BOUCHRA LHAITI

Contactgegevens BOUCHRA LHAITI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHRA LHAITI: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHRA LHAITI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 108; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26440501 (+32-26440501) 26440501 (+32-26440501)

Fax (fax): +32 (2) 445-70-69 +32 (2) 445-70-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHRA LHAITI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHRA LHAITI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHRA LHAITI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHRA LHAITI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHRA LHAITI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHRA LHAITI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHRA LHAITI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHRA LHAITI
Products information BOUCHRA LHAITI

BTW identificatienummer (tax): BE09906341552
Ondernemingsnummer: 2756164550
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 666,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BOUCHRA LHAITI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHRA LHAITI
(Get full report from official database of BE for BOUCHRA LHAITI)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHRA LHAITI
Addition kinds of activities for BOUCHRA LHAITI

703203. Sportkampen | Sporting camps
01759908. Pruimenboomgaard | Plum orchard
23350102. Bruidsjurken en jurken | Wedding gowns and dresses
28330214. Quinine en derivaten | Quinine and derivatives
28939905. Scherm proces inkt | Screen process ink
36470103. Koepelverlichting, auto | Dome lights, automotive
48130200. Online dienstverleners | Online service providers
50750108. Stofinzamelapparatuur | Dust collecting equipment
62110105. Nota makelaars | Note brokers
81110203. Bankrupcy wet | Bankrupcy law

Werken bij BOUCHRA LHAITI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHRA LHAITI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHRA LHAITI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHRA LHAITI. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

  • OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN  -  Roeselare Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een EOS operator om in twee ploegen te werken. Een EOS operator (en of line) staat vooral in voor de afwerking en verpakking van het eindproduct, o.a.:  het plaatsen van dozen op paletten, stapelen, inpakken in foliepapier, etc. Een job met veel variatie! U zou in twee ploegen werken, dus de ene week zou u in de vroege ploeg (05:00 - 13:00) werken en de andere week in de late ploeg (13:00 - 21:00). Deze job biedt de kans op een vaste aanstelling na een interimperiode.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Huishoudelijke hulp in Hooglede, Gits - vanaf 10 tot 38u per week (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Hooglede en Gits. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • afwas en keukenhulp (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    afwas doen , kleine karweien in de keuken ,helpen keuken kuisen

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Genk Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van BOUCHRA LHAITI in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHRA LHAITI in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHRA LHAITI. Laat een reactie achter voor BOUCHRA LHAITI. BOUCHRA LHAITI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHRA LHAITI. Leave a respond for BOUCHRA LHAITI. BOUCHRA LHAITI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHRA LHAITI op de google maps. Adres en contacten BOUCHRA LHAITI
Location of BOUCHRA LHAITI on the google maps. Address and contacts of BOUCHRA LHAITI

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHRA LHAITI BOUCHRA LHAITI: JUNIOR CARS | JULIUS JANSSENS | PATRICK VOLCKERICK | LEON VANDEKERCKHOVE | LERAT J SPRL

Other related companies as BOUCHRA LHAITI: JUNIOR CARS | JULIUS JANSSENS | PATRICK VOLCKERICK | LEON VANDEKERCKHOVE | LERAT J SPRL

BOUCHRA LHAITI is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHRA LHAITI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09906341552. Het bedrijf BOUCHRA LHAITI bevindt zich op het adres: FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 108; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 666,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in BOUCHRA LHAITI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHRA LHAITI is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHRA LHAITI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHRA LHAITI, openstaande posities, locatie van BOUCHRA LHAITI op de kaart.

BOUCHRA LHAITI is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHRA LHAITI, company assigned to the tax number BE09906341552. The company BOUCHRA LHAITI is located at the address: FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 108; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 666,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in BOUCHRA LHAITI were not found.
The main activity of BOUCHRA LHAITI is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHRA LHAITI is not available. You also can look at reviews of BOUCHRA LHAITI, open positions, location of BOUCHRA LHAITI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHRA LHAITI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHRA LHAITI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHRA LHAITI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHRA LHAITI, employees, financial statistics.