. Stralingsdosimetrie laboratorium | Radiation dosimetry laboratory

Werken bij VERVIERS FREINS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERVIERS FREINS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERVIERS FREINS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERVIERS FREINS. Looking for open vacancies in other companies

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • Ambachtelijke bakker (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale, ambachtelijke bakkerij zoeken wij versterking voor het team. Als hulpbakker ben je de rechterhand van de bakker en ben je mede verantwoordelijk voor de bereiding en afwerking van de producten. Dit alles uiteraard op een stressbestendige en hygiënisch verantwoorde manier.

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herent, 21 uur per week (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Herent. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken voor de kinderen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Jobstudent elke woensdagmiddag/zaterdagvoormiddag productiemedewerker roomijs (ETTELGEM)

    Regio: ETTELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Ettelgem zijn wij op zoek naar een jobstudent productiemedewerker ijsbereiding (m/v). Functie: - Je staat aan de machine om ijs te bereiden - Je vult voornamelijk de potten met ijs - Je helpt mee met het etiketteren van de potten - Je plaatst de deksels op de potten - Je helpt mee alles in het magazijn stockeren

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • teamcoördinator - payroll services (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als teamcoördinator - payroll services stuur je een team van klantenadviseurs - payroll services aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoormanager uit. Je ondersteunt de kantoormanager bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van teamcoördinator - payroll services worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

  • Enthousiaste & Sportieve Verdelers van Voedingssuplementen (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van VERVIERS FREINS in sociale netwerken
Look for responds of VERVIERS FREINS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERVIERS FREINS. Laat een reactie achter voor VERVIERS FREINS. VERVIERS FREINS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERVIERS FREINS. Leave a respond for VERVIERS FREINS. VERVIERS FREINS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERVIERS FREINS op de google maps. Adres en contacten VERVIERS FREINS
Location of VERVIERS FREINS on the google maps. Address and contacts of VERVIERS FREINS

Andere gerelateerde bedrijven als come VERVIERS FREINS VERVIERS FREINS: FORTIS | RYSMAN ET FRANCOIS SPRL | Silvia | GIL INFORMATIQUE | ANNE-MARIE SCHREURS

Other related companies as VERVIERS FREINS: FORTIS | RYSMAN ET FRANCOIS SPRL | Silvia | GIL INFORMATIQUE | ANNE-MARIE SCHREURS

VERVIERS FREINS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERVIERS FREINS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09805267333. Het bedrijf VERVIERS FREINS bevindt zich op het adres: AVENUE DE L'EXPANSION 14; 4432; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr. Producten gemaakt in VERVIERS FREINS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERVIERS FREINS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERVIERS FREINS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERVIERS FREINS, openstaande posities, locatie van VERVIERS FREINS op de kaart.

VERVIERS FREINS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERVIERS FREINS, company assigned to the tax number BE09805267333. The company VERVIERS FREINS is located at the address: AVENUE DE L'EXPANSION 14; 4432; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr. Products created in VERVIERS FREINS were not found.
The main activity of VERVIERS FREINS is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERVIERS FREINS is not available. You also can look at reviews of VERVIERS FREINS, open positions, location of VERVIERS FREINS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERVIERS FREINS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERVIERS FREINS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERVIERS FREINS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERVIERS FREINS, employees, financial statistics.